Vojna na Ukrajine

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vojna na Ukrajine

Príspevok od používateľa jackb »

Lenze tu neide o slovicka. Tu ide o princip.
Ak niekto zdiela ruskych klamarov, ktori sa tesia z vrzdenia malych deti a ich vyplody povazuje za pravdu a tu brani, tam nie je kompromis. Tam je cielavedome odmietanie reality. O to horsie, je on je aspon inteligentny jedinec. Su/boli tu taki, ktori zdielali kazde video s propagandou bez rozmyslu. Az sa divim, ze tak blizko ku volbam nebrigaduju opat.
Ked som sa opytal na dovod tej fanatickej podpory Ruska - ci uz cez ich dezinfo, spravy z propagandistickych medii ci precitlivelost na oznacovanie Rusov, odpoved som nedostal.
Respekt je mozny ale len obojstranne. Ak niekto o mne cele roky hnusno klame, v kazdom konflikte, ktory vytvori sa musi hrabat v mojom sukromi, alebo ma obvinuje z tych najtazsich zlocinov, tam cesta nevedie.
Mas ale pravdu, ze som cakal, ze ked niekomu napisem: "ten zdroj dlhodobo postuje lzi, nemal by si mu verit", nebude z neho cerpat nadalej a este to aj branit. Ocakaval som, ze ked rok a pol nemal pravdu, zamysli sa nad tym, no stale nove a nove lzi. Ako potom na Slovensku chcete, aby neboli ludia rusofilni, ked rusku propagadu siria a brania aj vzdelani ludia, ktori nedokazu vysvetlit preco tak robia?
Aku uroven diskusie cakat, ked cast diskuterov hlta len rusku propagandu a na Zapade hlada len hanobenie Ukrajiny?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

jackb napísal: 26 aug 2023, 19:22tak nahlasujem kazde porusenie pravidiel.
nebolo by vhodnejšie najskôr sa podľa tých pravidiel sám správať?
Vieš, vyčítať smietku v oku niekoho iného ale sám mať v oku obrovskú kladu, to je prinajmenšom pokrytecke

Najväčšia sranda je to, že tie tvoje posty nikto nenahlasil, lebo ani zato tu nikomu nestojis, už je z teba len paródia teba samého

A ešte, snitches get stiches, s tebou musí byť IRL fakt "zábava" ;-)
jackb
Redeemer
Redeemer

YT ponukol pre mna novy informacny zdroj. Hovori tam o tom, ako Rusi nemaju ziadnu rotaciu a velke problemy pri Robotine. V inom useku su vraj ZSU uz na druhej linii

Autoeditácia príspevku po 7 min 56 sek:
beardie napísal: 26 aug 2023, 23:00 Najväčšia sranda je to, že tie tvoje posty nikto nenahlasil, lebo ani zato tu nikomu nestojis, už je z teba len paródia teba samého
beardie napísal: 28 apr 2022, 0:02 ja som tvoj post reportol naposledy asi tak pol roka dozadu po dalsom tvojom usvedcenom klamstve, rozpraval som sa na tuto temu s hojkom, tomu je to jedno, uz ta viac nereportujem, ty mna ocividne ano
To "klamstvo" bol vymievanie sa ti. Ty si tam o mne tolko naklamal, ze si sa mal nahlasovat sam.
Spravas sa podla pravidiel ty? Spam a offtopik, do ktorych ma tahas + urazky a vulgarizmi.

Ake pravidla porusujem ja? Skusis aspon jedno?
beardie
Redeemer
Redeemer

6ku
Opäť sa ti stalo, že krvavé oči vyhrali nad raciom, prebudili sa nízke pudy a tvoje pravé ja sa ukázalo

Môžeme to spraviť alternativnejsie: verejne sa ospravedlnis a ja sa v tom nebudem hrabat
Súhlasíš?
jackb
Redeemer
Redeemer

A cim tu sestku porusujem? Lebo podla rovnakeho metra by si sa mal nahlasit za vsetky urazky na Neeuropanov, ktore si napostoval do prislusnej temy.

