Vojna na Ukrajine

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vojna na Ukrajine

Príspevok od používateľa jackb »

Ano. Nazval si Kozaka "karikaturou Aziata". Symbol ukrajinskeho boja za slobodu. Ten si potom nazval ruskym pejorativom. Nazval si Ukrajincov barbarmi a klamarmi. Teraz z nich robis imbecilov, ktori sa rozbehnu proti ruskym poziciam, ci dokonca teroristov.
Ze prave ty places o ubohosti a prekrucani. Mna si obvinil z ucasti na genocide Rusov, ktorych posielam niekam utopit sa. Linky na to si ale nedodal. No a stale dycham a stale rozoberam proruske nezmysly, ktore z mne neznameho dovodu, stale zdielas. Ten dovod odmietas napisat, radsej napises, ze uz na mna reagovat nebudes.

beardi: vyvratil - video je tak prisernej kvality, ze sa neda urcit kde sa ma odohravat a co sa tam odohrava. Rusi chcu, aby sme si mysleli, ze je tam 40 tankov, 40 kusov MaxxPro a aspon 2500 vojakov. ale podla satelitov v tej oblasti v den nic nedymilo tak, ako by to naznacovalo prezentovane. zapadni pozorovatelia upozornili, ze to video zdielaju usvedceni klamari a je to len dalsia smiesna propaganda. preco to riesime?

ku NS - opat zopakujem, ze ak by to bol namet na b-ckovy spionazny film, tak by som sa siel zabavit do kina. inak je to tak strasne komplikovane, ze je malo realne. Tiez vsetko o tej DNA a podobne. dalsia otazka je, ze ak to nechal Zelensky tak strasne priehladne "naplanovat", preco to neodhalila FSB alebo GRU a nezastavila ukrajinskych potapacov a zachranila tak trubky. alebo preco ich nezastavili zapadni spojenci...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Zelensky o tom vedieť nemusel, ruské tajné služby tiež nie, je to ďaleko od ich územia, takže vôbec nemohli vedieť, či sa tam niečo chystá a západným spojencom (okrem Nemecka) ten výsledok vyhovuje
Aké jednoduché :)

Autoeditácia príspevku po 3 min 14 sek:
eMPiko napísal: 16 jún 2023, 7:33To iba ukazuje, ze ty absolutne nemas zaujem o fakty ci argumentaciu, ty si uz pod vahou svojej neschopnosti reagovat na svet okolo seba sklzol do uplne ubohej a zakernej snahy prekrucat a snazis sa tu dehonestovat moje nazory takymito klamstvami.
been there, seen that :)
jackb
Redeemer
Redeemer

takze sa bezne v prezidentskych krajinach stava, ze sa tajne sluzby idu proti zaujmov svojho vedenia?
taky Londyn, Salisbury ci Vrbětice su blizsie k ruskemu uzemiu? prave ta cast Baltu je celkom blizko, lebo Kralovec. a ako len ti Rusi pindaju ked su v Balte americke lode, alebo nad nim lietaju americke lietadla. ak by bola vzdialenost taka klucova, boli by tichucko a suchali by nozickami.

Zapadnym spojencom to vyhovuje? o krajine, ktorej pomahaju branit sa, zacali ich velke media pisat ako o hniezde teroristov. to vyhovuje len jedinej krajine, ale ta ako si nie je na zapade.
beardie
Redeemer
Redeemer

ano, bezne sa stava, ze tajne sluzby robia veci, ktore nie su schvalene vedenim, resp vedenie o nich ani nemusi vediet, o CIA si uz pocul?

