Blastbitove písanie názorov v témach LVP

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Blastbitove písanie názorov v témach LVP

A- chcem aby písal názory do tém LVP
21
50%
B- nechcem aby písal svoje názory do tém LVP
21
50%

Celkom hlasov: 42

blackieees
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Blastbitove písanie názorov v témach LVP

Príspevok od používateľa blackieees »

To ozaj ideme riesit rozdiel v "XY" a "nejaky"?

Cital som som vsetky temy od teba, Terepina, qwertyho a vseobecne si citam temy v LVP, vnimam konflikt medzi beardiem a jackb, ci aky ma nick, prispievam malo, citam vela
Marry528
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marry528 »

aacid napísal: 21 jan 2023, 23:34 pravda je ze ked zakazete blastbitovi prispievat sem tak klesne priemerny pocet prispevkov za den na fore tak o polovicu :D
Ja si myslím, že to bude na škodu, ak prestane Blastbit prispievať. Ja mám rada, keď to žije, rada pozorujem. A vôbec mi nevadí, ak si s niekým nesadnem v názore. Veď, nemalo by byť internetové fórum práve o výmene názorov? :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

blackieees
Do hlbky to ani nemienim riešiť to len na margo tvojej poznamky ze som napísal niečo čo som reálne nepísal "xy" a pritom som napisal "nejaký"
Som rád, tak určite pochopíš ze ma unavuje sa dotahovat s ludmi o slovička.A ze musim mat ten istý nazor ako má napr 10 členná skupina ludí ktorá ma permanentne napádala(osobne-vulgárne) od prvej polovice minuleho roka doteraz.
A najväčší gol je to ked mi niekto neustále píše ze napádam ženy všeobecne a ze zo všetkých žien robim zlatokopky a pritom som vypísal x príkladov ktoré vyvraciaju tento ich nazor. Nejakým ženám som napísal na ich problemy svoj nazor a aby sa vykašlali na dotyčných chlapov.
aacid - nalejme si cisteho vina. Som tu vyše 10 rokov aktívne. Ale su tu aj ludia ktorý su tu síce o pár rokov dlhsie viac než ja, ale maju 6 x viac príspevkov viac nez mám ja. Takže urcite by ma mal kto nahradit lebo su tu taký co vsade boli všetko vedia, tapetuju slohmi od hora dole :)
Mne nikto nic nezakazuje o tom písanie nazorov ani zakladanie tem nesuviselo.
blackieees
Medium Expert
Medium Expert

Blastbit napísal: 21 jan 2023, 23:31 Nech sa páči dokup si aj hranolky najedz sa ako ti hrdlo ráči. Kto chce chápe v podstate hned a kto chce si hladá zámienky na konflikt.
Ninx to včera jasne pomenoval a stotožnujem sa snim. Do konca mesiaca ma pravdepodobne budete mat z krku, výsledok to zrejme potvrdí.
Potom sa tu vadte medzi sebou ako to dokážete robit v teme covid,očkovanie,vojna,politika,rozne ine temy sak ja vas do detailu citam.
Len večná škoda ze sem uz pravidelne nechodia zelený moderatori čo to premazať a cca 20 členná skupina ludí co sem aktivne prispievala a aj vdaka nim som sa so ženami posuval dalej a dalej. Len už sem nechodia žial.
Kolko mas rokov Blastbit? Rozpisem sa aj viac, ale nechcem Ta ranit, kedze zaucas ludi za pasom a mas look Adonisa
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Však si vravel ze si moje temy čital :) Tak si sa docital ze mám 31 a ze som výzor nezhodnotil na Adonisa, ale ze som sa začal starat o seba viac po každej stránke aby som mal vyšší uspech u žien. Co mi vadí na práci vo fabrike je plat, nie samotná práca.
Marry - áno je to o zdielaní nazorov, o doplnanie informacii, ale nejaká skupina to vzala po vzore trollovania :)
blackieees
Medium Expert
Medium Expert

Hadam nebudem drzat v hlave vek kazdeho seladona tu na fore
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

V pohode seladon, teraz kludne napíš svoj vek a nejaké skusenosti so ženami ? rád si ich precitam a možno ti na to napíšem nazor ale len do konca mesiaca s vysokou pravdepodobnostou.
blackieees
Medium Expert
Medium Expert

aacid napísal: 21 jan 2023, 23:34 pravda je ze ked zakazete blastbitovi prispievat sem tak klesne priemerny pocet prispevkov za den na fore tak o polovicu :D
Preto viaceri nehlasujeme
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nikto mi nic nezakazuje sám si urcujem nazory a rozhodnutia. Keby chcem tak sem prestanem chodit zo dna na den ako desiatky ludí predomnou. Prosím odpovies mi na moju otázku co som ti vyššie napísal?
blackieees
Medium Expert
Medium Expert

