Máte domáce zvieratko?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Máte domáce zvieratko?

Príspevok od používateľa jackb »

Starysomar, ja si nepamatam, ako si prisiel ku tym vtacikom. To mas z prace? (v robote robime inspekcne lety a tam na fotkach vidim ako na stlpoch VVN hniezdia podobne)

Autoeditácia príspevku po 10 min 49 sek:
IMG_1385.jpeg
IMG_1387.jpeg
V minulom byvani sa mi do postele nastahovala jedna z dvoch maciek patriacich ku domu.
Rysavy bol susedov kocur chodiaci vyjedat granule tym nasim.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Sokol Myšiar - Poštolka si nás vybrala nejakým zázrakom - balkón na druhom poschodí - pán z Ochrany dravcov na Slovensku mi povedal, že nepozná za roky prípad, kedy tak nízko.
A navyše u nás 4 mačky a pes, nad nami mačka.

LINK na YT kanál kam som dal nejaké videá s nimi. (V názve som použil dátum lebo to neviem usporiadať ručne za sebou)

https://youtube.com/playlist?list=PLcs ... ure=shared

Neviem to inak vložiť.

Autoeditácia príspevku po 52 min 21 sek:
K otázke na srsť Maina "zdalo sa mi ze na maine coon ma dost riedku srst, mastnu a tiez si pri umyvani sa jazykom vytahuje celkom velke chumace srsti" - denne našemu vyčešem hodne srsti spod brady, z krku. Chodí si to česanie pýtať, drankať. Sám nechápem, ako mu jej toľko stále dorastá. Aj z Britiek ide hodne veľa srsti - prvé roky sa necheli dať česať a tak ju mali čiastočne splstnatenú no ako prišli na to, že je im to super - nechajú sa aj proti srsti. Main sa prvý rok-dva nechcel tiež vôbec, postupne sme ho presvedčili že je mu to dobre a postupne vystrihali množstvo žmolkov hlavne v zadnej časti na brušku a zadných labkách.
My sme dostali papierovú Britku tiež preto, že potrebovala opateru a Maina tak isto. Upír je spod kríkov. Cigaňa z osady u dcéry z útulku.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Bado a Max. Hnedý je Bado, ten čierny Satan je jeho potomok.
Prílohy
PXL_20220420_125003640.MP.jpg
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Civavy majú dominantné povahy, aj keď sú malého vzrastu.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Ešte dráčik :D
Prílohy
B.jpg
BB.jpg
BBB.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Tak druhe poschodie a dravec a ku tomu vela maciek okolo je prekvapenie a pre mna ako laika. Ked som v Aberdeene byval na 19. poschodi a raz na jedno z okien pristal sokol, ani som sa nedivil. Ale druhe poschodie je nizko na to malo co viem o dravcoch - doma hniezdili na skalach a lietali do dedin na drobnu hydinu.

Ked uz spominam Aberdeen, tam mi na kuchynskom okne pristavala cajka. Klopala zobakom do potvorneho okna az kym nedostala dake jedlo a nevadilo, ze vela krat kuracinu. Volal(a) Stephen Seagull
11942149_10206299428977998_8569603914382551816_o (2).jpg
Napísať odpoveď