Arabi - moslimovia

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Arabi - moslimovia

Príspevok od používateľa jackb »

tvrdim ale, ze sa to moze diat a urcite sa to aj deje
moze. ale pisal si to v reakcii na moj "anekdoticky dokaz". ak moslimske mlade zeny nechodia so zakrytimi vlasmi, na siete sa fotia nahodene ako Europanky a s poharom vina, a ich moslimski muzi, ktori nemaju problem si dat pivo a toleruju vyssie uvedene + vysokoskolske vzdelanie a tomu zodpovedajucu pracu svojim zenam asi tuto strategiou nebudu vyuzivat. alebo moze byt aj velka konspiracia proti vsetkym kafírom... idk, tbh
true violent intents niektorych ich vykonavatelov vidime pravidelne
kolko to z tej miliardy asi je?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

jackb napísal: 01 dec 2023, 17:47ak moslimske mlade (...)
mám písať niečo k objektívnym a subjektívnym skúsenostiam alebo chápeš?
kolko to z tej miliardy asi je?
približne mrte
jackb
Redeemer
Redeemer

Ked nemam znalosti o svete okolo seba, ako si ziadas, je zle. Ked mam, ale ine ake by si chcel, tak je este horsie. Ja neviem uz.

Dakujem za presne matematicke vyjadrenie toho, kolko z udajnych vykonavatelov strategie ma true violent intents.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Z miliardy? desaťtisíce teroristov moslimského pôvodu, pár desiatok miliónov podporovateľov hnutí.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 01 dec 2023, 18:11 Ked nemam znalosti o svete okolo seba, ako si ziadas, je zle. Ked mam, ale ine ake by si chcel, tak je este horsie. Ja neviem uz.
veru nevies, to je ten rozdiel medzi datami a pocitmi
Dakujem za presne matematicke vyjadrenie toho, kolko z udajnych vykonavatelov strategie ma true violent intents.
post2429160.html#p2429160
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

jackb - naivný si sa narodil - či si sa vypracoval?
jackb
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 01 dec 2023, 18:13 Z miliardy? desaťtisíce teroristov moslimského pôvodu, pár desiatok miliónov podporovateľov hnutí.
Vzdy, ked ti napadne takato (podstatne meno), tak si urob test Rusmi.
Ako by si sa citil, ak by som si ja, ci niekto iny, dovolil napisat take nieco (zmensene pomerne ku populacii Ruska) o Rusoch. A ked prides k zaveru, ze by si to ustal, nepistal by si ziadne bludy a ani nevolal policiu za hanobenie Rusov, potom to pokojne odosli :smt006

omalovanku som ti postol v inej teme, ale mas ju tu. mozes presuvat desiatky milionov ludi odlisnych etnik a nabozenskych praktik a citit sa dobre
128308345_796274434288395_542819091701929351_n.jpg
beardie napísal: 01 dec 2023, 19:02 veru nevies, to je ten rozdiel medzi datami a pocitmi
Ideme sa opat hrat oblubenu hru na zamena? V teme, na ktoru si dal lik kazdy vidi, ako ty nevidis rozdiel medzi datami a pocitmi.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Na Rusov mám neutrálny názor. WTF aká policia? Povedz svoj odhad kolko z miliardy moslimov má tendenciu vykonávať a podporovať terorizmus?
kazdy vidi - generalizácia, napr. ja to tam nevidím. Akurát javatar má v tom trošku zmätok a málo ľudí píše do tej témy.
jackb
Redeemer
Redeemer

Aha, takze ty nevidis, ako mu javatar nici kazdu jeho hlupost a este ho ides za to urazat. A vraj nie je tvoj kamarat na nepchas sa mu do hrubeho creva :D S tebou nie je mozne viest diskusiu na ziadnu temu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Javatar si s nim ozrejmuje body na ktorých zatial nevidia zhodu - o tom je diskusia.
Tebe napr javatar odfajčil tu blbosť ked si dával Bengálcov a Bangladéšanov do jedného vreca :D
Zatial čo u teba to vyzerá tak, že odvolávaš sa na generalizáciu niekoho a pritom sám generalizuješ. Preto som ti aj uviedol hned príklad.
A opäť reči o kamarátovi :D Uz aj toho militarola si v teme vojna na Ukrajine označil za dokonca najlepšieho kamaráta beardieho :D
Ty si skrátka zaujatý a žiarliš že s beardiem sa dokáže kde kto zhodnuť na niečom a ty v ničom :D
Takže otázka znie - Koľko z miliardy moslimov má tendenciu vykonávať a podporovať terorizmus? (dáta alebo tvoj odhad :wink:)
jackb
Redeemer
Redeemer

