Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data
Re: Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data
CT4/Sport dava sport, ktory rad pozeram. CT2 zase dokumenty. Obcas na Prima Cool daky serial. Takze preto. Mam aj ine kanaly Nova ci Prima (mam DigiTV), ale nepozeram ich, asi tak ako nepozeram Markizu a Joj (s vynimkou televiznych novin).
Áno prima zoom stojí za zmienku , ale aj tam ide 3 krát reklama za 45 minútový dokument... Prima cool tie isté a seriály dookola a ČT 1 a ČT2 sa zákaz šírenia netýka
A to že CT sa zakaz širenia netýka máš odkial? U mna must je Ct24, Ct2, Prima Cool, ked sa dala pozerat Nova, tak aj tá.
Pretože čt1 čt2, čt24 mi idú na orange tv, aj v článku sa to spomínalo
Je pravda, že aj Prima Cool má reklamy. Ale, nie v takom množstve, ako slovenské tv stanice. Netrvajú tak dlho, nepustia reklamu 5-10 minút po začiatku filmu a taktiež nie 2-5 minút pred jeho samotným koncom. Slovenské tv stanice nesledujem už cca 2 roky a nemienim na tom nič meniť. Ak by mi mali byť zrušené stanice, ktoré sledujem (Prima Cool, Prima Zoom, a potom sú tam stanice ako Discovery, History Channel, Spektrum ... atď), tak radšej okamžite zruším službu a zaplatím si streamovaciu službu. Teraz mám Skyshowtime, doma sa používa Netflix a HBO GO. Inak ja ešte doteraz používam Horizon TV a stále mi fungujú všetky tv stanice, o ktoré som prejavil záujem.
Orange TV nechám čoskoro zrušiť u mamy a nahradím jej ho kodi.tv, a potom môže Orange aj spolu s Narkózou a Hnojkou, vyskočiť na môj cteny hrb
Orange TV nechám čoskoro zrušiť u mamy a nahradím jej ho kodi.tv, a potom môže Orange aj spolu s Narkózou a Hnojkou, vyskočiť na môj cteny hrb
Mne skôr vadí, že orange nevie zaradiť canal sport+ s premier league
Za mna super. Urychli sa klinicka smrt predpotopnej sluzby. Dufam ze sa to tyka aj Barandovu
Ahojte.
Mam technicky dotaz.
Idem sa stahovat a riesim operatora (cize nova viazanost a nove zariadenia)
Je mozne STB od Orange zapajat za dalsi/iny router, nez je ten dodavany od Orange ?
Rozhodujem sa totiz medzi Orange a Telekom.
Orange:
+ Orange mam aj teraz, na ich STB a jeho menu som zvyknuty.
+ ak zostanem, nemusim prenasat vsetko (tel.) so Telekomu
- prenajom 2 STB
- podla pracovnika na predajni (nemal som z neho pocit technickej zdatnosti) musi ist ich STB priamo na ich router (pri volani na 14 905 pani povedala, ze teoreticky moze, ale nemaju to garantovane, a niekomu to aj blbne)
Telekom:
+ netreba STB, ich app v smart tv je plnohodnotna (ta od Orange nedovoluje mat vsetky stanice) a ak by clovek chcel STB, prenajom je 1/2 oproti Orange
- musel by som prenasat vsetko do Telekomu
Preco to ruesim.
Miesto ukoncenia optiky je v byte v satniku na blbom mieste (roh bytu, hruba stena...), cize by wifi mala problem. Z daneho miesta mam do kazdej izby potiahnute 2 lan kable.
Moja predstava zapojenia je :
- v satniku na optiku pripojeny dodavany prevodnik (s vypnutou wifi, fungujuci len ako prevodnik)
- z neho po 1 kabli do obyvacky, tam zapojeny moj router s wifi (mam ho odskusany a vyhovuje mi) vytvarajuci domacu siet
- 1 STB pre obyvackovu TV zapojeny do mojho routru
- z mojho routru druhym kablom spat do satniku, tam switch
- na switch napojena NAS, a kable do dalsich izieb (v 1 z izieb druhy STB)
Dakujem
Mam technicky dotaz.
