Dievča z jogy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Dievča z jogy

Príspevok od používateľa gogo956 »

warham
ako si pisal, boli tam nejake bozky, takze uplne lahostajny jej zjavne nie si. Veď uvidis ako sa to vyfarbí, život pôjde ďalej tak či tak.. :)
warham
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa warham »

bozk bol len jeden, nepočítam tie na líce a to nič neznamená, síce keď sa lúčime tak ona pristúpi a objíme ma, to sa mi páči :)
samozrejme život ide ďalej, nie je prvá a ani posledná, len ma hnevá moja naivita že z toho môže byť niečo viac
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kludne mozes urobit to, ze ked sa budete lucit, tak jej povies, ze sa ponahlas, ze sa uvidite o tyzden na joge, povies ahoj, otocis sa a odides. Bez objatia, bez moznosti jej dako zareagovat. Kludne sa moze stat, ze sa nestihnes vratit domov a uz ti bude pisat.

Ako pise gogo, nie si jej lahostajny!
warham
Light Star
Light Star

to že som jej nie ľahostajný si nahováram aj ja, no od štvrtku neodpísala, sem tam odpíše hneď a niekedy takto a je samozrejmé že to videla aj keď to nemá "zobrazené/videné", to je už akási hra z jej strany
Mám pocit že mi chce dať takto najavo že tadiaľto cesta nevedie, nič s tebou nechcem
heker
Redeemer
Redeemer

Tak jej nepis a pockaj, ze ci urobi ona ten potrebny krok.
warham
Light Star
Light Star

ako som písal dám tomu chvíľu čas a potom ju zavolám von, nemyslím že spraví nejaký krok, lebo sa bude obávať že ja to budem brať ako signál, proste drží si dosť odstup.
heker
Redeemer
Redeemer

Tak si drz odstup aj ty ;)
warham
Light Star
Light Star

držím si odstup, netlačím na nič, slečna sa po pár dňoch neodpisovania ozvala a napísala mi, pár dní sme si písali a potom zas neodpísala vyše dňa, neviem čo tým sleduje, napríklad story na FB si pozrie ale na správu neodpíše, tiež sme sa nevideli na joge niekoľko dní keďže som odcestovaný
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Sme rôzni a iní.
Moja dokaze neodpisat tri dni keď som na týždňovke.
Čas ukáže.
warham
Light Star
Light Star

áno, ale takto na začiatku je to skôr náznak nezáujmu, pred tým druhým stretnutím to takto nebolo
heker
Redeemer
Redeemer

No vidis. Tak si drz stale odstup a pokial bude mat zaujem, tak sa opat ozve alebo ta zavola von. Potom sa jej pripadne mozes s kludnym hlasom a nenasilnym tonom opytat ze preco jej trva tak dlho odpisat.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

celé je to také meh, nemastné - neslané. Podľa mňa z toho nič moc nebude, respektíve ja by som sa na to osobne vykašľal.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

Podla mna slecna nema zaujem.
warham
Light Star
Light Star

zavolal som ju von, povedala že môžeme ísť no..
áno, súhlasím je to nemastné - neslané a možno by som mal na to kašlať, ale potom príde tréning ako pred pár dňami, trénovali sme vo dvojici, nie prvý krát, ja a ona, dosť sme sa nasmiali, po tréningu sme sa zas rozprávali, podpichoval som ju, aj ona mňa... toto sú tie veci ktoré sa mi páčia, len potom mi napíše správu ja jej odpíšem a ďalej nič, je ticho...
Po poslednom tréningu som ju nečakal, išla pár metrov za mnou ako sme vyšli z budovy, otočil som sa, povedal ahoj a to bolo všetko
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Dobrá kamarátka nie je na škodu.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

nie je pokial chlapec nechce viac...
gogo956
Redeemer
Redeemer

pre nu asi nie je moc zaujimave len tak "chodiť von". Čo tak navrhnúť nejaky spoločný výlet, jednodňový či viacdňový /na Svk ci do zahranicia/a aspon by bolo vidno ako na tieto navrhy reaguje. Či vôbec dáva priestor sa na niečom z toho dohodnúť, alebo je apriori proti akejkolvek variante. Bol by to z tvojej strany pomerne odvážny krok, ale aspon by si zo situaciou "zatriasol" a čakal od nejaku reakciu z ktorej by si mozno viacej vedel ci to nejaku perspektivu ma alebo nie.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

To je veľmi odvážny až nezmyselný krok po jeho poslednej vete:
Po poslednom tréningu som ju nečakal, išla pár metrov za mnou ako sme vyšli z budovy, otočil som sa, povedal ahoj a to bolo všetko
gogo956
Redeemer
Redeemer

Paťko napísal: 02 nov 2023, 7:48 To je veľmi odvážny až nezmyselný krok po jeho poslednej vete:
áno máš pravdu, ale keď to skúsi tak čo môže stratiť? Proste sa jej napr spýtať či by nešli spolu ako kamaráti na túru do Tatier /ak má k tomu vztah, resp niečo co suvisi s jej konickami, pozriet Ajfelovku, skocit bungee jumping,zajazdit si na motokárach,to je jedno/. Ona by na to nejako musela reagovat a prave ta reakcia by bola cenná a aspon by jasne vedel na com je. Mozno ho ona uplne odpinkne a možno ju tým prijemne prekvapí. Ženy zbožňujú prekvapenia a cokolvek co ide mimo ich bezny stereotyp.
Lebo chodit len tak po vonku a sediet niekde nad kavou, to moc vzrusujuce nie je.

Reálne to asi ale je tak, ze ona s nim vztah prehlbit nechce. Len mu to nechce povedat priamo, nakolko sa boji ze by to zhorsilo medzi nimi vztahy ked chodia na tu jogu.
warham
Light Star
Light Star

jeden kamoš mi presne toto navrhol v tejto situácii, zatlačiť na to a zavolať ju niekam na víkend, ako píše gogo káva, večera nie je zaujímavá
Napísať odpoveď