-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Reddit
Ja som chvilku bol. Ale na mna je to az prilis slzave udolie.
Čo to presne znamená?
-
harrison314
Hardcore addict
Malo uzotocnych veci ale zato vela fnukania a ineho balastu. Ale zas stale je to lepsie ako priemerna slovenska diskusia na FB.
//EDIT: mam na mysli hlavne /r/Slovakia
//EDIT: mam na mysli hlavne /r/Slovakia
ja som v lete ked bola ta kauza ohladom spoplatnenia API prestal aktivne navstevovat reddit a nejak som sa k tomu uz nevratil. samozrejme ked hladam informaciu, recenziu, radu, tak site:reddit.com stale pouzivam ale prokrastinovat tam uz nechodim 
/r/slovakia som par krat pozeral ale nejak ma to nicim nezaujalo.
/r/slovakia som par krat pozeral ale nejak ma to nicim nezaujalo.
pride mirak a da vas vsetkych do late 
-
harrison314
Hardcore addict
hadam nechces tvrdit, ze je nejake lepsie a kulturnejsie forum ako hojko 
Reddit je pre mňa top siet. Nie konkrétne len r/Slovakia ale ak mas nejaké záujmy, kde aktívne diskutuješ, dávaš rady a pýtaš si ich, je to najlepšie miesto.
Ak chceš len nasávať informacie ASAP tak Twitter (alebo čoskoro možno Threads).
Ostatné masové socialne siete sú celé zle.
Twitter treba ale vediet dobre filtrovat (ako tiktok) lebo je tam dost bordelu.
ja som mal s redditom iba jeden realny problem, ze kvoli votovaniu a celkovo tomu algoritmu je kazda diskusia zaujata. vacsinovy nazor prehlasuje ten mensinovy a teda na prvych miestach sa ti objavuju vacsinove nazory, tie mensinove (a ten pomer nemusi byt ani velky) sa bud nezobrazia vobec alebo skoncia niekde velmi nizko kde si ich realne nikto neprecita.
je to problem hlavne v popularnych subredditoch, mensie, komunitne subreddity tym az tak netrpia.
je to problem hlavne v popularnych subredditoch, mensie, komunitne subreddity tym az tak netrpia.
Tie príspevky si môžeš radiť od najnovších napríklad
Okrem toho, že môžeš riešiť aj príspevky ako NEW; práve kvoli takýmto príspevkom je tam aj CONTROVERSIAL - ktorý myslím zvýraznuje downvote príspevky s veľa reakciami.aacid napísal: 20 dec 2023, 21:04 ja som mal s redditom iba jeden realny problem, ze kvoli votovaniu a celkovo tomu algoritmu je kazda diskusia zaujata. vacsinovy nazor prehlasuje ten mensinovy a teda na prvych miestach sa ti objavuju vacsinove nazory, tie mensinove (a ten pomer nemusi byt ani velky) sa bud nezobrazia vobec alebo skoncia niekde velmi nizko kde si ich realne nikto neprecita.
o tom som vobec nevedel ze aj komentare sa daju takto triedit. dokonca si vies nastavit defaultne zobrazovanie. 
aktualne fungujem na hacker news ale tam sa diskusii nezucastnujem, aj ked su teda civilne a slusne.
aktualne fungujem na hacker news ale tam sa diskusii nezucastnujem, aj ked su teda civilne a slusne.
Najlepsi nazor za posledne obdobiebegbeee napísal: 20 dec 2023, 18:10 Reddit je pre mňa top siet. Nie konkrétne len r/Slovakia ale ak mas nejaké záujmy, kde aktívne diskutuješ, dávaš rady a pýtaš si ich, je to najlepšie miesto.
-
mirak2
Hardcore addict
-
starysomar
Hardcore addict
Reddit spamuje?
Nikdy som sa tam neregistroval a prišiel mi mail akože o zmene podmienok no fakticky reklama na ich apku.
Nikdy som sa tam neregistroval a prišiel mi mail akože o zmene podmienok no fakticky reklama na ich apku.
"we’ve updated Reddit’s Privacy Policy and User Agreement" mi úprimne nepríde ako spam.
-
starysomar
Hardcore addict
Nikdy som nebol na stránkach Redditu, nikde som sa tam neregistroval.
Poslaný "Undisclosed Recipients" - OK.
V texte menovaný nejaký mne neznámy používateľ.
Odkazy na ich aplikáciu v Play aj iStores či kam.
Čistá reklama.
Čistá reklama.
Undisclosed recipient znamená, že odesílatel poslal mail jako "skrytou kopii". Tzn.třeba 20-ti lidem stejnej mail, ale nechce, aby se ty adresy zobrazily všem adresátům.Podle všech příznaků (falšovaný odesílatel, název a velikost přílohy) to je vir...starysomar napísal: 22 feb 2024, 8:51 Nikdy som nebol na stránkach Redditu, nikde som sa tam neregistroval.
Čistá reklama.
Verím že ty s tvojimi skúsenosťami si musel prekuknúť že to nie je originál email od Redditu. Takže nie, reddit neposiela spam maily.
-
starysomar
Hardcore addict
Veru som tentokrát nevenoval pozornosť tomu, či je odosielateľ "uveriteľný". Na odkaz apky som neklikol, link na usera smeroval podľa náhľadu www adresy na skutočný Reddit. Díky, budem pozornejší