jackb napísal: 15 nov 2023, 8:19
Kde si v tej citacii nasiel povinnost prijmat?
ty si zadrel blbost o chceni, tak to s radostou opakujem a taktiez aj vysvetlujem tak, aby si to pochopil
Ak ti, ktori maju strazit nestrazia a nekontroluju, robia z ludi ilegalov.
ja viem, ze sa opakujem, ale znova:
migrant zo seba spravi ilegalneho migranta vtedy (okrem ineho), ak ilegalne prekroci hranicu
colnici z legalnych migrantov nerobia ilegalnych migrantov, to zo seba robia ti ludia sami, ak porusia zakon o vstupe
analogicky tento drbnuty priklad uvadzaju aj apologeti znasilnovacov, "ved ona mala minisuknu a tak by urcite nebol problem, keby ju fiknem" => "ved oni nemali kadial prejst, tak by urcite nebol problem, ked hranicu prekonaju ilegalne"
myslis tie vyhlasenia podporujuce LGBTI+?
nie, tu blbost o importe Palestincanov
ake negativne pripady dava UK?
si zaslepeny alebo to ignorujes schvalne, toto fakt nemam dovod rozoberat
bud to budes ignorovat, alebo bagatelizovat, takze len 1 priklad - Pakistanske gangy znasilnovacov
alebo by sa ti pacilo, aby som bol ako Sulik a vypindaval na krajinu, do ktorej som imigroval?
uz sa s tymi klamstvami opakujes, az je mi za teba sameho trapne
tak to sa tebe podarilo v pripade Sulika - domyslel si si o akych druhoch migracie to hovoril.
pozri, ak chces ignorovat realitu a vsetky tie odkazy (ktore si si podla vlastnych slov nepozrel?), tak dobre, ale nevztahuj to na mna
lebo sermoval si nimi tym, ze prichod cudzincov skyrocketed niektore druhy kriminality. teraz pises, ze sa to stane az v druhej ci tretej generacii. tak ako to teda je?
nikde som nepisal, ze je radikalizovana striktne iba 2. a 3. generacia
cim viac ludi prichadza, tym je vacsia sanca, ze budu radikalizovani uz aj ti prave prichodzi
hostitelskej krajiny bojuju proti radikalnym klerikom skor len vlazne, cim mozu posobit na vsetky generacie, aj 1., aj 2. aj 3.
ja viem, ze tomuto konceptu rozumies a len zbytocne absolutizujes, ale spytat sa mozes aj normalne
javatar napísal: 15 nov 2023, 10:40Takisto Bengali ako ludia maju 68% vyznanie Islam, pricom obyvatelia Bangladesa 91%.
to je uplne irelevantne, jackb sa len snazil vytvorit novu vetvu diskusie, aby sa mohol odputat od povodnej temy, ked mu dosli argumenty, typicky Red Herring
uz to spravil s moslimami na Balkane, staci ho tym konfrontovat a nepodporovat, on da potom pokoj
pri dalsej diskusii mozeme nahodit Logical Fallacy Bingo, behom par dni je to bezpochyby vyhrane
btw, s mojim vysvetlenim z minula si spokojny?