Dievča z jogy
Re: Dievča z jogy
Daj si sám pre seba ultimátum, dokedy si ochotný tomu venovať čas a energiu.
Blastbit je späť v LVP, idem si spraviť popcorn. A pre teba warham. Ja to vnímam v dvoch rovinách. Veľké múdrosti hovoria, aby si nesral tam kde ješ. Či sú to kolegyne, spolužiačky alebo členky krúžkov ktoré máš rád (tie krúžky) tak ich nerieš. Lebo o nich prídeš (robotu, krúžky etc). Neplatí ak si si na 120% istý, že to výjde.
Alebo ich rieš, ak si si na 120% že sa dokážeš účastniť týchto aktivít aj v prípade neúspechu.
Mňa osobne by tvoja slečna prestala baviť pri druhom nezdarnom pokuse o efektívnu komunikáciu.
Alebo ich rieš, ak si si na 120% že sa dokážeš účastniť týchto aktivít aj v prípade neúspechu.
Mňa osobne by tvoja slečna prestala baviť pri druhom nezdarnom pokuse o efektívnu komunikáciu.
-
starysomar
Hardcore addict
Nebolo by od veci trochu viac hrdosti, sebaúcty.
Stolička nestojí na jednej nohe ani život na jedinej nádeji.
žien je viac, než mužov.
Ak to neide - ďaľšia, prosím.
Viem - ono sa to vraví.
Lenže skúsenosti to potvrdzujú. Mal som za mlada dva dlhšie vzťahy, nevedel som si vtedy predstaviť "žiť bez nej". A žijem s úplne inou šťastný, spokojný život už hodne veľa rokov
Stolička nestojí na jednej nohe ani život na jedinej nádeji.
žien je viac, než mužov.
Ak to neide - ďaľšia, prosím.
Viem - ono sa to vraví.
Lenže skúsenosti to potvrdzujú. Mal som za mlada dva dlhšie vzťahy, nevedel som si vtedy predstaviť "žiť bez nej". A žijem s úplne inou šťastný, spokojný život už hodne veľa rokov
áno, "netreba srať kde ješ", napadlo ma to pred tým než som ju pozval prvý krát von, ale ako som písal na začiatku všetko to bolo spontánne a už vtedy som bol ochotný to risknúť, asi som typ človeka ktorý to radšej skúsi a zlyhá ako keby som mal potom rozmýšľať aké by to bolo...
zrovna telocvicna asi nie je uplne miesto, kde sa "jedava"
fitiek je X a tak isto ta zenska tam nemusi chodit vecne, alebo mozete chodit na rozdielne hodiny
fitiek je X a tak isto ta zenska tam nemusi chodit vecne, alebo mozete chodit na rozdielne hodiny
Spoločné záujmy sú práveže ideálnym miestom na zoznámenie sa
. Len treba prijať fakt, že niekedy aj napriek tomu, že ľudia majú toho veľa spoločného, k sebe nepatria, musí tam byť aj tá chémia. A tu zjavne z jej strany nie je, inak si neviem predstaviť, prečo toľké otalanie. Jedine ak platí to, že nie si jej prioritou a nechce sa definitívne vymacknut, to rozhodnutie musíš spraviť ty.
ved nech este vycka ci pristupi na tu veceru. Ak to bude ona stale oddalovat a vymyslat, tak to asi fakt nema perspektivu.
mnoho vzťahov vzniklo vo fitku a podobne, jeden môj kamoš si našiel ženu vo fitku a už majú spolu rodinu...
ako píše gogo956, chcem počkať na tú večeru a keď k nej nedôjde tak sa na to vykašlem
ako píše gogo956, chcem počkať na tú večeru a keď k nej nedôjde tak sa na to vykašlem
Ak tu veceru nestihnete do Vianoc, tak novoročné predsavzatie je jasné
. Túto ženu už nechať tak.
-
starysomar
Hardcore addict
Do tohtoročných najlepšie 
budúci víkend ide k rodičom takže mi povedala že ten ďalší môžeme ísť na tú večeru, čiže stihneme to ešte tento mesiac 
-
starysomar
Hardcore addict
Držíme palce 
Potom daj vedieť, či sa ozaj konala
. Nejdem ale maľovať čerta na stenu, takisto držím palce.
A to na veceru sa da ist len cez vikend? Neda sa ist v stredu?
cez týždeň nemám veľmi čas a ani ona, takže preto víkend
A na ci ju potom balis, ked nemas cas cez tyzden? Alebo cakas, ze s bou budes v sobotu a nedelu, co ju bude naplnat?
tak terez je také obodbie keď je toho viac a nestíham, no a cez týždeň sa vidíme 3-krat, takže preto víkend 
Pohoda 3 x za týždeň sa vidieť nie je problém. Budú určite aj časy, keď to bude častejšie, hlavne byť pri nej zdravo sebavedomý, určovať smer.
tak jej rodičia ochoreli čiže k ním nešla, takže včera sme boli spolu v kineRusalka napísal: 12 nov 2023, 14:27 Potom daj vedieť, či sa ozaj konala. Nejdem ale maľovať čerta na stenu, takisto držím palce.
Ďakujem za info a teším sa spolu s tebou, nech randenie napreduje