ArkanoviTigrovi napísal: 12 jan 2024, 21:30
jackb moj zlaty, tigre neboli ziadna fasisticka organizacia, hocico ine co si pisal by som ti dokazal potvrdit ale toto fakt nie...
nikde nepisem, ze mi fasizmus na Slovensku nevadi, nezacinaj zase... inak tema je vojna na Ukrajine
tvrdim, ze na Ukrajine su prejavy fasizmu povazovane za prejav patriotizmu, specialne oslavy Banderu ci uz formou faklovych pochodov alebo piesni, nedokazes to stale pochopit?
vidis. o fasistickej bande klames, ze nebola fasisticka. tak isto klames o tom, ze v Rusku nie je fasizmus, ale urcite je na Ukrajine.
skus sa najskor distancovat od slovenskych a srbskych fasistov a potom zacnes mat pravo vymyslat si fasizmus na Ukrajine.
dostal si vysledky volieb na Ukrajine. v pomere ku Slovensku tam fasistov nevolil takmer nikto.
ked sa ti nepacia pesnicky, kolko krat si na tribune reval "Rez a rubaj"? musis vzdy zacat od seba a az potom si mozes obtierat hubu o inych.
"znasilnovanie kojencov okupantami" je v realite to, ze chory pedofilny rusky vojak pichol kojencovi do zadku riasenku?
alebo to je systematicke?
bagatelizovanie vojnovych zlocinov? tak ako ich zlahcujes a ospravedlnujes na Balkane. ze sa nepozvracias pri pohlade do zrkadla.
moje "ruske idoly"? to o nich si myslel piesne? ja ze si myslel Srbske... ruske ma nezaujimaju a ani tak dobre nerozimiem rusky aby ma tie pesnicky zaujimali
nie. tvoje idoly su predsa Rusi - ved ako fanaticky zastavas ich zlociny, zlahcujes ci dokonca popieras genocidu, ktoru pachali a stale pachaju a siris ich najubohejsiu propagandu.
je zaujimave, ze teraz rusky nerozumies. vratil si sa sem s tym, ze "Ukrajinci su fasisti, lebo chcu ukrajinsky jazyk", ktory podla teba "pouzivaju len v Ľvivskej a Ivano-Frankivskej oblasti". Takze, aj ked scitanie obyvatelov pred Majdanom, tvrdi nieco ine, ty si stojis za tym, ze vacsina Ukrajincov hovori rusky. Ako im rozumies, ked si na pockanie rusky zabudol, je teda zahada.
"uznavany novinar" ktoreho myslis?
takze Tomáš Forró nie je uznavany novinar? podla teba teda nie, lebo nema dost followerov na Insta, ale podla toho sa zurnalistika nerata. tak toho si vulgarne dourazal, ale nedal si zdroj na ziadneho novinara.
a hlavne mi prosim hod link na ten prispevok kde ja tvrdim "ze v Krinkach ziadni vojaci ZSU neboli"
ArkanoviTigrovi napísal: 12 jan 2024, 15:06
Rovnako sa ospravedlňujem za Krinky, Ukrajinská armáda si tam vytvorila predmostie, spôsobujú Rusom obrovské problémy a Rusi sa tam boja vstúpiť a len ich neúspešne ostreľujú cvičnou muníciou lebo inú nemajú. Ukrajinci ale zabudli čo to je postup, tak sa stále nepohli dalej, iba že by to bola nejaká špeciálna stratégia.
toto si napisal ironicky, takze podla teba ZSU nikdy na lavom brehu Dnipra neboli. alebo si tymto myslel nieco ine? ty nie si schopny pamatat si posty z jedneho dna, nie to za posledne tri tyzdne
v NYT tvrdili ze Ukrajinci boli vyhnany z laveho brehu Dnepra? no nejak si na nic take nespominam
takze toto si nepostoval ty? zase niekto iny a za teba? potom niekto dal link na daky cesky web, kde je to vraj prelozene.
takze este raz - ak teda pri Krinkach nie je predmostie, preco tam maju okupanti tanky, ktore potom ti Ukrajinci, ktori tam nie su, lebo zomreli uz v lodkach a nikto ich nepochoval (lebo velenie), nicia kazdy jeden den? ked sa oznacujes za vysoko inteligentneho, tak urcite vies opisat ako je to mozne. ako sme si za posledne dva dni ukazali viac krat, dezinformator si len ty a potom este ten, ktory tvrdil, ze Cherson ZSU nikdy neslobodia a ze Zelensky sam vyhodil do vzduchu Kachovku ci ine moskovske propagandisticke sracky. ved preto ste si tak pekne pohrkutali.
ozaj, pri tom postupe. na ten dako zabudli aj tvoji ruski priatelia a tvoje zivotne vzory, lebo poriadne nic nedobyli od Soledaru. opat - musis zacat od seba a svojich, az potom si mozes dovolit kritizovat inych.
ArkanoviTigrovi napísal: 12 jan 2024, 21:05
daj priklad ale neprekrucaj a nedomyslaj si
jackb napísal: 12 jan 2024, 21:12
ked som sa pytal na to, ake "vojnove zlociny" pacha Ukrajina na Ukrajine, zdielal si screenshoty moskovskeho bludu vydanom v NYT o driftujucej rakete. tvrdis, ze Ukrajinci su fasisti. obhajujes inu loz vydanu v NYT, podla ktorej ZSU boli vyhnane z laveho brehu Dnipra. spochybnil si genocidu Ukrajincov hladomorom. obhajujes rabovanie a znasilnovanie kojencov okupantami. o Majdane siris bludy z Russian Trash a vulgarne napadas kazdeho, kto ti napise opak. nechutne a tupo si dourazal uznavaneho novinara, lebo pisal co videl a nie to, co ti do hlavy natlkli Rusi.
zabudol si sa vyjadrit ku ruskej propagande, ktoru si vraj nikdy nezdielal. len si znovu ospravedlnil akty genocidy a vojnove zlociny.
mas specialny dovod, pre ktory musis sirit preflaklnute ruske lzi? alebo pre ktory obhajujes ruske zlociny a vymyslas si tie, ktore maju pachat ZSU na svojom vlastnom uzemi?