Vsetko okolo YouTube
Re: Vsetko okolo YouTube
Zatial to nekontroluju ani nik nic nespominal. Mame tu to z hojka viaceri a funguje to ok.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Len origo premium napr. nepodporuje sponsor skip, intro skip ktore ja napr. pouzivam na všetkých zariadeniach.Hensym napísal: 29 apr 2023, 0:51 Ja sa čudujem, že Vanced ešte stále funguje v takej miere, keď YT Premium stojí pomaly menej ako jedna káva (ja platím ak sa nemýlim 1,80 €). Teraz nerýpem, len sa úprimne čudujem - lebo aj minule som sa zamýšľal, že sa aj skostnatelé slovensko celkom posunulo, čo sa týka platieb za soft, služby, filmy a hry. Pirátstvo so streamovacími platformami, predplatnými a pod. kleslo o tisíce percent. Stále sme pozadu oproti svetu, ale je tam veľký progress oproti 10 rokom späť a pod.
Premium u nas stoji 11 eur, ak som dobre pozeral. Samemu sa mi to neplati (klasicky ucet za 7 eur), pretoze tam toho moc nepozeram. Ale ak by som mal 5 ludi do family, tak by to bolo v pohode.
Samozrejme, máš rodinu 6 účtov.
Funguje to úplne tak isto ako Spotify, Netflix či HBO - je tam proste počet family členov a zatiaľ to nekontrolujú nijak (a osobne si myslím, že ani nebudú, lebo by si tým uškodili).
Tiež mám Stream Cinema, ale čisto len z toho titulu, že keď si chcem pozrieť niečo čo nie je na Netflixe či HBO, ktoré si platím. Lebo zase 5 a viac stream platforiem si platiť nechcem, keďže ich využívam dosť málo. Nie som milionár, ale nemám už 15 rokov a všetky tie platformy, vrátane YT a Spotify ma stoja do 10 eur mesačne, takže mi to skoro príde ako povinnosť prispieť. Koniec koncov, aj za SCC sa platí - a tam sa platí doslova za pirítstvo.
Pri YT by mi vadila nekonzistencia appiek, náročnejšie updaty (viď to čo tu teraz riešite) a ten chýbajúci komfort. Za tie necelé 2e fakt nie je o čom.
O sponsor skip a intro skip som nepočul - ako je to tam riešené? Na AI by som sa nespoliehal, takže asi len ľudia tam dávajú dáke timestampy, či? Každopádne tie intrá mi nevadia, lebo aj tvorcovia vedia že je to otravné a už dlho som nevidel dlšie intro ako pár sekúnd. A čo sa týka sponsoringu, čím ďalej tým častejšie sa stretávam s tým, že je tak sofistikovane integrovaný do obsahu videa, že by som to ani skipovať nechcel. Ale hej, toto je dobrá fičurka.
Tiež mám Stream Cinema, ale čisto len z toho titulu, že keď si chcem pozrieť niečo čo nie je na Netflixe či HBO, ktoré si platím. Lebo zase 5 a viac stream platforiem si platiť nechcem, keďže ich využívam dosť málo. Nie som milionár, ale nemám už 15 rokov a všetky tie platformy, vrátane YT a Spotify ma stoja do 10 eur mesačne, takže mi to skoro príde ako povinnosť prispieť. Koniec koncov, aj za SCC sa platí - a tam sa platí doslova za pirítstvo.
Pri YT by mi vadila nekonzistencia appiek, náročnejšie updaty (viď to čo tu teraz riešite) a ten chýbajúci komfort. Za tie necelé 2e fakt nie je o čom.
O sponsor skip a intro skip som nepočul - ako je to tam riešené? Na AI by som sa nespoliehal, takže asi len ľudia tam dávajú dáke timestampy, či? Každopádne tie intrá mi nevadia, lebo aj tvorcovia vedia že je to otravné a už dlho som nevidel dlšie intro ako pár sekúnd. A čo sa týka sponsoringu, čím ďalej tým častejšie sa stretávam s tým, že je tak sofistikovane integrovaný do obsahu videa, že by som to ani skipovať nechcel. Ale hej, toto je dobrá fičurka.
Ale veď na SSC máš všetko čo je na Netflixe aj HBO, tak načo platiť všetko ? ročné predplatné na SCC ma vyšlo 10€
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Myslim, ze skipy taguju manualne ludia ako komunita ale funguje to dost efektivne. Pokial je to priemerne velky kanal, kratko po zverejneni videa je otagovane. Sponsor funguje spolahlivo a niekedy si ani nevsimnes ze ho skiplo ak napr. len pocuvas. Skusal som aj offtopic skip ale to niekedy az moc nadivoko skakalo a rusilo to.Hensym napísal: 29 apr 2023, 19:12 Funguje to úplne tak isto ako Spotify, Netflix či HBO - je tam proste počet family členov a zatiaľ to nekontrolujú nijak (a osobne si myslím, že ani nebudú, lebo by si tým uškodili).
