Prečo sem nechodí viac ľudí?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
retkvic
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Prečo sem nechodí viac ľudí?

Príspevok od používateľa retkvic »

curta napísal: 17 apr 2023, 18:09 hádam nenaznačuješ, že emócie sú pre dezolátov a nevzdelaných ľudí? :) to by bol gól

inak hojko nemalo reklamu a appku ani 10 a viac rokov dozadu, a to tu žilo
Pise niekto so 70 nieco sprispevkami po 10 rokoch registracie o tom ze to tu nezije a chcel by viacej emocie :D Aspon ze este zasmiat sa tu clovek moze do sytosti :)
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Blastbit
do LVP som sa nezapojil, lebo čo to tu čítam, tak tam skoro nič nie je. Zachytil som tvoju tému s tou anketou, či tam budeš písať, ale predtým som sem nechodil, tak neviem čo k tomu viedlo. Inak LVP je špecifická, pýtajúci chcú radu hneď, tam nemá zmysel reagovať do starých tém. Prečítam si teda ešte tému o covide, aj keď to je tiež neaktuálne, chvalabohu.
V politike je to jednofarebné, moderátori podporujú len jednu stranu, možno v náboženstve sa ešte bude dať, tam mám jeden príspevok.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

s covid temou prajem vela zabavy
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Tak kruh sa uzavrel.
Ako čítam príspevok pred rokom a pol, tak už vtedy sa mi zdalo, že v politike je to akési jednostranné.
A je to tak, moderátori podporujú len jednu stranu.
Paródie na Fica, Pellegriniho, Danka tu sú, ja dám paródiu na Šimečku a hneď je zmazaná. :)
Takže chápem, prečo tu veľa normálnych ľudí nie je. Do nerovnocennej diskusie nikto normálny nepôjde.
Tiež je to o tom, že je tu málo ľudí a moderátori si chcú občas zamoderovať, potom je tu ešte menej ľudí a ešte menej diskusií a tak ich ešte viac svrbia prsty, atď.
Ako poradňa môže hojko prežiť, ale ako diskusné fórum sa už nikdy nerozbehne.
Možno občas napíšem do náboženskej témy, možno ani to nie, ale v politike už nikdy nebudem diskutovať.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

To preto, že sa ti rozpadá vláda, ktorú si volil a nemáš k tomu čo povedať? To je zbabelé. Ale zase si sa ukázal ako správny kresťan, keď honotíš kto je a kto nie je normálny, súdiť by mal len boh a nie žiadny curta.
beardie
Redeemer
Redeemer

moderatori tu uz nie su
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

curta napísal: 26 nov 2024, 21:12 Paródie na Fica, Pellegriniho, Danka tu sú, ja dám paródiu na Šimečku a hneď je zmazaná. :)
Možno občas napíšem do náboženskej témy, možno ani to nie, ale v politike už nikdy nebudem diskutovať.
Nie ďakujeme. Nikomu tu chýbať nebudeš. Ty paródia na kresťana
Fglx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fglx »

curta napísal: 26 nov 2024, 21:12 Tak kruh sa uzavrel.
Ako čítam príspevok pred rokom a pol, tak už vtedy sa mi zdalo, že v politike je to akési jednostranné.
A je to tak, moderátori podporujú len jednu stranu.
Paródie na Fica, Pellegriniho, Danka tu sú, ja dám paródiu na Šimečku a hneď je zmazaná. :)
Takže chápem, prečo tu veľa normálnych ľudí nie je. Do nerovnocennej diskusie nikto normálny nepôjde.
Tiež je to o tom, že je tu málo ľudí a moderátori si chcú občas zamoderovať, potom je tu ešte menej ľudí a ešte menej diskusií a tak ich ešte viac svrbia prsty, atď.
Ako poradňa môže hojko prežiť, ale ako diskusné fórum sa už nikdy nerozbehne.
Nie, je to preto, ze takyto druh fora vysiel davno z mody.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

a ked uz sa ta to tak velmi dotklo, ze parodia na Simecku tu nieje budes asi volic dnesnej "koaliicie", tym padom tu naozaj nemas asi co robit, pretoze je zial vseobecne zname, ze volici dnesnej koalicie su prave z toho "inteligentnejsieho" spektra populacie tejto frasky na fungujuci stat, od zaciatku som sa snazil pochopit o com tu vlastne melies, ake emocie hladas a co vlastne ocakavas, no stale mi to vychadza ako uplne umelo vytvorena tema onicom.