Blastbit napísal: 21 jan 2023, 23:54 V pohode seladon, teraz kludne napíš svoj vek a nejaké skusenosti so ženami rád si ich precitam a možno ti na to napíšem nazor ale len do konca mesiaca s vysokou pravdepodobnostou.
33, bratislavsky kraj, 2 a pol roka zadany aktualne, skusenosti so zadanou zenou a vyhrazanim sa(marinakova tema), 8-xy zien na sex, marry mi pripomina jedno dievca z Vranova, tolko o mne, pohlavne som zacal zit neskoro a pit tesne predtym,mas dalsie otazky?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No a mal si pocit zeby som skuseným mužom radil co maju písať ženám a co maju snimi robiť?
Písal som to uplne neskuseným mužom, čo ešte nechytili ženu za ruku a ani jej nedali bozk, stačí to takto vysvetliť?
blackieees
Medium Expert
Medium Expert

Skuseny chlap sem urcite nepride, minimalne do tejto temy. Nejdem sa hadat, komu radis.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Sak sa ani nehadame, diky za názory tešilo ma. Hlasujte-nehlasujte podla svojho svedomia a vedomia ja sa už určite zariadim po tomto všetkom.
Edit - 181-2, momentálne 90 kg vyšportovaná postava, cca 1000 netto podla mesiaca.
blackieees
Medium Expert
Medium Expert

Prezradis vysku, vahu, plat ?

Autoeditácia príspevku po 9 hod 49 min 39 sek:
Blastbit napísal: 22 jan 2023, 0:18 Sak sa ani nehadame, diky za názory tešilo ma. Hlasujte-nehlasujte podla svojho svedomia a vedomia ja sa už určite zariadim po tomto všetkom.
Edit - 181-2, momentálne 90 kg vyšportovaná postava, cca 1000 netto podla mesiaca.

Vdaka za uprimnost, podla toho, co radis ludom, som cakal trochu ine cisla. Ale kazdopadne prispievaj dalej, je to tu slobodne forum.

Momentalne mas nedoveru vo vyske 66%, truhlik z Trnavy ma cez 90%, takze pohoda.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Blastbit, veď ak potrebuješ, daj si chvíľu pauzu a potom prispievaj znova. Ale robiť také rozhodnutia, že koniec a už nikdy viac, to je príliš razantné. Pôsobí to potom trochu vzťahovačne (čož mi pripomína Uplinka).

Ja si myslím, že rôznorodosť názorov je dobrá. Ak by aj s tebou nikto nesúhlasil, aj tak je ok napísať vlastný názor. Jednak to dáva tebe možnosť zamyslieť sa nad tvojím videním sveta a tvojím postojom. A druhá strana sa zase môže viac zamyslieť nad tým, či netreba viac rozvinúť svoj názor, postoj, zlepšiť argumentáciu.
Ďalšia vec je, že nikdy nevieš, ako vníma autor príspevku. Môže lepšie rozumieť kratšiemu vyjadreniu alebo potrebuje dlhšie rozvinutý pohľad na vec. Navyše, cez písmenká sa horšie "číta".

Myslím, že Grim a Beardie to boli, kto zvykol občas dať sarkastický komentár a tiež to mohlo autora príspevku posunúť správnym smerom. Lebo každý potrebuje niečo iné.

Ja rozumiem tomu, že človek sa možno občas do toho moc emočne zaangažuje, a potom sa ho veci aj viac dotknú. A na internete si často ľudia dovolia to, čo by si v reále nedovolili.
Takže, kľudne zostaň. Ak si potrebuješ od niektorých tém oddýchnuť, tak sa venuj zatiaľ niečomu inému.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nesúhlasiť samozrejme može aj cele forum. Tu ale ide o verbálne ataky jedincov z nejakej skupiny na fore raziacich len svoj jediný názor.
Hoci na problemy uživatelov fora vo vztahoch na tie sa treba pozerať komplexne a zdielať aj odlišné skúsenosti.
Grim mi nevadil aj od jeho názorov som čerpal pri aktivnom zoznamovaní sa so ženami. Len posledné roky ma už ani to nebaví a jediné co by som chcel, tak len nejaku ženu ktorá by chcela mat priatelstvo s výhodami(sex). No len zase nechcem aby to dopadlo tak ako v teme Miaevy.
Ale vdaka za konštruktívny názor, aj s nejakou kritikou. Ja to stále tvrdím že ženy vedia logicky rozmýšlať a nie su vždy emočne ladené.
No a moje názory chlapom ktorí nevedia čo napísať žene/ženám, alebo akým spôsobom ich zavolať von, tým boli adresované moje názory.
Vystavil som sám sebe takú stopku v prípade ak hlasovanie rozhodne v môj neprospech a od 1.2.2023 nazory v LVP nebudem poskytovať.
To dodržím aj keby čo bolo a sú tu nástroje na to, ked by si zase niekto zmyslel na moju adresu rozputat flame, len už bez mojej reakcie.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

..."zamyslieť sa nad tvojím videním sveta a tvojím postojom" :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Toto je co za tema? To moze zalozit len egoisticky clovek, ktory potrebuje polutovat, nic viac a nic menej.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Citát vieš nie? No tak si si kopol tak co ako teraz?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Citat viem a preto pisem, ze hladas polutovanie. Mal by si porozmyslat nad vyhladanim odbornej pomoci.
Napísať odpoveď