Co ma javatar? Ty si nepricetne zaujaty :D
Nerozumiem tomu, aky dovod sa mas pchat do zadku beardiemu, ale ide ti to. beardie je ten, kto aj pri tej Ukrajine radsej zastaval tupeho psychopata v tom, ze ja som agent Kremla a dalsich bludoch, ako by ho mal s tymi halucinaciami poslat do haja. Takze kto sa odmieta zhodnut je beardie a to aj v teme, kde sa viac-menej zhodujeme
No ty sa mu chces zapacit, tak to nevidis, ako si teraz zase ukazal.
Plus mas brutalne klapky, a ako som ti pisal pred tyzdnom: odmietas fakty, preto sa s tebou neda diskutovat. Odmietas sa naucit nove veci a to projekutjes do mna a hrubo ma urazas. Prikladom je tvoj rasizmus. Chvalis sa, ako si si presiel svoje posty a ziadny si nevidel. Tak nemame o com.
Pokresli si ciarky na slepej mape a uz ma prosim neobtazuj. Za viac ako mesiac som ti venoval daleko viac casu ako si zasluzis.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ziaden dovod nemám, skrátka vidím že má výrazne lepší prehlad o dianí vo svete od teba + relevantné tvrdenia podložil - zmier sa stým.
S tebou som výrazne viac súhlasil v téme Koronavirus - takže v tomto prípade som tvoj kamarát ?
Inak zaujímavé že snáď 15x tvrdíš ze som jeho kamarát, ale o tebe vedel krstné meno, vek, že nepiješ - takže toľko kecov o kamarátoch :wink:
V téme vojna na Ukrajine spred 8 mesiacov tá záživná diskusia, ak si si všimol, tak ľudí iritovali skorej tvoje názory ako militarolove.
Ty ak by si bol žena tak si rozmaznaná princeznička, ktorá sa ofučí na hocičo ešte viac ako teraz v mužskej forme. :smt006
Otázka k tejto téme - Koľko z miliardy moslimov má tendenciu vykonávať a podporovať terorizmus? (dáta alebo tvoj odhad :wink:)
jackb
Redeemer
Redeemer

Ziaden dovod nemám, skrátka vidím že má výrazne lepší prehlad o dianí vo svete od teba + relevantné tvrdenia podložil - zmier sa stým.
to je to iste s cim nim teraz javatar vytiera podlahu - len hlada to, co podporuje jeho tvrdenia.
ak by si nemal dovod zapacit sa mu, ta by si vsimol, ze na tie gangy najskor nedal link, potom dal link na zoznam bludwebov a az potom dal link na anglicku wiki. ty si mu este podakoval, ze ten link vobec dal a spolu s nim si ma dourazal.
malokedy dava linky na cokolvek a ked, su to bludweby. ci uz to je virus, alebo su to imigranti. prehlad, na to co o sebe pise ma mizerny. to je tiez vyskusane v teme o viruse kde, podobne ako ty v inych temach, tvrdi blosti, dostane vysvetlene v com su to blbosti a on nich trva snad do dnesneho dna. preto si tak hrkutate, lebo ste si velmi podobni.
ja sa nevyjadrujem ku motorizmu, ku sportu, ku programovaniu ci HW, lebo o tom takmer nic neviem. mozno, ak by si si zobral priklad, a prestal pisat do tem, o ktorych nic nevies a zaroven sa odmietas nieco naucit, svet by bol o nieco krajsim miestom.
Blastbit napísal: 02 dec 2023, 10:52 o tebe vedel krstné meno, vek, že nepiješ - takže toľko kecov o kamarátoch :wink:
nevedel :)
V téme vojna na Ukrajine spred 8 mesiacov tá záživná diskusia, ak si si všimol, tak ľudí iritovali skorej tvoje názory ako militarolove.
ano. ked uz 27. decembra postol tie stare citacie prvy krat, tak po nom nestekol ani pes. a ja som si dovolil reagovat na jeho hrube urazky a obvinenia z trestnych cinov a dalsie halucinacie. urcite ich to hnevalo.
Ty ak by si bol žena tak si rozmaznaná princeznička, ktorá sa ofučí na hocičo ešte viac ako teraz v mužskej forme.
v realnom zivote by som ti povedal na tieto a ine tvoje blbosti nieco pekne od srdca. tu su pravidla, tak nemozem, preto ta slusne prosim, nech mi uz das pokoj.
Otázka k tejto téme - Koľko z miliardy moslimov má tendenciu vykonávať a podporovať terorizmus? (dáta alebo tvoj odhad :wink:)
Takze si si test Rusmi neurobil. Dobre. Pekny den.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

"v realnom zivote by som ti povedal na tieto a ine tvoje blbosti nieco pekne od srdca. tu su pravidla, tak nemozem,"
No jo v tých príspevkoch o Ukrajine ked si kde koho nazval citujem "kktom", tupým č*rakom","blbečkom","debilom" - to si vážne nemohol.
Tie gangy - sám som si linky našiel či som to napísal po slovensky alebo anglicky. Našiel som to za 15 sekund a netrvalo mi to hodiny :roll:
Test s Rusmi - zaujimavé že si tak chrániš moslimov ktorí maju svoj významný vplyv v Rusku a zabíjajú Ukrajincov, to ti nevadí, pekný deň.
K téme - všeobecná otázka - Koľko z miliardy moslimov má tendenciu vykonávať a podporovať terorizmus?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Chat GPT má tento názor:

"Je dôležité si uvedomiť, že väčšina moslimov na celom svete nesúvisí s terorizmom a nereprezentuje ho. Väčšina moslimov odmieta terorizmus a odsudzuje ho rovnako ako ostatní ľudia. Terorizmus je extrémna forma násilia a nie je reprezentatívny pre všetkých moslimov.

