Ziaden dovod nemám, skrátka vidím že má výrazne lepší prehlad o dianí vo svete od teba + relevantné tvrdenia podložil - zmier sa stým.
to je to iste s cim nim teraz javatar vytiera podlahu - len hlada to, co podporuje jeho tvrdenia.
ak by si nemal dovod zapacit sa mu, ta by si vsimol, ze na tie gangy najskor nedal link, potom dal link na zoznam bludwebov a az potom dal link na anglicku wiki. ty si mu este podakoval, ze ten link vobec dal a spolu s nim si ma dourazal.
malokedy dava linky na cokolvek a ked, su to bludweby. ci uz to je virus, alebo su to imigranti. prehlad, na to co o sebe pise ma mizerny. to je tiez vyskusane v teme o viruse kde, podobne ako ty v inych temach, tvrdi blosti, dostane vysvetlene v com su to blbosti a on nich trva snad do dnesneho dna. preto si tak hrkutate, lebo ste si velmi podobni.
ja sa nevyjadrujem ku motorizmu, ku sportu, ku programovaniu ci HW, lebo o tom takmer nic neviem. mozno, ak by si si zobral priklad, a prestal pisat do tem, o ktorych nic nevies a zaroven sa odmietas nieco naucit, svet by bol o nieco krajsim miestom.
Blastbit napísal: 02 dec 2023, 10:52
o tebe vedel krstné meno, vek, že nepiješ - takže toľko kecov o kamarátoch
nevedel
V téme vojna na Ukrajine spred 8 mesiacov tá záživná diskusia, ak si si všimol, tak ľudí iritovali skorej tvoje názory ako militarolove.
ano. ked uz 27. decembra postol tie stare citacie prvy krat, tak po nom nestekol ani pes. a ja som si dovolil reagovat na jeho hrube urazky a obvinenia z trestnych cinov a dalsie halucinacie. urcite ich to hnevalo.
Ty ak by si bol žena tak si rozmaznaná princeznička, ktorá sa ofučí na hocičo ešte viac ako teraz v mužskej forme.
v realnom zivote by som ti povedal na tieto a ine tvoje blbosti nieco pekne od srdca. tu su pravidla, tak nemozem, preto ta slusne prosim, nech mi uz das pokoj.
Otázka k tejto téme - Koľko z miliardy moslimov má tendenciu vykonávať a podporovať terorizmus? (dáta alebo tvoj odhad

)
Takze si si test Rusmi neurobil. Dobre. Pekny den.