mam LG GSA-4167B a zatial nemam problem to asi preto ze som ju kupil pred tyzdnom ale veriz ze aj mne aj vsetkym vam tu okolo tieto vypalovacky prestanu fungovat kedze ja som tu moju kupil za 1640,- fungel novu co si myslim ze je na dvd ramku dost nizka cena a navyse to bude take ako pri asus vypalovackach pred 3 rokmi, som kupil vtedy a dnes uz ju mozem vyhodit a myslim ze takto dopadnu aj liteony a LG lebo tie su lacne je ich vela a vyrabaju sa rychlo a nekvalitne
Sheep napísal:mam LG GSA-4167B a zatial nemam problem to asi preto ze som ju kupil pred tyzdnom ale veriz ze aj mne aj vsetkym vam tu okolo tieto vypalovacky prestanu fungovat kedze ja som tu moju kupil za 1640,- fungel novu co si myslim ze je na dvd ramku dost nizka cena a navyse to bude take ako pri asus vypalovackach pred 3 rokmi, som kupil vtedy a dnes uz ju mozem vyhodit a myslim ze takto dopadnu aj liteony a LG lebo tie su lacne je ich vela a vyrabaju sa rychlo a nekvalitne
Ja ma 4167B a som s nou maximalne spokojny - uz som na nej napalil cez 80 DVD a zatial no problem. Palim vacsinou filmy (90%) a vsetky su odskusane v dvd playeroch ( na pc nespoznate zle napaleny film ) a som maximalne spokojny
predtym som mal 4081 a taktiez maximalna spokojnost - zvladla cez 300dvd a par desiatok cd a teraz uz vyborne sluzi inemu majitelovi
Cize, z vlastnej skusenosti jednoznacne LG
Ja mam teraz NEC 3520A je super.
Ked som ho kupoval rozmyslal som medzi PLEXTOR a PIONEER a SONY
No LG by som si uz nekupil preto ze ma sklamala na celej ciare. TEAC bol dobry ale iba CD-RW. Pri DVD viem ze mnohy s nim maju problemy. Tak isto LITE ON.