Parlamentné voľby 2023

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu alebo hnutie budete voliť vo voľbách do parlamentu 2023?

Hlasovanie ukončené 01 okt 2023, 11:16

Demokrati
7
10%
Hlas – SD
0
Žiadne hlasovania
Koalícia OĽaNO a priatelia
0
Žiadne hlasovania
Kotlebovci - ĽSNS
0
Žiadne hlasovania
Kresťanskodemokratické hnutie (KDH)
2
3%
Modrí, Most – Híd
0
Žiadne hlasovania
Progresívne Slovensko (PS)
24
34%
Republika
0
Žiadne hlasovania
Sloboda a Solidarita (SAS)
31
44%
Slovenská národná strana (SNS)
1
1%
Sme rodina
0
Žiadne hlasovania
Smer – SSD
3
4%
Szövetség /Aliancia
0
Žiadne hlasovania
Inú stranu
0
Žiadne hlasovania
Nezúčastním sa
2
3%

Celkom hlasov: 70

wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Parlamentné voľby 2023

Príspevok od používateľa wladas »

retkvic napísal: 06 okt 2023, 19:53Ale stale si myslim, ze lepsie by im bolo so Smerom. Nech si potom ku koncu druheho tyzdna este skusobne daju 2 kolo. A naco im treba nejake podpisanie na vymenovanie vlady? Nepotrebuju na to 76 hlasov?
Ty to mozno tak vidis ale oni nie. A myslim ze by ich to politicky pochovalo.

Na vymenovanie vlady sa musia podpisat vsetci poslanci.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ano, kedze strany, ktore idu do koalicie s Ficom skoncia mimo padlamentu. Ale osobne sa necham prekvapit co spravia.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Tak KDH koketuje s PS a Pellegrinimu ponúkli post premiéra, toto ešte bude zaujímavé.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Nie že koketuje, ale v KDH si uvedomili, že ich postavenie vo vláde s PS, Hlasom a SaS bude mať večšiu váhu ako v prípade Smer, Hlas, SNS.
Jedine čo musia teraz vyčizlovať aby im to klaplo je, najst ten spoločný prienik s PS, nemyslím si, že PS stojí a padá v našom prostredí Slovenska na programe lgbti, no keby si tam niekde na konci tunela našli otvorené dvierka pre tie registrované partnerstvá, tak by to mohla byť dobrá cesta. Niečo hovoril aj Mikloško na rtvs 24, že čaká sa na niečo zo strany františka, netušim čo sa teraz deje v cirkvi, no že možno tieto otazky budu do buducna prijatelnejsie, a že podla jeho nazoru je spojenie s Hlasom a PS lepsie riesenie a nieco ako dejavu z 98, kedy skladali vladu s ZDL. Hladal som tú reláciu, no nemôžem ju nájsť, bolo to včera niekedy medzi 14:30 a 15:00, tusim na :24, no v archíve v tom čase nič nie je.

Autoeditácia príspevku po 15 min 48 sek:
Tak už som to našiel podla programu, bola to relacia interview 24 a aby nebolo malo bolo to este z pondelka 2.10 reprizovane vcerajsiu sobotu
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/19412/427881
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Včera som pozeral správy, lebo som chcel vidieť, čo sa deje v Izreali a prerušili to tlačovkou Danka. :D :D On je snáď ešte viac retardovaný ako si ho pamätám...jak toto môže niekto voliť. To už fakt môžeme náhodným žrebom z 5mil. občanov vybrať poslancov a aspoň ušetríme na voľbách.
retkvic
Addict
Addict

Som rozmýšlal, že ak by Pele bol tým novým predsedom parlamentu, kde sa roky pred ním vynímal Andrej Danko, že aký post by asi tak chcel v novej vláde Danko... No a napadli ma možno 2 rezorty, síce v minulosti mali ministerstvo dopravy, výstavby a pod. No jeho srdcovka boli predsa len tý vojaci, a tak by mohol byť novým ministrom obrany, kapitán Danko... možno by sa neskor vyšvihol aj na generálporučíka, kto vie. Prípadne potom ešte im ľudom, ktori radi rozkradaju by bol blízky aj rezort pôdohospodárstva. Je ale pravda, že najviac rozkrádačiek bude práve v tom rezorte výstavby, už majú od Kollára naštartovaný 1,5 mld. tunel.
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

curta napísal: 08 okt 2023, 0:32 Tak KDH koketuje s PS a Pellegrinimu ponúkli post premiéra, toto ešte bude zaujímavé.
Zaujimavé bude, ak sa Hlas teda prikloni k PS, a Smer im post premiéra potom ponúkne tiež :(
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

retkvic - mat presvedceneho proruskeho vlastizradcu za ministra obrany, to nebude ktovieaka vyhra v dnesnych casoch.
IVNAtor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa IVNAtor »

