starysomar napísal: 15 sep 2023, 17:57Názor z netu:
...smerácky vlk, istý súdruh Gluck, nám preodvážne predviedol, ako si trúfne udrieť do sediaceho pacienta, keď útočí s pomocníkom, ktorý pacientovi podrží ruku. Aj charakternejší osadník by sa hanbil. Nieto divu, že naši náckovia sa tak vidia v smeráckych fašizoidoch...
Inak on, aj Kalinak udajne popreli bitku, udery, lebo nevedeli, ze tam bola dalsia kamera, dalsi dokaz, aki klamari to su, nechapem, ako mozu ludia verit takym klamarom.
starysomar napísal: 15 sep 2023, 19:47Program SaS mi bol najbližší minule, preto som volil ich no teraz mám dilemu - SaS by bola priorita bez osoby Sulíka.
Skusal si aj reviziu hlasovani? Pockaj si este na klasicku volebnu kalkulacku, tie existujuce su skor pre mladych ludi.
Pomozem si tymto citatom z inej temy, napadlo mi pri tom, ze nase media nemusia mlcat, tak preco nehovoria o moznych dosledkoch vystupenia z EU a NATO, v jednom rozhovore v RTVS bol k tomu rozhovor, ale bolo to slabe.
Pri vystupeni z NATO by hrozilo vela veci:
- povinna vojencina, mozno aj pre zeny a nielen pre mladych
- utok inej krajiny
- Rusko by si mohlo zo Slovenska spravit odpalovaciu rampu pre rakety, ktorymi by ostreloval zapad Ukrajiny
- mobilizacia
- vyssie dane
- viac penazi na obranu, menej na ine oblasti
- znizovanie platov, davok, dochodkov
Mozno by to aspon casti volicov Republiky otvorilo oci, na nich platia emocie a vyvolavanie strachu, keby si tak predstavili 2-rocnu povinnu vojencinu, sikanovanie, mozno by to zabralo, ale este som nikoho nepocul pouzit tento argument proti vystupeniu z NATO. Navyse, Republike uz nechyba vela, aby sa prepadla (do pekla).