Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Nazdar , chcem sa opytat existuje nejaky tlacitkovy telefon cez ktorý ide messenger a videohovor ? Dik
Nieco so systemom KaiOS, napriklad myPhone UP smart LTE alebo Alcatel 3088X. Najde sa ich viac, len pohladaj.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
to bude horor volať s týmto
co tak nejaky blackberry? viem ze uz telefony nevyrabaju ale taky key2 je stale relativne pouzitelny aj dnes.
este viem ze unihertz vyraba qwerty telefony, skusenosti ale nemam.
pokial chces ale len klasicky telefon s 12 tlacitkovou klavesnicou tak to asi ozaj len ten kaios vyskusat. este som o tom nepocul, vypada to zaujimavo. z ich webstranky vidiet ze maju aj dost telefonov ktore kaios podporuju, len ako je to s dostupnostou tych telefonov...
este viem ze unihertz vyraba qwerty telefony, skusenosti ale nemam.
pokial chces ale len klasicky telefon s 12 tlacitkovou klavesnicou tak to asi ozaj len ten kaios vyskusat. este som o tom nepocul, vypada to zaujimavo. z ich webstranky vidiet ze maju aj dost telefonov ktore kaios podporuju, len ako je to s dostupnostou tych telefonov...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
zaujímavo? pozrel som nenaké videá na youtube a vyzerá to otrasne. dokonca ani jedno som nenašiel kde by fungoval messenger alebo whatsapp 
tak velmi zalezi s cim to porovnavas. nema zmysel to hodnotit voci androidu kedze androidove telefony s numpadom neexistuju. pokial to hodnotis voci random proprietary firmwarom v random tlacitkovych telefonoch tak ano, vypada to zaujimavo.
Autoeditácia príspevku po 20 sek:
velmi lahko sa kritizuje bez toho aby si ponukol alternativu.
Prečo je tlačítkovy podmienka? Ak to je napríklad pre starších ľudí, tak ani dotykový by nemusel byť problém, hlavne ak si vieš tu klávesnicu zväčšiť a nastaviť tak aby vyhovovala.
Alebo externá klávesnica? 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
požiadavka bola jasná. alternatíva neexistuje. buď to bude dotykovka, alebo nič.aacid napísal: 20 apr 2023, 8:20 tak velmi zalezi s cim to porovnavas. nema zmysel to hodnotit voci androidu kedze androidove telefony s numpadom neexistuju. pokial to hodnotis voci random proprietary firmwarom v random tlacitkovych telefonoch tak ano, vypada to zaujimavo.
Zdravim. Chcel by som kupit telefon do 300eur. A nemam vobec prehlad. Je to pre seniora, cize idealne velke pismena a jednoduche ovladanie. (ale doteraz mal xiaomi mi 10t lite, tak mozno by bolo fajn xiaomi nech nemeni nadstavbu). A potesila by podpora NFC. Obzeral som heureku a je tam dost telefonov s cpu mediatek. Trochu mam z neho strach, neviem ci opravneny.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Mate niekto na S23tke rozmazane fotky (banana gate) a pomohla vam nejako aktualizacia softveru?
Rad by som zistil ci je to hardver problem alebo len softver pretoze zatial co som pocul tie aktualizacie nepomahaju.
Rad by som zistil ci je to hardver problem alebo len softver pretoze zatial co som pocul tie aktualizacie nepomahaju.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
zlá téma. urob factory možno pomôže.
Téma je dobrá, je to otázka pred kúpou 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
aha čiže ty riešiš niečo, čo vlastne ani možno nebude tvoj problém?
keby som mal čítať možné problémy niečoho čo kupujem, nekúpim nič.
M1No napísal: 19 apr 2023, 10:39 Nazdar , chcem sa opytat existuje nejaky tlacitkovy telefon cez ktorý ide messenger a videohovor ? Dik
Kedysi dávno na Nokiách čo mali ten tuším Symbian sa to volalo sa mi podarilo spojazdniť ICQ, Messenger, Whatsapp a bola to klasická stará Nokia. Ešte existujú tlačidláky s týmto? A ešte aj google mapy to malo si pomätám. Akože úplný základ nech viem odpísať ľuďom na messengri.heker napísal: 19 apr 2023, 15:38 Nieco so systemom KaiOS, napriklad myPhone UP smart LTE alebo Alcatel 3088X. Najde sa ich viac, len pohladaj.
Ja zháňam niečo maličké ale zároveň ten spevnený a aby to bol smartfón. Najlepšie čo som našiel je Cubot King Kong 2 Mini, a potom vyšiel novší že Cubot Pocket a ten už má aj NFC. Obe sú dual sim. A potom vraj najmenší smartfón je Unihertz Jelly 2 ale neviem či je spevnený. Vodotesný by mal byť. Potom je Soyes XS11 a teraz som sa dozvedel že aj nejaký LG G2 Mini ale ak som pozrel rozmery pre mňa už je veľký. Asi iPhone 5 poznáte všetci a to je u mňa maximum čo sa rozmerov týka. Väčší neprichádza do úvahy.
Je to vraj dosť bežné tak chcem mať info či to je stále ešte problémK-u-b-i-a-k napísal: 25 aug 2023, 15:47 aha čiže ty riešiš niečo, čo vlastne ani možno nebude tvoj problém?keby som mal čítať možné problémy niečoho čo kupujem, nekúpim nič.
Nazdar , chcem kupit fotomobil cca do 500€ rozhodujem sa medzi Honor magic 4 a Xiaomi Mi 11 ultra