EU by mala co najskor stopnut Slovensku eurofondy.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

ephramko napísal: 08 okt 2023, 11:25 Včera som pozeral správy, lebo som chcel vidieť, čo sa deje v Izreali a prerušili to tlačovkou Danka. :D :D On je snáď ešte viac retardovaný ako si ho pamätám...jak toto môže niekto voliť. To už fakt môžeme náhodným žrebom z 5mil. občanov vybrať poslancov a aspoň ušetríme na voľbách.
Mafiansky náckovia z Republiky tvrdia, ze ich hlasy prepadli na ukor SNS, lebo ze sa ich voliči obávali, ze SNS neprejde parlamentom.
Obe strany sa v podstate obavaju, zeby konzervativny prúd nemal dostatočné zastupenie v parlamente. Republika je mimo, SNS je mimo stále.
A Danko bude opäť "otupjevjať" a velebiť vraha spoza Uralu akú robí skvelu politiku pre dobro Europy. Lebo Putin chce vykynožiť náckov na Ukrajine aj v Europe, ale ze SNS má aj percentá aj vdaka hlasom náckov je v poriadku. Komunisti a Náckovia spolu na večné veky ruka v ruke.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

OLaNO je dostatocne konzervativne zastupenie
retkvic
Addict
Addict

Tomu Sulíkovi niekto sedí na vedení, prečo sa tolko vykecáva pred tými novinármi, ničomu to nepomôže.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Sulik je Sulikom :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Co sa tyka vytvarania koalicie je az podozrivo ticho. Nepametam si, ze by niekedy take ticho okolo toho bolo.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

skoro mi zabehlo, ked som cital, ze gaspar by mohol stat na cele sis. aj ked je to asi jedno, svojho cloveka tam budu mat tak ci tak, toto je len ciste nasratie ludi :D
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Fico povedal, že krajina je v najhoršom stave za desaťročia. Už si pripravuje pôdu, že nič nebude z lacných potravín, energií a peňazí pre dôchodcov, a obyvateľov, tým pádom sa nerealizuje 99% ich sľubov. Ostane už potom len ukončiť vyšetrovanie kamšov, to bude asi tak všetko, čo budú môcť realizovať.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

toto som si presne dnes hovoril ako som bol na prechadzke a vidim este tie billboardy predvolebne... ze by to bolo treba poriadne pofotit a potom to vytiahnut ked zacne fico zvysovat dane a elektrinu...
Cesar
Addict
Addict

Oni nevedeli ani nechceli nič spraviť, keď ešte tu nebol ani covid, ani vojna, ani veľká inflácia, Fico sa už teraz tvári bezradne, nevie čo spraviť, asi najlepšie bude nič nerobiť, kto nič nerobí vraj nič nepokazí. Čo ani neplatí pre vládu, lebo nič nerobením sa akurát narobia veľké škody.

Ja by som kremeľskej bande dal moc, nech ukážu tie lacné potraviny, energie, koniec inflácie a všetko zdarma, nech si ich voliči užívajú ich vládnutie.

A teraz keď už PS otvorene ponúka premiérsky post Pellegrinimu a všetko a ten sa aj tak pridá k Smeru, tak vyjde len to, že sú len obyčajný Smer2 a nie je tam ozaj žiaden rozdiel a boli len bábkou v rukách Fica.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

co som pocul tak pellegrini nechce iba premiersky post ale aj ministerstvo vnutra... ale zase tak na mieste PS lepsie byt vo vlade s pellem ako ministrom vnutra ako tam nebyt, nie?
na jednej strane si hovorim ake by to bolo super keby hlas odmietol smer a isli by s PS, ved este sa aj pellegrini rozculoval nad tym co benova pustila do telky ale nejak tomu neverim, od oddelenia hlasu od smeru hovorim ze hlas je iba siet ktora ma zachytavat utekajucich volicov smeru, po volbach sa spoja a budeme tu mat vlastne smer so 69 kreslami a (asi) sns s 10 kreslami...
Cesar
Addict
Addict

Keby povedali, že im dajú predsedu vlády a aj ministra vnútra, aj tak by Pele povedal, že aj to je veľmi málo. Kto nechce výhovorku si nájde.

Veď každý zo Smeru hovorí, že Pellegrini môže byť predsedom parlamentu ale nie premiérom, Fico si to z ruky nepustí a pri kvázi "vyjednávaní" s PS je ešte aj post predsedu vlády málo.

Hlas by išiel do vlády keby komplet všetky ministri boli z Hlasu a aj predseda parlamentu a ešte aj vtedy by si to asi rozmyslel, že ešte aj to je veľmi veľmi málo. To sú len také o ničom reči, nechce sa mu a to je asi všetko.

Keď to takto skončí, tak Pellegrini je buď len Ficov biely kôň, obyčajná báka v rukách Fica alebo ho vydierajú, iné vysvetlenie nie je.

Dal by si niekomu skoro všetko čo chce a povie, že je to málo a inde dostane výrazne menej a to mu bude lepšie.

Respektívne čo majú spoločné, že chcú beztrestnosť aj Fico aj Pele a to jediné ich zaujíma a preto nič ostané pre neho nie je zaujímavé, aj keby dostal všetko ale on chce asi beztrestnosť a to s PS a spol. pôjde asi ťažko a s Ficom a Dankom to bude úplne automaticky garantované.
Napísať odpoveď