tak toto mi pride uplne na hlavu. warner, ktory ma vlastnu streamovaciu sluzbu ide predavat exkluzivne prava pre inu? ked uz nic, tak by som ocakaval, ze si pozriem filmy/serialy v sluzbe, ktora producentovi tych diel patri.
SkyShowtime
Re: SkyShowtime
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Tak som to nakoniec predplatil a na moje pocudovanie, cez browser maju titulky delay za zvukom a obrazom. Na reddite som cital ze nie som sam, mate to podobne alebo vam to slape tak ako ma?
Nahodou otazka: Kamaratka si predplatila ShySkowtime, ale dostala notifikaciu o tom, ze jej nepresla platba a teraz sa boji, ze pride o predplatne. Nejaky tip ? Ich podpora vraj nie je nic extra.
co ocakavas od tejto otazky? nemyslim ze existuje ina moznost ako kontaktovat ich support ked mas problem s ich sluzbou.
Pisala aj na suport, akurat ocakavam, ze na odpoved budem cakat mozno tyzden, dva, alebo sa jej nedocka (podla skusenosti inych). Preto ma zaujima ci mal niekto podobny problem, pripadne aky bol dovod na to, ze platba nepresla a ci mame vobec cakat na odpoved, alebo rovno spravit novu registaciu.
Ano, viem, ze nikto okrem supportu to zrejme nevyriesi, ale kedze to nevyriesi ani ten, tak sa pytam na pripadne skusenosti inych, kedze viem, ze okolo toho malo problemy dost ludi.
Konkretne ja nastastie nie.
Ano, viem, ze nikto okrem supportu to zrejme nevyriesi, ale kedze to nevyriesi ani ten, tak sa pytam na pripadne skusenosti inych, kedze viem, ze okolo toho malo problemy dost ludi.
Konkretne ja nastastie nie.
ja som tiez problem nemal.
otazka je ci skyshowtime neprijal platbu alebo banka nepovolila. takze mozno skusit zavolat do banky ci platbu neblokovali oni a ak hej nech ju povolia.
otazka je ci skyshowtime neprijal platbu alebo banka nepovolila. takze mozno skusit zavolat do banky ci platbu neblokovali oni a ak hej nech ju povolia.
Len teda dodam, ze prehodila kartu a po asi dvoch dnoch jej to peniaze normalne stiahlo. Z podpory sa zatial neozvali, ale zda sa, ze uz to funguje ako ma 
Ja dodám, že to bola strašná služba a už som ju zrušil. Nepridavali tam nič nové a už vôbec nie zaujímavé. Človek pozrel Tulsu, Halo a seriály od Sheridana a koniec.
Tiez som sa na to vykašľal. Začal som tam pozerať ten supermarket, ale od poslednej časti predposlednej serie uz nebol cz dabing. A viacmenej nič mňa tam tak extra nezaujalo.
neviem sa stale rozhodnut ci SkyShowtime skapina a mam ho zrusit alebo este vydrzat ci sa nerozbehne. mam ho stale za tie 3 eura a ked to zrusim uz to bude za 6.
je tam celkom slusny katalog filmov aj serialov ale vacsina je taka co neboli nikde tak som ich pozeral ako sa dalo a teraz ich znova pozerat nechcem.
taky Yellowjackets, co je Showtime original, tam boli pridani mozno pred mesiacom ale iba 2 serie z troch. a zaroven v tej istej dobe sa objavil Yellowjackets na netflixe, ale iba prva seria.
rovnako som si vsimol ze Yellowstone co bol iba na skyshowtime (na kazdom plagate) je teraz uz aj na netflixe...
je tam celkom slusny katalog filmov aj serialov ale vacsina je taka co neboli nikde tak som ich pozeral ako sa dalo a teraz ich znova pozerat nechcem.
taky Yellowjackets, co je Showtime original, tam boli pridani mozno pred mesiacom ale iba 2 serie z troch. a zaroven v tej istej dobe sa objavil Yellowjackets na netflixe, ale iba prva seria.
rovnako som si vsimol ze Yellowstone co bol iba na skyshowtime (na kazdom plagate) je teraz uz aj na netflixe...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja tiez rozmyslam ale zas tie 3 eura ma nebolia tak to nechavam tak, uvidime ci sa to pozbiera. obcas tam nieco vyskoci ako Tulsa king. Teraz som pozrel 3 casti serialu Curse ale to bolo uplne hrozne, nevladal som pozerat dalej aj ked mam rad Emmu Stone
fakt? na to sa uz chystam dlho, prave kvoli emme stone 
ja si to tiez nechavam, je tam celkom slusna zbierka filmov, obcasne tam nieco pozrieme.
ja si to tiez nechavam, je tam celkom slusna zbierka filmov, obcasne tam nieco pozrieme.
Ja som to teraz mal na 3 mesiace v akcii za 3,5 a spomenul som si prečo to neplatím - pozreli sme Special Ops: Lioness od Sheridana, kedže manželka fičí na CIA seriáloch ale zaradil by som to niekam za Homeland, Fauda, Spy a ešte ďalej.
Decká pozerali Super Mario Bros asi 50x za to som to aj zobral, ale inak nič.
Trochu pokukávam po tom Halo ako fanúšik hier, ale ked si spomeniem na 1. diel tak ma vždy prejde chuť... tož tak. A taký Yellowstone je uz aj na Netflixe.
Decká pozerali Super Mario Bros asi 50x za to som to aj zobral, ale inak nič.
Trochu pokukávam po tom Halo ako fanúšik hier, ale ked si spomeniem na 1. diel tak ma vždy prejde chuť... tož tak. A taký Yellowstone je uz aj na Netflixe.
ja som si to nedávno predplatil kvoli Yellowstone (na netflixe sú len 2 série) a jeho prequelom 1888 a 1923
titulky občas blbnú, buď idú pozadu alebo nepreloží niektoré vety
titulky občas blbnú, buď idú pozadu alebo nepreloží niektoré vety
tak to je extremny fail, streamovacie sluzby som bral ako velke + hlavne v tom, ze som nemusel travit cas nastavovanim titulkov, toto zazit pri platenej sluzbe, tak ma to celkom rozhodi 
SkyShowtime začne v SR ponúkať verziu s reklamou. A zvýši ceny
https://zive.aktuality.sk/clanok/ZkJyA1 ... vysi-ceny/
https://zive.aktuality.sk/clanok/ZkJyA1 ... vysi-ceny/
Nech sa im darí.