Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
dasti555
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa dasti555 »

Gran Turismo - sa mi velmi páčilo. Ak niekto ma aj skúsenosť s hrou tak ho to zahreje na srdci. AR grafika veľmi dobre spravená. Príbeh no síce podľa skutočnej udalosti ale ako keby nejaké časti tomu chýbali ale druha polovica filmu bola super. Odchádzal som z kina spokojný.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Oppenheimer super, 5/7 iykwim
Škoda, že nebola scéna s Fermiho papierom, to mi tam naozaj chýbalo, možno v Director's cute?

Btw bol som na tom v Imaxe v BA, zvuk super, ale neviem aky by bol v obyčajnom kine s viackanalovym zvukom, možno podobný?
Kvôli obrazu ale imho Imax netreba
MP4-30
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MP4-30 »

BARBIE konecne niekto vo filme sparodoval Hobbyhorsing 😃 7/10 za dobry soundtrack a hercov 💏 a konikov na palicke 🐴🧹
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tiez sme to pozerali cez vikend. to hodnotenie co ma na imdb (7.2) si zasluzi, nebolo to zle ani nijak extra dobre. bolo to prekvapivo uletene a vacsinu filmu som si hovoril ze sa museli fakt bavit pri natacani.
tiez nechapem ako toho mattel povolil :D

obavam sa ale ze keby tam nehra ryan gosling, margot robbie a will ferrell tak by som tomu dal podstatne nizsie hodnotenie :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tak ja mám iný názor. Zachytil som celý ten hype okolo Barbie, aj v spojitosti s Oppenheimerom a rovnakým termínom premiéry, a ja som práveže celkom obhajoval ten film aj pred kamarátmi (ktorí slepo pi*ovali, keď na to nejaký chlap šiel do kina), že nech si to radšej najskôr pozrú, a potom nech hodnotia. :D

Pred pár dňami som si to ale pustil a strašne som sa nudil, úplne ma to netrafilo a priznám sa, že som to niečo po hodinke vypol (a filmy spravidla nevypínam, málokedy sa mi to stane). :) Ale sto ľudí, sto chutí.
MP4-30
Light Expert
Light Expert

Hensym napísal: 15 sep 2023, 20:33 Tak ja mám iný názor. Zachytil som celý ten hype okolo Barbie, aj v spojitosti s Oppenheimerom a rovnakým termínom premiéry, a ja som práveže celkom obhajoval ten film aj pred kamarátmi (ktorí slepo pi*ovali, keď na to nejaký chlap šiel do kina), že nech si to radšej najskôr pozrú, a potom nech hodnotia. :D

Pred pár dňami som si to ale pustil a strašne som sa nudil, úplne ma to netrafilo a priznám sa, že som to niečo po hodinke vypol (a filmy spravidla nevypínam, málokedy sa mi to stane). :) Ale sto ľudí, sto chutí.
Smutny pribeh :(
dasti555
Professional
Professional

Barbie bol dobrý film. Margot skvelá a Gosling najskôr mi šiel na nervy ale potom to bolo aj vtipné.
Hensym. Ono práve prvá polovica filmu bola taká všelijaká kedy som si aj ja hovoril že ešte že mi to kamoši zrušili :D ale potom to bolo super

Autoeditácia príspevku po 4 hod 41 min 19 sek:
The Covenant Veľmi dobrý film.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak barbie som nevydrzal dopozerat ani ja ani manzelka. tragedia
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Videl tu uz niekto Bod obnovy? Co nan hovorite?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

V posledných dňoch som si dal dva kúsky od Shyamalana, ktorého filmy mám rád.