Idem sa stahovat a riesim operatora (cize nova viazanost a nove zariadenia)
Je mozne STB od Orange zapajat za dalsi/iny router, nez je ten dodavany od Orange ?
Rozhodujem sa totiz medzi Orange a Telekom.
Orange:
+ Orange mam aj teraz, na ich STB a jeho menu som zvyknuty.
+ ak zostanem, nemusim prenasat vsetko (tel.) so Telekomu
- prenajom 2 STB
- podla pracovnika na predajni (nemal som z neho pocit technickej zdatnosti) musi ist ich STB priamo na ich router (pri volani na 14 905 pani povedala, ze teoreticky moze, ale nemaju to garantovane, a niekomu to aj blbne)
Telekom:
+ netreba STB, ich app v smart tv je plnohodnotna (ta od Orange nedovoluje mat vsetky stanice) a ak by clovek chcel STB, prenajom je 1/2 oproti Orange
- musel by som prenasat vsetko do Telekomu
Preco to ruesim.
Miesto ukoncenia optiky je v byte v satniku na blbom mieste (roh bytu, hruba stena...), cize by wifi mala problem. Z daneho miesta mam do kazdej izby potiahnute 2 lan kable.
Moja predstava zapojenia je :
- v satniku na optiku pripojeny dodavany prevodnik (s vypnutou wifi, fungujuci len ako prevodnik)
- z neho po 1 kabli do obyvacky, tam zapojeny moj router s wifi (mam ho odskusany a vyhovuje mi) vytvarajuci domacu siet
- 1 STB pre obyvackovu TV zapojeny do mojho routru
- z mojho routru druhym kablom spat do satniku, tam switch
- na switch napojena NAS, a kable do dalsich izieb (v 1 z izieb druhy STB)
Dakujem
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
u teba zalezi velmi na tom aka realne optika je ti privedena do bytu, ak je to orange optika tak - prevodnik je ako jedine zariadenie do ktoreho fyzicky zapajas stb, nieje dobre to tahat cez switch, iny router atd, bud to nepojde vobec alebo ti bude robit blbosti, kedze vyzaduje iny rozsah ip ako internet, ( tu zalezi ci mas box s androidom alebo klasiku, android je pozastaveny pretoze je to pravdupovediac odpad ), do bridge modu mozes dat ont len v pripade, ze mas ipv4 ( 99euro jednorazovo ), ten zvysok z popisu by ti mohol fungovat no pride mi to ako ciste psycho tahat kabel z ont do routra, z routra naspat do swiitchu ked mozes rovno v tom satniku zapojit na separatny lan switch a do toho zvysne zariadenia, tym padom mozes v izbe kde mas svoj router na druhy lan zapojit aj stb a nemusis riesit ci pojde alebo nepojde cez tvoj router
-
nejakymarko
Addict
Zdravím,
je možné mať Orange TV a používať ho bez settopboxu (s nejakou kartou, alebo niečo podobné)?
Ďakujem
je možné mať Orange TV a používať ho bez settopboxu (s nejakou kartou, alebo niečo podobné)?
Ďakujem
Cez appku - "Ak už máte našu TV cez kábel, môžete si k nej pridať TV cez internet a užívať si ju bezplatne."
Dava Orange na OPTICKY internet nejake RETENCNE ponuky/zlavu ked podam vypoved optiky?
Skús tam zavolať, že chceš od nich odísť a že čo by si mal urobiť pred tým ako odídeš (čo vrátiť/čo podpísať atď). Len sa zaujímaj. Na druhý/tretí deň sa ti možno sami ozvú.
-
starysomar
Hardcore addict
Otázka, páni
Aký "udržiavací" program od Orange s nejakými dátami? Chcem si nechať telefónne číslo po odchode na dôchodok no ako hlavné mám Radosť.
Aký "udržiavací" program od Orange s nejakými dátami? Chcem si nechať telefónne číslo po odchode na dôchodok no ako hlavné mám Radosť.
preco nie kredit?
Ja mám práve ako udržiavaci program 5€ radosť.
-
starysomar
Hardcore addict
Príma. Pýtal som sa, ktorý od Orange. Roky mi ho platila firma, Orange chcem iba na použitie tam, kde O2 nemá signál alebo má net iba GPRS/EDGE.
