Instagram

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Instagram

Príspevok od používateľa heker »

Odlsedoval niekto ako pridat plynule video do stories? Tocim na mobile FullHD @60 fps, skusil som znizit aj na 30 fps, ale na Instagrame je take sekane. Pritom u niektorych ludi vidim krasne plynule videa. Napriklad cestovka @supertrip_travel ma taketo pekne videa.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

nemusíš mať prepnutý profil na biznis?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ani som nic nerobil len som kukal fotku jednej baby ktoru z videnia poznám a zrazu mi vyskočilo ze mám dočasne zamknutý účet " Váš účet bol pravdepodobne prelomený v dôsledku zadania hesla na webe, ktorý sa vzhľadom vydáva za Instagram. Takýto útok sa nazýva phishing. "...nikdy sa mi to nestalo o čo ide?
Toto som našiel má stým niekto skusenosti funguje to podla návodu? https://geekgeeky.com/sk/ako-opravit-in ... -uzamknuty ... Heh no nemám na instagrame nic ani tam nie som aktívny moc len z dlhej chvíle a po chvílke mi naskočilo vyššie menované :D
Možno sa to aj samé odblokuje po 1-2 mesiacoch to som zase čítal na českej diskusii,ale či je to naozaj tak bohvie.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Mne tak blokol (deaktivoval) Instagram koncom mája novozaložený účet s úplne prvým prihlásením po registrácii s hláškou akéhosi porušenia čohosi. Neriešil som, nepotrebujem. Teraz som sa skúsil prihlásiť a už to ide.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Jj čiže porušenie, díky za odpoved, počkám aspon 2 mesiace a ak sa to odblokuje okej, ak nie tak nech mi ho aj vymažú kašlem naň.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Blastbit napísal: 18 júl 2022, 23:03 Jj čiže porušenie, díky za odpoved, počkám aspon 2 mesiace a ak sa to odblokuje okej, ak nie tak nech mi ho aj vymažú kašlem naň.
Problem vyriešený skoro po mesiaci.Nie cez slovenské prihlasovanie,tam sa nedalo ani pokračovať.Bolo treba sa prihlasiť cez login tam uz bolo pokračovať,potom dostat overovací kod,zmeniť heslo,už sa dal učet odomknuť.
M1No
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M1No »

nazdar , mam taky problem v telefone sa prihlasim v pohode ale ked sa chcem prihlasit na pc tak stale pise nespravne heslo a uz som ho aj menil kde moze byt problem ?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Nemôže za tým byť niektorý doplnok v browseri - blokovanie reklám a podobne?
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

insta má výpadky. daj tomu čas
M1No
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M1No »

starysomar napísal: 01 nov 2022, 17:48 Nemôže za tým byť niektorý doplnok v browseri - blokovanie reklám a podobne?
nepomohlo stiahol som ja apku do pc a nejde aj tak .
no uvidim ci to bude tym vypadkom

Autoeditácia príspevku po 22 hod 50 min 11 sek:
takze asi som na nieco prisiel mam prepojene ucty z fb uz sa mi v appke z win store aj nacital profil na instagrame ale ked dam pripojit nic sa nestane nejde pokracovat dalej ... ked skusam v prehliadaci Brawe som prihlaseny na FB dam na instagrame pripojit sa cez FB tak mi stale pise Chyba Pred ďalším pokusom počkajte zopár minút.
fakt neviem ale stym vypadkom to asi nebude mat nic lebo v telefone som sa prihlasil a aj odhlasil prepojil a vsetko ide ...
heker
Redeemer
Redeemer

Riesim teraz taky maly problem. Mam par rokov jeden fejkovy ucet na Instagrame, obcas som si ho otvoril v starom telefone na ktorom som bol prihlaseny. Ale nedavno som menil telefon a zabudol som heslo na tento Instagram. Dal by som si obnovit heslo, ale je tam nastaveny mail na zoznam.sk a aj ked dam obnovit, tak na zoznam.sk nic nepride. Pozeral som v nastaveni mailu na zoznam.sk daky spam filter a tak, ale nic take tam nie je aktivovany, mail nepride ani do spamu, nikde. Ten mail sa strati cestou alebo ho rovno zoznam.sk este na prvej urovni blokne. Telefonne cislo k uctu nie je priradene. Ako sa dostat k tomuto uctu, je daka cesta k obnoveniu hesla? Alebo co by ste vyskusali v mojej pozicii?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

asi by som napisal na zoznam.. Zoznam je intergalakticka sracka, blokuje emaily ako sa mu chce, riesil som to s nimi roky.. Co ti bloknu nemusi byt ani v spame, mas smolu.
heker
Redeemer
Redeemer

Ved prave preto pises, ze to zahodi daky ich prvotny filter, ktory ani neviem ovplyvnit. Skusal som schvalne obnovu hesla na mojom normalnom ucte a pekne A 15 sekund mi uz svietil mail od Instagramu. Skusim kontaktovat zoznam.sk a uvidim.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

inak ja som mal taky problem aj s centrum.sk

nevyriesil som to, potvrdzovaci mail nikdy neprisiel
heker
Redeemer
Redeemer

Ved tak aj ocakavam, ze to dopadne a zoznam.sk to uplne odignoruje. Ved napokon vyuzivam bezplatnu mailovu sluzbu a oni poziadavku mozu uplne ignorovat.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

nechcem mudrovať, ale ja som po strane účtu, ktorý bol registrovaný na veľmi starý mail a účet na pokeci, ktorý mi zmazali pre 10 ročnú neaktivitu, migroval so všetkými účtami na nový mail a hlavne dvojfaktorové overovanie aj cez TČ, ktoré si nemyslím, že budem niekedy v živote vôbec meniť.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

urcite to vyuziva aj on, akurat to bude mat na main ucet, nie na smirovaci :D
heker
Redeemer
Redeemer

Presne tak. Na svojom hlavnom ucte mam normalny mail, telefonne cislo, vsetko ako ma byt. Lenze ten fake ucet mam dlhsie, mozno tomu bude zo 8 az 10 rokov, ten fake ucet ma svoju historiu, par fiktivnych stories, par fiktivnych fotiek a hlavne priatelov, ktori by dnes nepotvrdili priatelstvo. Skoda prist o taky ucet.
Marry528
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marry528 »

Ahojte. Keď niečo zdieľam na IG do správy, napríklad posielam reel, podľa čoho my ponúka ľudí?
1. podľa posledných správ
2. ľudí, ktorí ma sledujú
3. ľudí, ktorých ja sledujem
4. ľudí, s ktorými som sa kedysi navzájom sledovala, no už sa nesledujeme a nepísali sme si nikdy. Alebo sme museli museli mať vymenené nejaké správy?
5. Zobrazí mi aj takých ľudí, s ktorými som sa navzájom sledovala kedysi a vymazala som konverzáciu?
heker
Redeemer
Redeemer

Najma podla vzajomnej intetakcie. Ak si s niekym casto pises, lajkujes, pozeras stories a reels, pripadne on tebe, tak sa to vsetko berie ako vzajomna intetakcia a preto ti tu osobu ponuka.
Napísať odpoveď