Autoeditácia príspevku po 6 min 51 sek:
len dodam k tym narazkam na forum a podla teba na neexistujucu diskusiiu, pre mna osobne je hojko uz nieco ako taka internetova rodina, viacmenej si asi ani neviem predstavit, ze neotvorim forum a nepozriem co sa medzi uzivatelmi riesi, v podstate podla nickov mi tu je skoro kazdy blizky a poznam viacmenej jeho osobnost z toho ako prispieva a aky ma pripadne nazor v danej veci, pretoze tie nicky tu vidim zachvilu 19 rokov, to uz je nejaka doba, toto nikdy nezazijes na ziadnom webe ako je facebook
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

curta: Je rozdiel vediet rozoznat parodiu a hoax. Ked sem hodis prispevok, ktory nema s parodiou nic spolocne, ale umyselne zavadza, tak ten prispevok zmazam. Tak ako som ti zmazal niekedy pred 2-3 mesiacmi obrazok so Simeckom a neviem este kym, ktory si sem hodil. Nebolo to proste ani k teme, ani pravdive, nic. Detto pesnicka, ktoru si sem dal. Skus sa pozriet na svoje prispevky - prides do niektorej teme o politike, napriklad o Ficovi, napises tam uplne taraniny a ked ti to ludia rozporuju a daju protiargumenty, tak absolutne na to nereagujes a napises si len svoje rozpravky dalej. To proste nie je diskusia.

beardie - Moderatori tu su, len ak narazas na nahlasene prispevky, tak tie, ktore pises ty a jackb, tak zrejme nikto nechce kontrolovat, nakolko vase nezmyselne dotahovacky za slova ludi unavuju a su nezaujimave. A nie je tam ani co moderovat, pretoze ked niekto o druhom napise, ze je klamar a hned na to je prispevok nahlaseny, tak co tam mam moderovat??? Mam vymazat to slovicko klamar??? No lebo tak to byva nahlasene.
beardie
Redeemer
Redeemer

nie, na tie nenarazam, kedze tie nereportujem, lebo viem, ze ich nikto kontrolovat nebude, jackb to stale reportuje? :D
mozno by sa na to niekto pozriet mal, kedze jackb dookola klame, co patricne dokazujem, ale to necham na tebe

myslim to tak nejak celkovo, kto z modov tu mal aspon 3 posty za posledny rok? backend nevidim, mozno su tam aktivni
viem ale, ze som pred par dnami reportoval temu o investovani (kedze uz mame 2 podobne temy), ktorej report bol zavrety bez napravy, tema je stale otvorena
inak este reportujem reklamu, ale ta byva celkom rychlo odstranena
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

cORP. napísal: 26 nov 2024, 23:39len dodam k tym narazkam na forum a podla teba na neexistujucu diskusiiu, pre mna osobne je hojko uz nieco ako taka internetova rodina, viacmenej si asi ani neviem predstavit, ze neotvorim forum a nepozriem co sa medzi uzivatelmi riesi, v podstate podla nickov mi tu je skoro kazdy blizky a poznam viacmenej jeho osobnost z toho ako prispieva a aky ma pripadne nazor v danej veci, pretoze tie nicky tu vidim zachvilu 19 rokov, to uz je nejaka doba, toto nikdy nezazijes na ziadnom webe ako je facebook
ja to tiez tak beriem ze toto uz ani tak nie je verejne forum ako komunita. je tu maly potencial na rozsirovanie sa ale asi mi to ani moc neprekaza.
velmi jednoducho by sme sa vedeli presunut na discord alebo nieco podobne (matrix?) a bolo by to mozno aj lepsie ale toto je taka prijemna nostalgia. uvidime dokedy bude hojka bavit toto forum zivit, ci to casom zavrie alebo mozno nieco nove spravi (na tu matrix instanciu by som aj prispel, financne ci znalostami :) )
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

hojko napísal: 27 nov 2024, 7:55 curta: Je rozdiel vediet rozoznat parodiu a hoax.
šéfe, súhlasím, ale často sa tu dejú úplne opačné veci, napr. jeden užívateľ napíše "Ked v roku 2008 okupovali cast Gruzinska a pripojili Abchazsko ku Federacii" ja mu ironicky poďakujem za "info" že Abcházsko je súčasťou RF, mne je koment zmazaný a táto jeho sprostosť tam svieti aj naďalej.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