Teda "Prima voľba"? (ak mi to budú v práci vedieť na ňu).
vela moznosti od Orange uz nie je ako kedysi.
ostava Ti len Retencne...
ostava Ti len Retencne...
starysomar napísal: 28 nov 2023, 9:47 Príma. Pýtal som sa, ktorý od Orange. Roky mi ho platila firma, Orange chcem iba na použitie tam, kde O2 nemá signál alebo má net iba GPRS/EDGE.
-
starysomar
Hardcore addict
Ďakujem. Retenčné pravdepodobne nebudem vedieť využiť (zkraja), podľa úradníčky čo to má na starosti v našej firme si mám začiatkom decembra povedať, aký Orange program chem. No možno potom chcieť akože zrušiť. Nemám zatiaľ prístup ku zmenám, nastaveniam, ten má naša firma.
Netuším či sa bude dať pretoto na Prima voľbu - teda tej úradníčke.
Ak nie - nájsť najlacnejší "paušál" a z neho postupom, uvedeným na stránkach Orange?:
"Môžem si číslo preniesť na Prima Voľba?
Áno, prejsť na nový profil Prima Voľba je možné či už od iného operátora, alebo aj z Orange paušálu.
Prenos čísla od iného operátora je naozaj jednoduchý. Stačí požiadať o prenos čísla u nás v Orangei alebo cez náš e-shop a všetko vybavíme za vás. Prenos čísla trvá štandardné 4 pracovné dni po odoslaní žiadosti o prenos čísla. Za prenos čísla do Orange nie je účtovaný žiadny poplatok a číslo vám ostáva v rovnakom tvare, ako ste ho využívali u iného operátora.
Prechod z paušálu na Prima Voľba je možný za podmienky, že paušálne číslo nie je aktuálne vo viazanosti. Ak chcete prejsť z paušálu na Prima Voľba, stačí navštíviť ktorúkoľvek predajňu Orange a požiadať o prechod. Váš paušál sa zmení na Prima Voľba v posledný deň vášho zúčtovacieho obdobia. Po prechode na Prima Voľba dostanete 1 GB dát zadarmo. Poplatok za prechod je vo výške 12 €, ktorý sa vyúčtuje do poslednej faktúry za váš paušál."
Netuším či sa bude dať pretoto na Prima voľbu - teda tej úradníčke.
Ak nie - nájsť najlacnejší "paušál" a z neho postupom, uvedeným na stránkach Orange?:
"Môžem si číslo preniesť na Prima Voľba?
Áno, prejsť na nový profil Prima Voľba je možné či už od iného operátora, alebo aj z Orange paušálu.
Prenos čísla od iného operátora je naozaj jednoduchý. Stačí požiadať o prenos čísla u nás v Orangei alebo cez náš e-shop a všetko vybavíme za vás. Prenos čísla trvá štandardné 4 pracovné dni po odoslaní žiadosti o prenos čísla. Za prenos čísla do Orange nie je účtovaný žiadny poplatok a číslo vám ostáva v rovnakom tvare, ako ste ho využívali u iného operátora.
Prechod z paušálu na Prima Voľba je možný za podmienky, že paušálne číslo nie je aktuálne vo viazanosti. Ak chcete prejsť z paušálu na Prima Voľba, stačí navštíviť ktorúkoľvek predajňu Orange a požiadať o prechod. Váš paušál sa zmení na Prima Voľba v posledný deň vášho zúčtovacieho obdobia. Po prechode na Prima Voľba dostanete 1 GB dát zadarmo. Poplatok za prechod je vo výške 12 €, ktorý sa vyúčtuje do poslednej faktúry za váš paušál."
Písal si, že ti ide o udržanie čísla + dáta, na to je Radosť najlepšia.starysomar napísal: 28 nov 2023, 9:47 Príma. Pýtal som sa, ktorý od Orange. Roky mi ho platila firma, Orange chcem iba na použitie tam, kde O2 nemá signál alebo má net iba GPRS/EDGE.
Tak nabudúce skús napísať, že to napr. potrebuješ pre miesta, kde nemá O2 pokrytie.