Dievča z fitka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
badwolf
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Dievča z fitka

Príspevok od používateľa badwolf »

čauko,
vo fitku stretávam jednu babu, väčšnou sa stretneme na chodbe s tým že ona odchádza a ja prichádzam. Začali sme sa zdraviť a celkom pekne sa pousmeje pri tom pozdrave.
Priznám sa, nie som veľmi dobrý pri oslovovaní žien, preto som jej chcel napísať na insta. Tak som si ju pridal (má súkroný účet) no nepotvrdila mi to (3 dni a nič).
Chápem že zdravenie nič neznamená, no myslíte že má zmysel sa jej prihovoriť, resp napísať jej priamo, alebo kašľať na to,
nechcem pôsobiť silene, keďže to nepotvrdenie môže mať svoj dôvod.

vďaka :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Re: Dievča z fitka

Príspevok od používateľa gogo956 »

"(3 dni a nič)"
nema zjavne zaujem
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ked uz sa zdravite a usmievate sa na seba tak sa jej prihovor.
aky signal posles tym ze ju neoslovis nazivo a potom jej budes pisat cez instagram? nemal si si ju vobec ani pridavat.

to ze nechces posobit silene je ok, ani to nerob, nevybehni na nu ze "nechces ist na rande?"... ked ju casto stretavas ked ona odchadza a ty prichadzas tak nabuduce ju pozdrav a dodaj "my sa snad inde ako na chodbe nestretneme"... a chod dalej, neries ju.
potom niekedi pridi skor aby si ju stretol este ked bude vo fitku a prihovor sa jej. "konecne sa vidime aj pri cviceni" a pokial budes mat pocit ze reaguje (usmieva sa, odpoveda) tak sa jej spytaj ci nechce po cviceni skocit na kavu (alebo nieco ine)...

to nepotvrdenie moze mat milion dovodov. mozno ma na instagrame iba ludi co pozna, teba nepozna. mozno tym ze si nezvladol viac nez sa usmiat na chodbe a potom si ju pridas na facebooku tak ma z teba pocit ze si prasak co ju chce vystalkovat na instagrame akurat tak...

takze znova, osobny kontakt je 1000x lepsi ako si "pismenkovat" a neposobit silene neznamena ze ju neoslovis ale ze sa jej prihovoris bez nejakeho umyslu, proste len tak bez toho ze by si ocakaval ze nieco ziskas z tej konverzacie.
ja viem ze sa to lahko pise ale tazko realizuje, idealne je aby to bola nejaka organicka situacia, nie ze prides za nou ked je spotena na trenazeri a sustredi sa na cvicenie s tym ze "ahoj, ako sa mas?"...
ale prave taku organicku situaciu si nevies naplanovat, to proste musi prist. trebars bude na beziacom pase tak pojdes za pas vedla nej a zahras na blbeho ze nevies ako sa to ovlada ci ti nepomoze.

ja inak nemam velke skusenosti s posilkami ale co mi zena hovorila a mozno par kamaratok tak to nie je najidealnejsie miesto na zoznamovanie sa. zena sa chce pred muzom tiez nejak prezentovat a tebe to mozno nevadi ale to ze je spotena, zadychana, v teplakoch a s neupravenymi vlasmi nie je zrovna stav v akom by sa chcela zoznamovat so svojim potencionalnym partnerom.
ale tak vyskusaj, v najhorsom povie nie.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

chlapci nejak mäknete. jeden úsmev a kupuješ pomaly snubák.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Podľa mňa je čudné si ju pridať na instagram, alebo kdekoľvek, ešte predtým, ako s ňou prehodíš pár viet v reálnom svete.
Normálne jej niečo v reále povedz. Chodíte do fitka = x tém ohľadom fitka, ktoré môžeš vytiahnuť. Alebo si hocičo vymyslieť - napr. spýtať sa jej na nejaký stroj, či nevie či už funguje, lebo že bol dlhšie odstavený...bla bla bla. Proste len treba nejako začať. A potom už uvidíš podľa toho ako sa s tebou bude rozprávať či má záujem sa rozprávať dlhšie, napr. na káve, alebo je to len zdvorilostný smalltalk a nesnažiť sa zbytočne ďalej.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

aacid napísal: 20 mar 2023, 13:20 ja inak nemam velke skusenosti s posilkami ale co mi zena hovorila a mozno par kamaratok tak to nie je najidealnejsie miesto na zoznamovanie sa. zena sa chce pred muzom tiez nejak prezentovat a tebe to mozno nevadi ale to ze je spotena, zadychana, v teplakoch a s neupravenymi vlasmi nie je zrovna stav v akom by sa chcela zoznamovat so svojim potencionalnym partnerom.
ale tak vyskusaj, v najhorsom povie nie.
Toto je dosť veľký mýtus. Ak si dávaš silový tréning a netrénuješ na MS vo vzpieraní, tak sa v posilke až tak veľmi nepotíš v porovnaní s kardiom alebo športom, pri ktorom beháš. Ja sa rozhodne na baskete potím tisíckrát viac ako v posilke. Ani na kamošoch som nikdy nespozoroval totálne prepotené tričká.