A "takíto" sa snažia otráviť aj tých, čo sem ešte chodia...
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

starysomar, mám držať hubu veriť tomu, že Rusi pripojili Abchazsko ku Federacii aby som ťa náhodou neotrávil?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Čomu veríš a čo píšeš mi je jedno. Z môjho pohľadu sú to sračky.
Nemáš za čo.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

aacid napísal: 27 nov 2024, 11:06 ja to tiez tak beriem ze toto uz ani tak nie je verejne forum ako komunita. je tu maly potencial na rozsirovanie sa ale asi mi to ani moc neprekaza.
velmi jednoducho by sme sa vedeli presunut na discord alebo nieco podobne (matrix?) a bolo by to mozno aj lepsie ale toto je taka prijemna nostalgia. uvidime dokedy bude hojka bavit toto forum zivit, ci to casom zavrie alebo mozno nieco nove spravi (na tu matrix instanciu by som aj prispel, financne ci znalostami :) )
no prave mne by sa asi discord ani moc nepacil, ved mame roky na steame aktivnu steam grupu hojko - ktovie kolko ludi o nej vobec este vie :D , ked tam este bol predpoklad, ze by sme spolu nieco mohli aspon hravat, ak je niekto herne cinny, no discordove skupiny teda aspon mne pridu casto take neosobne a ultra chaoticke, s milionom miestnosti atd. , mne sa forum paci take ako je, ak by v buducnosti bol problem s prevadzkou fora nemal by som absolutne ziaden problem podporit jeho chod, lebo by mi naozaj velmi chybalo a zmizla by s nim cast mojho zivota na internete, ved ked si citam moje prispevky 19 rokov dozadu tak mi je az na grcanie, sproste decko, teraz mam zachvilu 36, rodinny dom, manzelku, psa atd. ked som sem zacal chodit tak som mal tak vlastnu hlavu plnu blbosti a izbu u rodicov

tak isto som si minule pozeral stare nicky ktore som tu evidoval a ktore tu boli velmi casto aktivne, no uz sa par rokov nepripojili, vyslovene som rozmyslal co sa s nimi stalo, preco uz nikdy viac neprisli atd. obcas ma takato nostalgia chyti a neda mi to spavat :), kde je jin, kde je zuzkazuzka, kde je erytrocyt atd. su prec, viem, ze Hojko tu v jednej teme spomenul, ze realne sem chodi tusim do 50 ? ludi a zvysok su ucty mrtve alebo su novsie, nie z davnych casov
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

dnes je to tolko moznosti, ze klasicke fora už moc nefunguju. Všetko sa presunulo na ine platforme, napr aj na Reddit
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

starysomar napísal: 27 nov 2024, 18:25 Čomu veríš a čo píšeš mi je jedno. Z môjho pohľadu sú to sračky.
Nemáš za čo.
aha, čiže patologický klamár je OK lebo šíri bludy, ktoré tebe nevadia a keď ja na to reagujem, tak som ten čé sa snaží otráviť aj tých, čo sem ešte chodia...
OK, tak to môže byť jackb hlavným adminom v politických témach a možte si tam veselo papkať klamstvá ako Abcházsko pripojili v 2008 k RF, ako tu užívatelia píšu o nezostrelitelných suchojoch, nezničitelných raketách a podobne...
starysomar napísal: 17 apr 2023, 9:49 Hojko je maximalne seriozne forum a to je dobre.
pokial ti niekto neodporučí aby si si prečítal pravidlá bazáru, potom dotyčného označíš za homosexuala, ktorý po tebe ide :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak sa niekto nevie zmestiť do predkožky - čo s ním? Nie som tu preto, aby som sa niekomu páčil. Tebe tiež poradím ak sa Ti tu nepáči - založ si svoje fórum.
Vyťahovaním výsekov z iných debát, iného vlákna nie si originálny no je tu aj väčší expert - ten ak sa mu šliapne na kurie oko naráža na niečo, čo bolo v súkromnej správe - vizitky charakterov.
Napísať odpoveď