Veď presne kvôli tej mentalite, ako píšem vyššie. Netflix a HBO využívam dosť aktívne, tak mi to príde ako psia povinnosť im po tie dve eurá mesačne poslať a aspoň trochu ich podporiť. Tiež rád chodím do kina, lebo viem že ten cash dostanú (aj) autori filmu a prevádzkovatelia kina. Kedysi som všetko pirátil, dnes už mi príde trochu cez neplatiť za nič, alebo dokonca platiť za warez cloud serveri ako pri SCC (aj keď, samozrejme robím aj to, ale aspoň si k tomu platím aj platformy, ktoré najviac používam). Hlavne pri hudbe sa teším z tej podpory interpretov, keďže robím cca 90 000 minút ročne na Spotify.tyler91 napísal: 30 apr 2023, 10:32 Ale veď na SSC máš všetko čo je na Netflixe aj HBO, tak načo platiť všetko ? ročné predplatné na SCC ma vyšlo 10€
Keď som mal 17 rokov a bol som rád že som rád, a obracal som každé euro, tak samozrejme beriem. Rovnako ak niekto naozaj nemá peniaze navyše a radšej dá na jedlo, oblečenie, deti - beriem. Ale ak by som tú desku mesačne mal rozbiť na 4 pivá alebo 4 kávy, tak to radšej podporím obľúbených interpretov a tvorcov.
Chápem čo tým chceš povedať, ja ten dobrý pocit mám pri Spotify, využívam super službu a podporím interpretov (aj keď to možno nie je najlepšie nastavené)..
Takisto som už dlhé roky nič nepiratil, platil som si netflix, od o2 som mal hbo, ea play, game pass na PC, ale proste prešla ma chuť hľadať každý film, seriál, na inej platforme (v tom majú hudobné streamovacie služby obrovskú výhodu), skúsil som steam cinema a bol som veľmi milo prekvapený ako je to na warez spracované a príjemné na užívanie, tak som ostal tam
Takisto som už dlhé roky nič nepiratil, platil som si netflix, od o2 som mal hbo, ea play, game pass na PC, ale proste prešla ma chuť hľadať každý film, seriál, na inej platforme (v tom majú hudobné streamovacie služby obrovskú výhodu), skúsil som steam cinema a bol som veľmi milo prekvapený ako je to na warez spracované a príjemné na užívanie, tak som ostal tam
Mám podobný názor ako Hensym, trochu ma mrzi, že téma je už len o tom nájsť "rodinu" alebo aktualizácie vanced 
Pozrel som video a ma pravdu. Ak je kratka reklama pred video, tak okej. Ale ak skocia dve minutove reklamy a potom este pocas videa, tak to je moc otravne.
Inak posledne 2-3 dni nejde YouTube Vanced pre Android a este nebol updatovany.
Inak posledne 2-3 dni nejde YouTube Vanced pre Android a este nebol updatovany.
-
daniel.daniel
Medium Star
dneska som stiahol ReVacnced a vsetko funguje.
Niekto volne mieste vo family?
Vziat to s Argentinskou VPN a je to za par drobnych. To si mozes kupit aj sam alebo pridat 1-2 ludi. Navod - https://vpnwiki.com/sk/youtube-premium
Vôbec netuším kam to postnút ale toto bolo super video
Keď sú štatistiky pravdivé, tak cez Chrome používa ublock origin 10 miliónov užívateľov z koľkých celkom? Miliardy alebo ešte viac? Celá téma blokovania reklamy na youtube je len taký prd do vetra. Koľko používa vance, revanced a podobné? Tipnem si, že 99,99% ľudí o nich ani v živote nepočul ani počuť nikdy nebude.
Aj ten youtuber "odborník" že azda google nevyhodí z obchodu adbloky... to asi nevie, že existujú aj iné prehliadače ako Google Chrome, a takíto sa tu robia zo seba odborníkov. Ale ako vieme, medzi slepými je jednooký kráľ.
Aj ten youtuber "odborník" že azda google nevyhodí z obchodu adbloky... to asi nevie, že existujú aj iné prehliadače ako Google Chrome, a takíto sa tu robia zo seba odborníkov. Ale ako vieme, medzi slepými je jednooký kráľ.
Inak nesiel by niekto do family uctu YT Premium? Niekde na Banglades ci Braziliu ho spravit za par eur.
heker - ja som nedavno pisal ze mam zaujem. Aktualne mam sam premium a neviem ako to poriesit cez Banglades ci Braziliu