Old

Dostatočne uletené na to, aby ma to bavilo. Nápad super. Vadil mi ale trochu dementný scenár, miestami som nevedel určiť, či je to zámer, alebo nie. Celkovo ale dobré (nie pre každého, ale to platí pri skoro všetkých jeho filmoch).
slabších 7/10

Knock at the Cabin

Toto ma brutálne chytilo, veľmi sa mi páčil nápad, atmosféra, aj prevedenie. Nebudem zbytočne rozpisovať. Mám len jednu výhradu, ale je to extrémny spoiler:
Spoiler
Film si zakladá na tom, že divák by až do konca nemal tušiť, či skupinka ľudí hovorí pravdu, alebo sú to fakt len šialenci - čo by zrejme fungovalo pri iných režiséroch, ale pri Shyamalanovi to je skoro jasné od začiatku, takže ten efekt prekvapenia tam u mnohých nebude fungovať.
Za mňa kľudne 8/10, trochu nechápem hodnoteniu na CSFD
dasti555
Professional
Professional

harrison314 napísal: 21 sep 2023, 18:38 Videl tu uz niekto Bod obnovy? Co nan hovorite?
Čo sa týka príbehu tak podľa mňa veľmi také obyčajné bežná krimi s koncom čo sa asi dal aj čakať ale vizuál, a ten cyberpunk/futuristic vibe tomu dával body navyše za mňa fajn.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Uvidim ked si to pozriem. No v nejakej recenzii, co som videl to spominali tiez, ale hovorili, ze to nevadi, lebo je v cyberpunkovej tvorbe bezne. Ved aj Minority report, Bladerunner, Upgrade su dobre hodnotene filmy, no ich kriminalna zapletka je v jadru obycajna.
dasti555
Professional
Professional

Mne sa to páčilo, vôbec by som nepovedal že to je CZ produkcia.
MP4-30
Light Expert
Light Expert

Reptile - konecne kvalitny film na netflixe :) Takyto typ filmov milujem. Detektivka tip top! 8/10 vrelo odporucam
MP4-30
Light Expert
Light Expert

South Park: Joining the Panderverse
Ja proste milujem ten South Park ako s humorom a vzdy trefne nastavuju zrkadlo spolocnosti a ako paroduju aktualne temy. Uz to neni ten South Park ked Eric Cartman furt nadaval a my sme sa na tom ako 12rocni smiali, lebo nam to prislo vtipne. Rokmi je citelne ako Matt Stone a Trey Parker dospeli. A preto mam ten SP stale rad, lebo som vyrastol s nimi a stale ma to extremne bavi 🙂 10/10 a idem si cosi vybetonovat, len tak pre istotu, ked uz tu mame tu AI 😃
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

inac ked si pozries stare diely, tak zistis, ze to len o nadavani nebolo ani vtedy, len sme tomu nerozumeli.
inac za mna Joining the Panderverse za 7/10. trafili do cierneho, ale ta skoro hodinova stopaz na to bola predsa privela.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tiez so to akurat pozrel lebo som to nahodou nasiel a suhlasim ze by tomu stacila pol hodina. Ale aj tak velmi fajn, nieco co ma na filmoch dnes skrie. Nie len Disney, ale celkovo. Za ma 3.5/5
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

expandables 4 - neuveritelna sracka :D dal som si to len z nostalgie/guilty pleasure a obanoval som
dasti555
Professional
Professional

The Marvels - Nechápem všetky tie negatívne ohlasy. Za mňa to bol v pohode rodinný film so slabším záporákom(čkou), aj keď som sa asi 4x chytil za hlavu ale aj napriek tomu fajn. 6/10 čo teda na marvel asi málo ale vyslovene odpad by som to nenazval.
Ale tak mna bavila aj Ms Marvel.

Zato taký The Creator za veľa nestál na to som chcel ísť ja do kina ale rozhodne by som bol viac sklamaný než z The Marvels. Dokonca Bod Obnovy je lepší film než Tvorca.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

The Creator, sice tam bol zhluk vselicoho mozneho, no malo to urcity pribeh, prostredie pekne, dobra hudba, efekty, koniec bol tiez fajn, mne sa to pacilo 8/10.
Napísať odpoveď