ty sa snad nazdavas, ze nad celym plynovodom pravidelne hliadkuju nejake lode a patraju po potencialnych zaskodnikoch? :D

samozrejme, ze zapadnym krajinam to vyhovuje, je vyrazne vyssi dopyt po plyne, ktory tecie alebo sa plavi prave zo zapadnych krajin
nehovoriac o tom, ze cena LNG plynu je vyssia ako cena plynu z plynovodu, co som uz spomenul a ty si to ignoroval
jackb
Redeemer
Redeemer

hej. bezne ohrozis pomoc pre svoju krajinu tym, ze budes priehladne planovat operaciu, o ktorej bude vediet kazdy random guy on internet, len tvoje velenie a hlava statu nie :)

nenazdavam. ale ak je tajna sluzba tak tajna, ze si posiela detaily operacie cez Massenger ci Gmail, tak ich mohli GRU/FSB zastavit po ceste ku tomu moru. alebo pocas prerabky jachty na pouzitie ponorky,... alebo. ak su pre Rusov trubky tak dolezite ako tvrdis 'mali lepsi branic'.

neignoroval. terminaly stoja a pouzivaju sa. v Rusku nebude v buducnosti vlada, ktora bude partner pre Zapad - uvadzaju zapadni experti.
beardie
Redeemer
Redeemer

nevedel to ziaden random guy na internete, momentalne nikto nevie preukazatelne potvrdit, ze za to moze Rusko, Ukrajina alebo ina krajina, naplanovanie podobnej operacie nie je neprekonatelna uloha a ani do toho nemusi byt zapojenych viac ako par desiatok ludi

nemyslim si, ze GRU alebo FSB vedia sledovat obsah vsetkych Massengerov alebo mailov v gmaile, takze sa k tomu nemali ako dostat

zrychlenie budovania terminalov zacalo az po februari 2022, dovtedajsia rychlost bola nizka, kedze, predovsetkym Nemcom, lacny plyn z Ruska vyhovoval
takych zapadnych expertov si viem vycucat z prsta aj ja, je aj v zaujme zapadu, aby bolo Rusko relevantnym obchodnym partnerom
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Zatial na vojnu dopláca UA. Potom SR s 3x väčším zdražovaním. Západ aj RF si mädlia ruky. Východným postsovietskym krajinam rastie ekonomika.
jackb
Redeemer
Redeemer

Tak minimalne dvaja prispievatelia do tejto temy vedia, ze to urobila Ukrajina a vedia aj presne ako to urobila :)

Presne tak, vystavba LNG terminalov sa urychlila po 24. 2.. NS vybuchol 26.9.. Takze prispelo znicenie NS “Ukrajinou”
ku vystavbe a pouzitiu LNG terminalov?

Jedna vec je co by prospelo a co je realne. Su teraz experti venujuci sa Rusku uplni imbecili, tak ako boli ini experti na ine oblasti v nedavnej minulosti, lebo nehovorili to, co sa paci tebe? :)
beardie
Redeemer
Redeemer

ktori su to ti dvaja?

ak to nie je uplne jasne, nejde o vystavbu LNG terminalov, ide o pocet terminalov

imbecili asi nie su, ale tiez mozu sledovat svoje zaujmy, Rusko ako spolahlivy obchodny partner by bol vyhodou pre vsetky zucastnene strany, je to nepochybne
jackb
Redeemer
Redeemer

jeden je eMPiko - ten pozna tych Ukrajincov, ktori to urobili. a ty poznas zase dovod preco to urobili. alebo snad nie? :)

pocet sice ano, ale polroka boli tie terminaly budovane, lebo NSs sa nepouzivali ani tak.

akademici z politickych vied alebo z historie, alebo zurnalisti posobiacia dekady v Rusku sleduju svoje zaujimy, ktore brania aby bolo Rusko jedneho dna spolahlivy obchodny partner?

Klaunsky svet - Rusi sa v mieste explozie plavia plavidlom, ktore si vozi vlastnu ponorku, ale "pravdepodobnejsie" su myty a baje o tom, ako Zelensky rozdaval falosne pasy a prenajimal polske jachty v Dansku.
Aky dovod mate vy dvaja prejst v kazdej teme na stranu dezolatov s IQ izbovej teploty?
https://www.theguardian.com/world/2023/ ... ore-blasts

kym sa eMPiko nehneval za to, ze mu pripomina jeho antiukrainizmus, mrncal, ze satelitne zabery.
ako to vyzera, ked pozicie dopadaju neriadene rakety? alebo MLRS ako Grad? a ked tam ten jeden MaxxPro nasiel miny, tak co taketo odminovanie:
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