Za co sa ti mam ospravedlnit?

Za to, ze ja som pisal o dronoch Bobor a ty si prisiel s urazkami a dakymi halucinaciami o svojom sexulanom zivote? V teme o Ukrajine.

Chcel si, aby som ta nespominal. Nespominam ta, no ty stale dolezies a tahas ma do svojho OT a spamu. Uz sa spamataj.

Mapa juzneho frontu pri Robotine:

GenŠtáb ZSU
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 27 aug 2023, 8:56Za co sa ti mam ospravedlnit?
nie mne, ostatným užívateľom a spoločnosti

Ešte vyriešime tvoje pokrytectvo a už do styku prísť nemusíme

Takže znova: verejne sa ospravedlnis a ja sa v tom nebudem hrabat
Súhlasíš?
jackb
Redeemer
Redeemer

A das mi aj dovod, za ktory sa mam ospravedlnit?

Nepriatel mal dake problemy na lavej strane Dinpra
beardie
Redeemer
Redeemer

No predsa pravidlo 6, viacnásobne porušené

Ja ti nechcem robiť ešte väčšiu hanbu akú už máš, chcem len, aby si sa ospravedlnil ostatným používateľom za to, že si bol viacnasobne vulgárny
Ty sa ospravedlnis, ja tvoje vulgarizmy nebudem citovať, je to úplne jednoduché a priamočiare

P. S.: barbar =/= civilizačne nevyspely

Aj o Slovákoch môžeme povedať, že sú civilizačne nevyspelí, ak nechcú dať napríklad homosexuálom rovnaké práva ako majorite, ale označiť ich (nás) za barbarov, čiže surovcov, či nevzdelancov, to vhodné nie je
Opäť príklad, ako si vymýšľaš
jackb
Redeemer
Redeemer

Ty mna castujes vulgarizmami, dokonca aj ked som pisal o drone Bobor si sa zjavil a "tituloval" si ma vulgarizmom a ja sa mam ospravedlnit?

Ty si ale ziadny moj vulgarizmus, okrem toho ked ma vytocil ten nezvdelany troll, necitoval, lebo ja ich, na rozdiel od teba nepouzivam. Tak uz prestan klamat a chod uz do kelu. Treti den tu spamujes a robis OT. Za kladne vybavenie vopred dakujem.

Zaujimave je, ze prave slovo "barbar" pouzivali Rimania na "civilizacne nevyspelych" ludi :)
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 27 aug 2023, 9:58Ty si ale ziadny moj vulgarizmus, okrem toho ked ma vytocil ten nezvdelany troll, necitoval, lebo ja ich, na rozdiel od teba nepouzivam.
jackb napísal: 13 máj 2023, 16:02si len debilny klamar a tupy nevzdelany curak.
jackb napísal: 13 máj 2023, 14:32 Ty uplny ko*ot.
zase si si nasral do papule
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy, sexuálnej orientácie, etnickej alebo národnostnej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá podnecuje k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, propagácia drog a zľahčovanie ich užívania, podpora terorizmu a nabádanie k extrémizmu je na fóre zakázané v príspevkoch (vrátane obrázkov a odkazov), súkromných správach a v komentároch karmy.
Porušenie tohto pravidla bude znamenať dočasné alebo trvalé vylúčenie z fóra (ban).
Obchádzanie cenzúry vulgarizmov je považované za porušenie pravidiel.
jackb
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 27 aug 2023, 9:58 okrem toho ked ma vytocil ten nezvdelany troll
Tebe ani to citanie neide :)

Ten troll ma obvinil z podpory Putina a ty si s nim suhlasil. Pisal take hluposti, ze si nic ine nezasluzil. On sa musi ospravedlnit mne, nie ja jemu.
Takze si zase raz prehral a ukazal si svoju ubohost. Uz chod do kelu a daj nam pokoj. Vdaka.
beardie
Redeemer
Redeemer

hej, pretoze v jeho pripade sa to "moze" :)

nam? ja si myslim, ze si bud schizofrenik, alebo su za tym uctom 2 ludia
jackb
Redeemer
Redeemer

Nam. Ludom, ktori tu chceme diskutovat o vojne na Ukrajine a nie citat vyplody tvoje hlavy.