Z miliardy moslimov na svete iba malá menšina podporuje alebo vykonáva teroristické aktivity. Väčšina moslimov žije pokojne, zapája sa do práce, rodiny a komunity a nezáujme sa o podporu násilia. Rôzne prieskumy naznačujú, že väčšina moslimov odmieta terorizmus a identifikuje sa so zásadami mieru a tolerance.

Je dôležité vyhnúť sa generalizácii a stereotypom, pretože každý jednotlivý moslim má svoje vlastné presvedčenia, hodnoty a postavenie voči terorizmu. Zdôrazňuje sa, že diskutovať o terorizme by malo byť založené na konkrétnych skupinách alebo jednotlivcoch, ktorí sú zodpovední za konkrétne činy, a nemalo by sa to prenášať na celú náboženskú alebo etnickú skupinu."
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak má niekto dáta fajn, kto má názor v podobe odhadu kľudne nech napíše. Môj odhad 10 tisíce teroristov, pár desiatok milionov podporovateľov. Takže z miliardy moslimov, je to naozaj len pomerne malé % aj množstvo, ak dáta inštitúcii neukážu iný výsledok. - potom je to reálny fakt.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ja som za 15 sekund nasiel clanky o gangoch, len nie tie, ktore sa beardiemu pacili :)
Vidis, nechces vediet a mudrujes. Do temy o Ukrajine si postoval rozne moslimske mena, s tym aky je to znak moslimskeho vplyvu, a ze to oni donutili P*tina a neviem co vsetko. Pravda je ale ina. Rasizmus Rusov voci Nerusom vo Federacii je tak velky, ze je nemozne, aby mali realnu moc. Ak by mali realnu moc v Rusku, tak by najviac naverbovanych a teda aj padlych bolo z vacsinovo moslimskych republik Federacie? nebolo by to prave naopak?
Takze kolko tych 100M Rusov su podla teba osoby pachajuce teorizmus na Ukrajine a kolko z nich to podporuje? Je to tak ako pri tvojom vykriku o moslimoch? A uz vidis, preco je ten tvoj vykrik hlupost?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Zrejme si nezadal klúčové slová do vyhladávača google. Ja som ich zadal našlo mi to hned. Napísal som to slovensky/anglicky a našlo hneď :!:
Ja som nikde nepísal, že by moslimovia nútili Putina, ale že v RF vládne aj azijsko-moslimské vedenie a to som doložil. :wink:
Sak rovno priznaj ze si zrejme tatársky Ukrajinec, čo prišiel aj do SR žiť, naučil sa slovensky a následne šiel ako ekonomický migrant legálnym spôsobom do UK (Severné Irsko a Skotsko) a že si všeobecne voči Rusom zaujatý a rád ich všetkých generalizuješ. (mi to tak pripadá)
Rusov je reálne 150 milionov vo svete keď už tak, ak si to náhodou nevedel. Terorizmus oni nie, skôr mafiánske gangy v počte cca 500 tisíc členov rozdelených do cca 3000 gangov - (často sú tam zahrnuté aj gangy neslovanského pôvodu Rusov, čiže najmä azijsko-moslimské)
Terorizmus (genocídny akt na Ukrajincov) napr v Buči, spáchal neslovanský velitel Ruskej armády. (to som tiež doložil v teme vojna na UA)
Už by som aj ja ocenil, ak by si mi dal pokoj a pekne ťa o to poprosím. :wink:
beardie
Redeemer
Redeemer

pew research -> podpora sharie u moslimov v Zapadnej Europe, cokolvek nad 0 je zle
jackb napísal: 02 dec 2023, 11:57 Ja som za 15 sekund nasiel clanky o gangoch, len nie tie, ktore sa beardiemu pacili :)
vyjadris sa k tym ostatnym alebo to prejdes mlcanim?
je tam dokonca abstrakt :)
Blastbit napísal: 02 dec 2023, 12:10mi to tak pripadá
davas hodne divne konspiracie :lol:
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie - jo len mi tá jeho zaujatosť tak pripadá, asi ho tým nechtiac urazím tak sa radšej dopredu ospravedlním :) prepáč.
Niekedy síce pôsobíte ako boti, no ešteže vás tu fórum má, inak by tu úplne skapal pes v aktivite.
K téme - keď bude niečo nové, nejaká aktuálna správa ohľadom moslimov čo stojí za zmienku tak to doložím, zatial :smt006
Napísať odpoveď