jackb napísal: 29 okt 2023, 17:29Je to klamstvo, lebo ja som dal priamu citaciu toho, co napisal.
a vytrhol si to z kontextu, napriek tomu, ze ti to bolo viackrat vysvetlene
no, a preco su potom na Slovensku, ked to ma vonkajsiu hranicu len na Ukrajine a tam asi vela ludi z MENA dnes nebude. ci nahodou nebudes stekat na nespravny strom.
lebo Madari si svoju hranicu nestrazia a Slovaci na to tiez celkom srali, preto su kontroly medzi SR a CR, SR a AT a nasledne aj medzi CR a DE, je to verejne komunikovane
Slovensko s tym ma dodatocne naklady, kedze nelegalnych migrantov mozu krajiny vratit do predchadzajucej krajiny, cize v pripade AT alebo CR na Slovensko
je krasne, ako sa ti pocas troch rokov vyrokova logika nehodila a teraz sa nou ohanas. defekujes si do dutiny ustnej.
budes musiet byt konkretnejsi
na nase diskusie na temu Covid si celkom dobre pamatam a vacsina mojich vyjadreni sa ukazala ako korektna
to sa nacakas. tvrdil si, ze si sa naucil imunologiu za kratku dobu. zemepis pre zakladne skoly si si s takym skillom mohol zvladnut za par minut. dokonca z jedinej mapy.
takze 4. pokus a pritom len prazdne slova
preco Egyptania neumoznuju vstup Palestincanom z Gazy?
ako sa v tvojom svete preveruju ludia, ked je podla teba ilegalne uz len to, ze mozu byt kontrolovani.
presne podla zakona
ak policajti alebo colnici zistia, ze su ti ludia na uzemi protipravne, mozu ich vyhostit, to sa casto aj deje, viz predchadzajuce odseky
nie je. tvrdis, ze ludia, ktori si dovolia nenarodit sa v Europe su automaticki kriminalni.
kde som napisal, ze ludia, ktori si dovolia nenarodit sa v Europe, su automaticky kriminalni?
viackrat som uz tento blud vyvratil a ty ho stale opakujes, preco musis neustale
klamat?
pritom s nimi problemy neboli a terorizmus pachali Europania na Europanoch. a to bolo dokonca aj v 90. rokoch.
ale teraz uz niektori z nich problemom su, casy sa menia
urcite to suvisi s tym, ze pocas rokov 2015/2016 bolo do Europy prijatych viac ako milion ludi, predovsetkym z MENA, ale i Bangladesa a dalsich azijskych, prevazne moslimskych, krajin
e? nezda sa ti to absurdne?
vobec nie, ide o dodrziavanie zakonov, ktore si pocas lockdownov tak nekriticky obhajoval
zrazu ti porusovanie zakonov nevadi, to nie je velmi konzistentne
World Values,
musis byt konkretnejsi
ano je, to tvoje klamstvo, lebo slovenski politici sa neustale vyjadruju ku tomu, co smu alebo nesmu robit ine staty v EU robit v otazke migracie.
pretoze sa neustale diskutuje o povinnom rozdelovani ilegalnych migrantov aj do dalsich krajin, i Slovenska
aj o tom Sulik v tom videu rozpraval a presne na to reagoval pri tom poste, ktory neustale predhadzujes
na zaciatku postu: su ilegalni, lebo chcu zit v EU a my nemame dovod im to umoznit.
na konci postu: nech prijmaju tych, ktori splnia podmienky.
nechces si premysliet, na akej strane stojis?
splnenie podmienok je okrem ineho i legalny vstup
stale si nechces pozriet vyznam slova legalny?
Rakusko, popripade Svajaciarsko. nie Kanada ci ostrovy v Indickom oceane
mozes mi vysvetlit, co presne ti vadi na cestovani? ty si nebol v Maroku alebo na Faerskych ostrovoch?
zle. podla tvojho absurdneho tvrdenia: teba vpustili kam si chcel, ale ktokolvek dalsi nesmie byt vpusteny.
nie, ja som splnil vsetky potrebne podmienky, aby mi umoznili vstup
to sa o ilegalnych migrantoch povedat neda
ak budu ludia splnat podmienky, mozu im krajiny vstup umoznit, neznamena to ale, ze ked sa migranti rozhodnu, tak ma Europa povinnost prijat ich
V1
nie, len ju odmietate umoznit

existuje dostatok moznosti ako sa do Europy dostat, co mozu potvrdit desiatky milionov turistov a obchodnikov do Europy kazdorocne vstupujucich
inak, ako moze Sulik vlastnit ranc v tej Australii, ked Australania nemali ziadnu povinnost dovolit mu ist tam a cokolvek si tam kupit?
je to uplne jednoduche, splnil podmienky, ak by podmienky nesplnil, tak by si ziadnu nehnutelnost kupit nemohol
Pokrytectvo.
tazke nepochopenie reality
Naozaj dufas, ze ja ako imigrant budem vypisovat, ze ini imigranti nesmu mat prava a prilezitosti ake mam ja, alebo ake mali moji predkovia? Oh my sweet summer child.
ja vsetkym legalnym migrantom doprajem, aby v zivote dosiahli presne to, po com tuzia a zaroven, co im ich nove domovskej krajiny umoznia, zacnime legalnym vstupom do krajiny