NJn ale evil death je raritaEvil Dead ked som pozeral ma asi 2 scenach miklo
Dobry horor
anoHolubar napísal:To je po anglicky Wrong Turn?
http://www.csfd.cz/film.php?102503
nema to nejake dobre hodnotenie,neviem preco
-
napalm
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
chlapci vy ste asi este nevideli PAD DO TEMNOT (DARKNESS FALLS)................ale kuknite iba na dvd 5.1 zvuku a poserete sa...fakt doporucujem , ale dory je aj dawn of the death ,nenavist,texas masaker,land of the death
a potom klasika...evil dead,return of the living dead,friday the 13th.nightmare on elm street......
a potom klasika...evil dead,return of the living dead,friday the 13th.nightmare on elm street......
-
will.i.am
Darca
To uz je aj kocka 3???
Inak mne sa pacili: The Texas Chainsaw Massacre, Dead End (smrt prichadza v bielom), Ghost Ship, ani Vreskoty neboli zle, samozrejme Kruh, Joy Ride sa da...
BTW: Nevideli ste niekto Jeepers Creepers? Dobra haluz. Zo zaciatku taky schopny horor a nakoniec taka rozpravak - s tym drakom
Inak mne sa pacili: The Texas Chainsaw Massacre, Dead End (smrt prichadza v bielom), Ghost Ship, ani Vreskoty neboli zle, samozrejme Kruh, Joy Ride sa da...
BTW: Nevideli ste niekto Jeepers Creepers? Dobra haluz. Zo zaciatku taky schopny horor a nakoniec taka rozpravak - s tym drakom
JJ videl, zaujimavy zaciatok.... Ale dvojka urcite lepsia...Ta sa dalawill.i.am napísal:To uz je aj kocka 3???
-
Pechy
Medium Expert
hmm, dobry horor...tak ma teraz napada:
- všetky diely piatok 13, JasonX - proste Jason Worhese je brutal vrah
- Freddy vs. Jason - tro bolo tiež dobre, že vraj ma byť aj 2 časť
- Nočna mora s Elm Street - myslim že všetky časti su dobre horory a daju sa pozrieť
- z tych novšich by som doporučil Jeepers Creepers 2, 3:15 zomrieš, texasky masakr motorovou pilou - Leatherface je tiež dobry psychoš - cvok ktory vraždil svoje obete motorovou pilou a pre kožnu chorobu ktorou trpel si ich kožu prišival na seba
- dalej celkom dobre su Vymietač diabla - neviem ako sa presne vola ale nie je to ten stary ale ten novši ktoreho dej sa odohrava v Afrike
- ak na niečo ešte pridem tak dopišem
- všetky diely piatok 13, JasonX - proste Jason Worhese je brutal vrah
- Freddy vs. Jason - tro bolo tiež dobre, že vraj ma byť aj 2 časť
- Nočna mora s Elm Street - myslim že všetky časti su dobre horory a daju sa pozrieť
- z tych novšich by som doporučil Jeepers Creepers 2, 3:15 zomrieš, texasky masakr motorovou pilou - Leatherface je tiež dobry psychoš - cvok ktory vraždil svoje obete motorovou pilou a pre kožnu chorobu ktorou trpel si ich kožu prišival na seba
- dalej celkom dobre su Vymietač diabla - neviem ako sa presne vola ale nie je to ten stary ale ten novši ktoreho dej sa odohrava v Afrike
-
audiotrack
VIP
ten Leatherface vyzer zaujmavo....Pechy napísal:hmm, dobry horor...tak ma teraz napada:
- všetky diely piatok 13, JasonX - proste Jason Worhese je brutal vrah![]()
- Freddy vs. Jason - tro bolo tiež dobre, že vraj ma byť aj 2 časť![]()
- z tych novšich by som doporučil Jeepers Creepers 2, 3:15 zomrieš, texasky masakr motorovou pilou - Leatherface je tiež dobry psychoš - cvok ktory vraždil svoje obete motorovou pilou a pre kožnu chorobu ktorou trpel si ich kožu prišival na seba![]()
-
Pechy
Medium Expert
komu ako 
nevidel si texasky masaker ??? to je on!!

Edit: prave ma napadol Constantine aj ked to bola horo - komedia ale velmi dobry film podla mna
Edit2: ozaj len tak pre zaujimavost, ten Leather face skutocne existoval !!!
nevidel si texasky masaker ??? to je on!!

Edit: prave ma napadol Constantine aj ked to bola horo - komedia ale velmi dobry film podla mna
Edit2: ozaj len tak pre zaujimavost, ten Leather face skutocne existoval !!!
Thomas Hewitt, člověk, který skutečně existoval, říkalo se mu také "kožená tvář". V mládí onemocněl těžkou kožní chorobou a měl po ní trvale znetvořený obličej. Zážitky z dětství na něm nechaly trvalé psychické následky a proto v dospělosti buď umučil k smrti nebo zabil motorovou pilou několik lidí a části jejich tváří si přišíval na obličej. Případ není dodnes došetřen a Hewitt je údajně ještě na živu.
« Jediný skutečný záběr Hewittovi tváře, který pořídili policisté při dokumentaci místa činu, těsně před tím než se na ně Hewitt vyřítil a brutálně je zavraždil.
Jo ja taky ne ..to co tu zaznelo jako sou sice dobre filmy dost sem jich videl ...ale u zadneho me ani mirne nezamrazilo ..spis jen nadchlo nebo tak necoXilleR napísal:ked SAW tak jednotka, bv dvojke nic nove nieje iba viac krvy a to nerobi film dobrym
...mne s apacia horory s dobrou myslienkou ako The Others alebo The Jacket ale v poslednej dobe som na nic naozaj dobre nenarazil