toho Zelenskeho sa nedá normálne že počúvať tie jeho stažnosti s tým jeho strašným otrasným hlasom

videl som aj davnejsie video kde sa stretol nedávno s členkou americkeho kongresu Nancy Pelosyovou..
a on nepreukázal ani tolko slušnosti aby sa obliekol do obleku s touto váženou pani političkou ktorá bola oblečená elegantne a on prišiel na stretnutie v kanadách, maskáčoch a hnedej mikine ako taký fagan z Petržalky oblečený... Aj na stretnutie arabskych krajin tak bol

to čo je za politika ? Ešte horšie jak Matovič ktorí na stretnutí s velvyslanom mal plátene tenisky a rifle ale aspon mal sako...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Aké má sťažnosti prezident Ukrajiny?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Zatial taketo skromne uspechy. Ktovie kedy sa im podari prekonat aspon prvu vaznejsiu rusku obrannu liniu.

beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 16 jún 2023, 17:37 jeden je eMPiko - ten pozna tych Ukrajincov, ktori to urobili. a ty poznas zase dovod preco to urobili. alebo snad nie? :)
takže zase ďalšie klamstvá, ako obvykle
Klapky na oči, čo vyhovuje tebou preferovanemu narativu, to adorujes, zbytok ignoruješ

opäť len ukazujes svoju obmedzenosť
jackb
Redeemer
Redeemer

ano, zase obhajujes klamstva a demostrujes svoju obmedzenost. musis byt vecne v opozicii a na strane tych najhlupejsich. preto budes obhajovat aj ciste klamstva, fabulacie a monoho krat aj halucinacie. v inej teme je toho niekolko stovak stran. v pripade Ukrajiny si uz v minulosti obhajoval ruske lzi (44 znicenych HIMARSov) a teraz ich obhajujes opat, napriek tomu, ze aj teraz popieraju zaklady logiky. hlavne, ze si v opozicii, kde sa musis citit velmi dobre. co je samozrejme tvoja vec, ale fakty neohnes aj ked mi opat zacnes nadavat alebo sa babrat v mojom sukromi :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Tvoje blaboly, že pozná tých Ukrajincov, sú klamstvá :)

eMPiko ti abstrahoval obsah relevantných periodík, ty ho obvinujes z šírenia prokremelskych narativov
Ja som ti ponúkol relevantné dôvody, prečo to mohli spraviť Ukrajinci, zhodil si to zo stola bez co i len rýchleho zamyslenia sa
A ja ze som obmedzený? :-D
V slovníku je pri vysvetlení pojmu klapky na oči tvoj xicht

To isté tie Himarsy, dosť jasne som ti vysvetlil, že sami Rusi písali o zničení 44 rakiet, nie o zničení 44 jednotiek Himarsov, ty to zase ignoruješ, lebo ani za boha nie si schopný zmeniť názor na základe faktov, ved si to znova dohladaj a znic ma faktami
Alebo mam z teba zase spraviť debila a dat sem tie citácie sam?

Už pochop, že ja nie som v opozícii voči realite, ja som v opozícii voči tvojim blabolom :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Jaderný útok na Evropu? Vyloučeno. Mafiáni v čele s Putinem jen straší, míní analytik - Aktuálně.cz
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/folty ... d=21459053
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 17 jún 2023, 10:54 Tvoje blaboly, že pozná tých Ukrajincov, sú klamstvá :)

eMPiko ti abstrahoval obsah relevantných periodík, ty ho obvinujes z šírenia prokremelskych narativov
Ja som ti ponúkol relevantné dôvody, prečo to mohli spraviť Ukrajinci, zhodil si to zo stola bez co i len rýchleho zamyslenia sa
A ja ze som obmedzený? :-D
V slovníku je pri vysvetlení pojmu klapky na oči tvoj xicht

To isté tie Himarsy, dosť jasne som ti vysvetlil, že sami Rusi písali o zničení 44 rakiet, nie o zničení 44 jednotiek Himarsov, ty to zase ignoruješ, lebo ani za boha nie si schopný zmeniť názor na základe faktov, ved si to znova dohladaj a znic ma faktami
Alebo mam z teba zase spraviť debila a dat sem tie citácie sam?

