Banálne/triviálne otázky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Banálne/triviálne otázky

Príspevok od používateľa starysomar »

V podstate je mi to jedno. Len som nepochopil príčinu, dôvod zablokovania.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Bud chyba,alebo ak si teda nebol vyše 180 dní na IG, tak to podla ich pravidiel tak vyhodnotili a blokli ta. Mne prihlasovanie cez slovenský IG blblo.
Ale ak vie niekto najviac možnú príčinu takehoto blokovania, nech to sem kludne napíše. Ja som svoj tip už dal, čo by to mohlo byť.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Posledných 180 dní som odmaródil. Teda strávil hodne času čítaním na viacerých fórach. Dva-tri krát aj viac týždenne viedol nejaký odkaz na Instagram. Pozrel som niekedy. Neprispel som jediným písmenkom. Ponúka to prihlásenie cez Facebook - to nemienim ani skúsiť. Dcére Insta tiež zo dva krát blokol účet. Asi si spravím aj ja iný a uvidím, kedy zas príde nejaká nezmyselná námietka.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Mne insta vyhadzuje ludi, ktori podla neho maju ucet, no v skutocnosti ho nemaju. Ak tie ucty vytvoril kazdemu pred +-180 dnami, tak ich teraz zatvara.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Idem kupit pracku a zaujimal by ma nazor na obchod, jeden je zo Sale/AS a je iba internetovy, druhy ma dopravart, ten zo Sale ma pracku lacnejsiu, k tomu ponuka darcek v hodnote skoro 40 eur a este ma dokonca aj dopravu zadarmo, druhy je ten kammeny slas internetovy a ma pracku o cosi drahsiu a este si uctuje 15 az 21 eur za dopravu, tak ze kde je hacik?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Spravidla sa zistí pri prvom probléme - prípadnej reklamácii. Zvyknem pozerať hodnotenia konkrétnych obchodov. Zvyknem ak niečo riešim hľadať najprv publikované sťažnosti, problémy s konkrétnym - či som niečo kupoval, alebo riešil kde si dám odoperovať sivý zákal.

...moje dlhoročné poznanie je, že čo je (v porovnaní s ostatnými možnosťami) nápadne výhodné alebo rýchle - je buď zlé alebo vysoko rizikové.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

retkvic napísal: 02 apr 2023, 8:12 Idem kupit pracku a zaujimal by ma nazor na obchod, jeden je zo Sale/AS a je iba internetovy, druhy ma dopravart, ten zo Sale ma pracku lacnejsiu, k tomu ponuka darcek v hodnote skoro 40 eur a este ma dokonca aj dopravu zadarmo, druhy je ten kammeny slas internetovy a ma pracku o cosi drahsiu a este si uctuje 15 az 21 eur za dopravu, tak ze kde je hacik?
kamenny obchod ma vzdy vyssie naklady preto aj musi predavat drahsie. Pozrel by som si na tvojom mieste recenzie na ten eshop a ked budu ok tak by to malo byt v poriadku. Male zacinajuce eshopy musia niecim prerazit, preto davaju nizke ceny, ale to neznamena, ze neposkytnu kvalitnu sluzbu/tovar. :)
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Ide o Andrea Shop, mne sa len zda trochu cudny ten darcek, nizsiu cenu za pracku by som este pochopil, mozno aj dopravu zadarmo, ale darcek v hodnote 40€, to uz celkom nie.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tie darčeky sú väčšinou nejaké malé veci, ktoré nemajú dobrú predajnosť, tak ich rozdávajú k nejakým drahším veciam. Nie je to nič, na čom by ten shop extra tratil...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

AndreaShop je hodnotený prevažne dobre - napríklad tu:
https://obchody.heureka.sk/andreashop-sk/recenze/
Nejaký problém sa môže vyskytnúť v každom.
Mrkni, či ten darček nedáva (aj) výrobca, nemusí v tom byť žiadny zádrhel.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

nebude darcek v hodnote 40 eur nejaka kuponova knizka kde budes 8x 5 eurovu zlavu na zopar konkretnych produktov pri nakupe nad 100 eur alebo nieco v takom style?

ja som inak z andreashopu sala kupoval pred vianocami kavovar. tiez bol lacnejsi nez konkurencia, dokonca lacnejsi nez na normalnom andreashope... bol to posledny kus, nic mu nebolo, predpokladam ze ho mali dlho na sklade a vyhodnotili ze sa ho chcu zbavit a tak znizili cenu.

inak mi nie je jasne preco existuje eshop andreashop aj andreashop-sala... kolega vraj kedysi pre nich tie stranky robil a ze maju este zopar dalsich eshopov pod inym menom.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pocuj aacid, aj predajca, resp. obchodne meno/ICO je rovnake?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

jj, andreashop-sala ma ako prevadzkovu adresu dunajsku stredu :D
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Oplatí sa pri kreditných kartách priplácať za zlaté verzie? Má tam to extra zdravotné zahranične poistenie, poistenie batožiny/smartphonu/auta z požičovne či poistenie meškania a zrušenia letu reálny zmysel? Funguje to reálne alebo to je iba marketing?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Je to realne ale sám si musíš zrátať ci sa ti to oplatí
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

lukas9206 napísal: 18 apr 2023, 19:20 Oplatí sa pri kreditných kartách priplácať za zlaté verzie? Má tam to extra zdravotné zahranične poistenie, poistenie batožiny/smartphonu/auta z požičovne či poistenie meškania a zrušenia letu reálny zmysel? Funguje to reálne alebo to je iba marketing?
kazda zlata karta ma inak nastavene pravidla a benefity, takze nejaka vycepravajuca vseobecna odpoved asi neexistuje, zaroven kazdy mame trochu ine ocakavania od sluzieb ktore by mala poskytovat. Ved vyskusaj a ked nebudes spokojny tak ju zrusis. :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

lukas9206 napísal: 18 apr 2023, 19:20 Oplatí sa pri kreditných kartách priplácať za zlaté verzie? Má tam to extra zdravotné zahranične poistenie, poistenie batožiny/smartphonu/auta z požičovne či poistenie meškania a zrušenia letu reálny zmysel? Funguje to reálne alebo to je iba marketing?
je to normalne poistenie, nie je v tom ziadny hacik, len so treba pozriet aj vysku sumy do ktorych sa poistka plni. napr co som pozrel vub, je tam limit na liecebne naklady(250k, standartne je to neobmedzene) a poistenie do hor ma mensi limit cca o polovicu(7k vs cca 15k inde). samozrejme drviva vacsina ludi nebude vacsie sumy potrebovat, ale je dobre to vediet.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Prečo má sledovanie TV cez internet (magio go, orange tv cez internet atď) až minútové meškanie? Je to strašné pri športových programoch
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Aj niektoré internetové rádiá majú.

Ako/čím sťahovať videá z Netflixu a či sa dajú pozrieť na inom PC, než na ktorom sa stiahnu? (moja pani je na seriály).
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

To myslis vazne?
Samozrejme ze sa neda stahovat. Maximalne zvyknu mat streamovacie sluzby stiahnut offline ale to len v rovnakom zariadeni. Netflix toto pokial viem nema.
Napísať odpoveď