aacid napísal: 20 mar 2023, 13:20
ja inak nemam velke skusenosti s posilkami ale co mi zena hovorila a mozno par kamaratok tak to nie je najidealnejsie miesto na zoznamovanie sa. zena sa chce pred muzom tiez nejak prezentovat a tebe to mozno nevadi ale to ze je spotena, zadychana, v teplakoch a s neupravenymi vlasmi nie je zrovna stav v akom by sa chcela zoznamovat so svojim potencionalnym partnerom.
ale tak vyskusaj, v najhorsom povie nie.
Toto je dosť veľký mýtus. Ak si dávaš silový tréning a netrénuješ na MS vo vzpieraní, tak sa v posilke až tak veľmi nepotíš v porovnaní s kardiom alebo športom, pri ktorom beháš. Ja sa rozhodne na baskete potím tisíckrát viac ako v posilke. Ani na kamošoch som nikdy nespozoroval totálne prepotené tričká.
No a za ďalšie, pravidelné návštevníčky posilky tam chodia tak nahodené a niektoré aj s makeupom, že pri peknej babe som nikdy nemal pocit, že by ma odpudzovala, pretože je trochu spotená. Skôr by som povedal, že to má presne opačný efekt a na mňa to pôsobí sexi
Inak tiež si myslím, že pridávať si ju na Instagram bola chyba, takže kontaktovať ju online už rozhodne neskúšaj. V posilke sa cudzím ľuďom môžeš v pohode prihovoriť, kľudne k nej môžeš prísť, povedať jej, že si si všimol, že sem chodí celkom často, ty s posilovaním len začínaš, tak by ťa zaujímalo, či by ti nemohla poradiť dobré cviky na posilnenie partie X. Rád si necháš poradiť od niekoho skúsenejšieho...