Už pochop, že ja nie som v opozícii voči realite, ja som v opozícii voči tvojim blabolom :)
mohol by si byt na jednej strane s eMPikom, ked ho tak branis do roztrhania tela. on zdielal, ze HIMARSy sa ucia zostrelovat ci rusit az teraz, nie pred 10 mesiacmi. Koňacenko klamal o znicenych HIMARSoch. to je realita. ty sa zastav Rusov tym, ze si si domyslel rakety, ktore vtedy nedokazali nicit a teraz im to tiez velmi neide. ak za cely cas znicili ci odklonili 22 rakiet je to vela. Nie 44 rakiet za 24 hodin. to by si ale nesmel by v opozicii voci objektivnej realite a nemsel by si obhajovat protiukrajinsky narativ. ty klapky na ociach.

no pekne sa teraz bratrickujete, ked si aj ty sam musel krotit jeho taraniny o tom, ako UralVagonZavod funguje na plny vykon aj napriek sankciam. pri zniceni Kachovky zase eMPiko zdielal lzivu agenturu TASS, ktora mala dokazy ako Zelensky a Zaluzny nicli hradzu. jemu sa velmi casto stava, ze zdiela totalny promoskovsky nonsens a ten potom brani do roztrhania tela. ja sa pytam, preco to robi. namiesto toho sa urazi, ze ako sa ho na to mozem pytat.

no a tiez ma zaujima, preco relevatne periodika zverejnuju prokremelske konstrukty, ked to Dani cele objasnili - lod SS-750. No od oktobra idu splechy o tom, ako sa tam Biden a Harris potapali. teraz to bolo duo Zaluzny & Zelensky a zda sa,ze nikomu to nepride ako blbost. hlavne ak tam bola ruska lod urcena na pouzitie miniponorky na dne mora. to zase zhodil zo stola eMPiko - vraj je v mori vela ruskych lodi.
dalsia hlupost je ta DNA, ktoru aj nasli, nemali s cim porovnat. lebo ak by bola pravda to uvedene, tak Nemecko na jednej strane dba na pravo svojich obcanov na sukromie, ale od utecencov berie vzorky DNA a nechava ich pouzivat kazdeho. to je take... ako pred 90 rokmi. no to som uz pisal.

takze ku comu by sa priklonil William z Occamu? ku Bondovke, plnej plot holes; alebo ku tomu, ze ked bola specializovana ruska lod na mieste, tak je zodpovedna jej posadka. Rusko nemusi vratit peniaze, ani platit zmluvne pokuty. miliardy mozu ist zbrane na vrazdenie ukrajinskych civilov.

mimochodom, vies co je este vtipne? nie az tak davno si hrkutal s dakym nahodnym kretenom o tom, ze ja som agent Moskvy a teraz sa ty sam zastavas minimalne dvoch ocividnych ruskych lzi.

aky je tvoj nazor na video "znicenia 40 tankov, 40 kusov techniky a 2500 ukrajinskych vojakov" v jedinom kratuckom videu? stalo sa to tak, ako pisu prokremelske kanaly a obhajuje to eMPiko?
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 17 jún 2023, 12:09Koňacenko klamal o znicenych HIMARSoch.
nie, on neklamal o zničených Himarsoch, on rozprával o zničených raketach do Himarsov

Ešte stále tam nevidíš ten rozdiel?

Je irelevantné, koľko ich bolo zničených alebo nie, ide o tu jednu konkrétnu vetu :)

Predstav si, že to, že nenapíšem, že s niečím bezvýhradne nesúhlasím, ešte neznamená, že s tým súhlasím ;-)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Nemohli by ste si založiť vlastnú tému na hádky? :D
Napísať odpoveď