Jasne, to je trochu moja blbost, ze som to neriesil, ale ako som povedal, prakticky tam nie som a tak som cakal, ze to bude v klude. Bez prehanania, travim tam 2 vikendy (piatok - nedela => 2 noci) mesacne s tym, ze april -> polovica jula som v SR nebol vobec a dom bol odpojeny. Posledne dva mesiace tam miesto mna bola par krat sestra, ale stale plati, ze si nemyslim, ze sa to da povazovat za standrdnu prevadzku. Tiez tam toho mam uz pomerne vela, ale tie veci spolu nebezia, pretoze som obecne celkom setriny v zmysle, ze si pokojne doprajem plnu vanu ked mam na nu chut (stalo sa mozno 2x co tam byvam, pretoze opat, skoro tam nie som

), ale nerad plytvam a tak nerad svietim/kurim tam kde prave nie som rovnako tak nemam rad ked mi bezia spotrebice ktore nepouzivam. S podlahovkou sa samozrejme uplne strategicky narabat neda, kedze rozkurenie trva hodiny a realne ju nejde pouzivat stylom "len ked treba".
Ale aj tak si myslim, ze bezala hodne malo. Nejake temperovanie sa dialo, ale vyssia teplota bola fakt ojedinela.
Nad smart zasuvkami som uvazoval uz dlho, ale stale mi to prislo nezaujimave kym tam nezijem dlhodobo. Ale tie smart poistky, resp nieco an ten sposob by asi pomohlo. Minimalne na to aby som sa mozno naucil s tym kurenim pracovat efektivnejsie, kedze ako som pisal, z pohladu komfortu mi podlahovka pride lepsia ako klima a tie naklady ma nezruinuju, len nechcem vyhadzovat peniaze oknom
Mne to ale vyslo priblizne 600eur za rok. Preddavky mi vypocitali a zvysili na 59eur, cize podobny sok asi nenastane a ked si to porovnam s tebou, tak mi vlastne ta polozka uz nepride tak absurdna, kedze vlastne podla profilu byvas nedaleko a nie niekde pod tatrami, kde su ti naklady na kurenie trochu vyssie.
Este taka otazocka, kedze nemusime riesit len moj pripad. Mate skusenosti s vonkajsimi zaluziami, resp o kolko to vie znizit teplotu v dome ?