Vidis, opat ma urazas bez dovodu. Chcem, aby si s tym konecne prestal a ospravedlnil sa mi.
beardie
Redeemer
Redeemer

to bolo vyjadrenie nazoru, to sa este moze :)

a nie, nie je to bez dovodu, su tu jasne citacie, ze si sam sebe ospravedlnis, ze jeho vulgarne urazat mozes, tak to este neznamena, ze naozaj mozes

vies sa nechat vytocit anonymom, si vulgarny a este sa vyhovaras, ze vlastne mozes
to je dost ubohe :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Chyby v diskusiach robíme všetci. Ved si odpustite, je to chlapské, nie je to zbabelé a začnite sa baviť spolu odznovu, alebo sa bloknite.
Stačí vidiet niekoho nick, okamzite sa zapnú červene oči ako ked býk vidí červené súkno a už to ide tak nejak vzájomne bez prestania utočiť.
A práve tu je pekne vidieť že aj chlapi su emočný(niekedy viac ako ženy) a logika + racionálne uvažovanie ide bokom u mužov.
Najlepšie na tom, ze keby si všetky krivdy máte povedať do očí, tak si ich nepoviete ale nie zo strachu jedneho k druhemu.
Ale az potom sa zapne logika + racionálne uvažovanie a začne sa vážne uvazovat ake by to mohlo mat následky nejakeho prípadneho konania.
Nakoniec by ste si sadli niekde na pivko a vklude niečo povedali alebo mávli rukou a s*ať na to čo bolo alebo by možno to ospravedlnenie prišlo
K teme - neviem ani čo dodať, videá si človek pozrie, pozrie si info v správach. RF sa riadi tým ze vo vojne je dovolené všetko.
Vdaka ruskej agresii sa začína rozputávať agresia v Afrike medzi tými krajinami, na to máte aký nazor?
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 27 aug 2023, 10:25
a nie, nie je to bez dovodu, su tu jasne citacie, ze si sam sebe ospravedlnis, ze jeho vulgarne urazat mozes, tak to este neznamena, ze naozaj mozes
len si zabudol odcitovat ako ma on najskor hlusno dourazal, tvrdil uplne blosti. ty to prezentujes ako by som mu nadaval bez dovodu. tak ako ty nadavas mne.
to je dost ubohe :)
na pivo by sme si nesadli, lebo protistrana nepije alkohol a ja len vynimocne. urcite by som nemal zaujem stretnut sa osobne s niekym, kto ma systematicky uraza, vulgarne napada a zaroven ziada, aby som sa ospravedlnil nikomu, kto ma dlhodobo prenasledoval svojimi halucinaciami a obvinil ma z trestnych cinov.

v Afrike pokracuje len to, co KGB a nej podriadene tajne sluzby vo Varsavskej zmluve zasiali pocas Studenej vojny. len teraz nebojuju zakladaci z Vychodneho Nemecka ci Kuby, ale hrdlorezi z Wanker group. a podiel na diamantoch a vzacnych kovoch nema stat, ale konkretna sukromna armada.
beardie
Redeemer
Redeemer

pravidlo nic o "odplacani" nehovori, je to tam popisane celkom striktne :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Beardie, si ako maly chalpec. Ja som toho trolla blokol a mam pokoj. Ale ty si potrebujes merat bud pipik alebo ego.
beardie
Redeemer
Redeemer

nazval by som to vychovou, ale uprimne, zlyhavam, niektori ludia su nepoucitelni
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Nutkanie poučovať, dokazovať nazývaš výchovou?
Napísať odpoveď