Ked som mal 5 rokov, max. 7 rokov, tak som sa obhajoval tym, ze to ja nie, to ona prva zacala. Ubohost z tvojej strany, nic ine.Blastbit napísal: 20 jan 2023, 17:37cmuk55- no uz si sa odbavil snád ti je lepšie, pravidlo č.6 nezabudniviem koho mysliš jedná sa o mačiatko ale prvá arogantne vyletela vtedy.
Tak aspon som otvorene povedal ze nemam uz pár rokov babu aj kvoli covid situácii bolo menej možností sa zoznamovat a ze najlepšie roky boli tak 2012-2013 a potom som mal frajerku. A zdielam reálne skusenosti nic co by som si vymyšlal a pritom na anonymnom fore sme.
Zase si len dokazal, ze zijes z minulosti a spominas tu roky 2012-2013. Zlaty moj, dnes je rok 2023, teda ubehlo uz 10 rokov. Mozes sa vyhovarat na covid, ale ja som si nasiel priatelku pocas covidu a vobec tomu covid neprekazal. Chodili sme na pumpu na kavu, do prirody, na prechadzky, pomotali sme sa Tescom, zabavali sa, chodili k sebe domov, vozili sa autom. Covid sice limitoval bary alebo disco, my sme si vsak nasli nahradu. Aj kamarat nabalil zenu pocas covidu. Boli lockdowny, ale do prirody bolo dovolene chodit, velmi vela ludi zacalo chodit na turistiku, hladali nove moznosti. Boli zatvorene bary alebo disco, ale len na mesiac, dva tri, potom otvorili, zavreli. Takze moznosti boli a kto povie ze nie, tak sa len vyhovara.
Miesto tych eseji, ktore pretlacas ako jediny spravny zivotny nazor, tak by si mal vypnut pocitac/mobil, ist medzi skutocnych ludi a zistis, ze zeny nie su take ako tu vypisujes. Lenze tebe chyba kontakt s realitov. Kontakt, aby si vedel, ako sa zeny spravaju, co vyhladavaju.