No a za ďalšie, pravidelné návštevníčky posilky tam chodia tak nahodené a niektoré aj s makeupom, že pri peknej babe som nikdy nemal pocit, že by ma odpudzovala, pretože je trochu spotená. Skôr by som povedal, že to má presne opačný efekt a na mňa to pôsobí sexi :D

Inak tiež si myslím, že pridávať si ju na Instagram bola chyba, takže kontaktovať ju online už rozhodne neskúšaj. V posilke sa cudzím ľuďom môžeš v pohode prihovoriť, kľudne k nej môžeš prísť, povedať jej, že si si všimol, že sem chodí celkom často, ty s posilovaním len začínaš, tak by ťa zaujímalo, či by ti nemohla poradiť dobré cviky na posilnenie partie X. Rád si necháš poradiť od niekoho skúsenejšieho...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ako pisem, ja do posilky nechodim a ked som aj chodil tak nie balit baby, takze neviem, pisem len na zaklade toho co mi hovorili ine zeny. vacsina z nich chodi do posilky robit kardio, nemam ziadnu kulturistku kamaratku, ziadna z nich nechodi do posilky vyparadena...
skratka kazda povedala ze posilka prave nie je to miesto kde sa pred muzom citia komfortne, mozno aj preto je tak vela posilovni iba pre zeny.

no a mozno som to zle formuloval ale nepisal som o tom aky maju muzi pohlad na spotene zeny ale ake maju zeny pohlad na same seba spotene. mozno tebe to pripada sexy ale zeny (aspon teda tie co poznam) sa urcite necitia sexy ked su spotene a neupravene.

to je inak fajn teba na jej oslovenie. opytaj sa jej co si mysli o muzoch co balia zeny v posilovni :D
badwolf
Light Expert
Light Expert

možno je to čudné ale mňa si pridalo veľa ľudí na insta alebo FB a pritom v reale sa mi neprihovorili aj keď sme sa stretávali
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Nie je to čudné, niektorí ľudia si ťa pridajú iba tak, lebo chcú mať viac priateľov = viac potenciálnych lajkovačov.
Keby som ale chcel nejakú babu osloviť, tak to nerobím cez sociálnu sieť, pokiaľ sme sa tam nezoznámili, ale reálne sa poznáme a stretávame (míňame pravidelne na nejakom mieste spoločného záujmu). Veď ak nebude mať záujem live, tak načo by si jej asi vypisoval?
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

gogo956 napísal: 20 mar 2023, 13:08 "(3 dni a nič)"
nema zjavne zaujem
toto nemusí nič znamenať, existuje kopa dôvodov prečo to nespravila. Ja vo všeobecnosti nepotrvdrzujem ani ľudí, čo poznám na insta aby ma mohli sledovať :-D

tu exituje len jedna rada: oslov ju.
a môžu sa stať dva veci - buď z toho nič nebude / buď z toho niečo bude /

život zas nie je natoľko zložitý. Baviť sa máte o čom, keďže sa stretávať narovnakom mieste.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

nie je trochu creepy ze niekto koho nepoznas, iba ho obcas pozdravis vo fitku a rozhodne nevie tvoje meno si ta najde na instagrame a chce aby si ho pustila do svojho neverejneho profilu?
badwolf
Light Expert
Light Expert

Ako píšem, veľa ľudí si ma takto pridalo. A čo sa týka mňa, jej meno som nemusel hľadať, fitko má vlastný insta profil a zverejňuje tam fotky ľudí ktorí si ho označia vo svojom príbehu no a ona je jednou z nich. Čiže každý kto si pozrie Insta fitka vie ako sa volá.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nesud podla seba. To, ze si pridas aj ludi, ktorych nepoznas, tak to je tvoja vec. Ona je v tomto ina a ako vidis, tak si tych ludi nepridava. Okrem toho je mozne, ze ko fitko zdiela aj jej fotky, tak jej zrazu pride 50 ziadosti a proste to rad radom ignoruje. Momentalne si jeden z tych 50 ludi posielajuc ziadost na IG len preto, aby si sa pozeral na fotky jej zadku, ktory ma na Instagrame.
badwolf
Light Expert
Light Expert

Je pravda, že som bol zvedavý na obsah jej Instagramu, zaujímalo ma či je ten typ ženy ktorá si fotí rit po každom tréningu.
To by môj záujem o ňu zrušilo.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Nie, ona je iná.
badwolf
Light Expert
Light Expert

takže už mi to potvrdila aj hodila follow :)
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

no ukáž tú riťku teda 😅
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Pics or it didn't happen :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

badwolf napísal: 21 mar 2023, 9:17 Je pravda, že som bol zvedavý na obsah jej Instagramu, zaujímalo ma či je ten typ ženy ktorá si fotí rit po každom tréningu.
To by môj záujem o ňu zrušilo.
Na toto sa robia fake ucty ;) Zivot ta nauci :D

No a samozrejme treba sem dat fotku, aby sme vedeli, ze ci to ma vyznam dalej bojovat :))))
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

slizaci
Napísať odpoveď