Vsetko okolo YouTube
Re: Vsetko okolo YouTube
Ja som musel vypnúť adblock lebo pomaly načítavalo videá.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
hej, aj toto si pamatam, ale to tu bolo snad tak 3 mesiace dozadu. stacilo si pustit youtube v anonym okne. a asi na to adblock nasiel nejaky workaround, alebo ma vyradili z testovacej vzorky, lebo to trvalo iba chvilku.wladas napísal: 14 jan 2024, 10:43 Mozes byt rad ze ti to vobec ide.
https://www.mojandroid.sk/youtube-adblock-3-videa/
YouTube túto novinku testuje na malom množstve používateľov a zatiaľ je málo pravdepodobné, že sa to týka aj vás. Avšak do budúcna môžeme predpokladať, že sa to rozšíri na všetkých. Ak testovanie dopadne dobre.
Toto je zaujímavé video, oplatí sa pozrieť si ho. Niekde som videl ešte podrobnejšie video ohľadom tejto témy, len sa ku tomu neviem dopátrať. Myslím si, že YouTube ako taký, bude mať dosť veľký problém s EU.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
To je trochu stará správa. Ja mám síce Firefox + uBlock, ale nikdy som od zavedenia anti-adblocku nemal problém aj keď stále strašia. Tým samozrejme nehovorím, že sa im to raz podarí bloknut.
Pozoruješ to dlhšie? Momentálne je to také doťahovanie. YouTube to fixne, o pár dní ale adblocky už zas fungujú. Niekedy preto stačí chvíľu počkať (prípadne si vynútiť update pravidiel, záleží podľa pouziteho adblocku) a väčšinou to zas funguje.
Prípadne ak máš iné addony pre YouTube, tak ich skús vypnúť. Môžu sa navzájom rušiť a aj to môže spôsobovať to sekanie.
Pozoruješ to dlhšie? Momentálne je to také doťahovanie. YouTube to fixne, o pár dní ale adblocky už zas fungujú. Niekedy preto stačí chvíľu počkať (prípadne si vynútiť update pravidiel, záleží podľa pouziteho adblocku) a väčšinou to zas funguje.
Prípadne ak máš iné addony pre YouTube, tak ich skús vypnúť. Môžu sa navzájom rušiť a aj to môže spôsobovať to sekanie.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
jj, dotahovacky sa deju uz dlho, ale toto vytazovanie CPU az poslednych par dni. nemam ziadne ine pluginy, iba adblock.
tu som nasiel nieco podobne https://www.reddit.com/r/chrome/comment ... adblocker/ , asi to bude aj ono.
tu som nasiel nieco podobne https://www.reddit.com/r/chrome/comment ... adblocker/ , asi to bude aj ono.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tak to som zvedavy kam az toto zajde, ak to nie je len bug. to uz rovno mozu tazit nejake bitcoiny miesto takehoto umeleho zatazovania CPU.
.. inac, dobry napad, ci? preco na useroch s adblockermi netazia krypta (alebo hocico ine, co si vyzaduje vypoctovy vykon) cez nejake javascripty miesto reklam? samozrejme konsenzualne. sort of win-win?
.. inac, dobry napad, ci? preco na useroch s adblockermi netazia krypta (alebo hocico ine, co si vyzaduje vypoctovy vykon) cez nejake javascripty miesto reklam? samozrejme konsenzualne. sort of win-win?
"Get premium"
*6 month later: premium now with ads, but u can get premium plus*
"Get premium plus"
*12 month later: premium plus now with ads....*
Potvrdzujem, dnes som v robote zapol nový PC, výkonovo fajn, všetko fičí ako hodinky, otvoril som YouTube a mal som pocit že som na 15 ročnom notebooku. AdBlock som ale zatiaľ vypnúť neskúšal, skúsim.
btw. ja mám Premium, ale v robote nie som prihlásený na YT
btw. ja mám Premium, ale v robote nie som prihlásený na YT
akoze, vacisnou si myslim, ze co sa tyka IT, tak dava EU dost debilne pravidla a nezmysly. Ale s tymto je to sialene a chcel by som, aby googlu klepli poriadne po prstoch. Hlavne aj kvoli tomu, ze napriek tomu, ze mam premium a adblock nemam, tak youtube je z toho v prdeli a mysli si, ze adblock pouzivam a funguje to ako uplna sracka. Najlepsie je, ze mi vela krat mi nejde nacitat ani debilne video v hd.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tak nakoniec v tomto nemal prsty Google ale bola to chyba v AdBlock Plus.
https://www.neowin.net/news/adblock-goo ... locker-on/
https://www.neowin.net/news/adblock-goo ... locker-on/
-
*****HERO*****
Guru wannabe
heh, necakane vyvrcholenie. mozno tym len AdBlock ukazuje svoju dominanciu - ze su 2 kroky popredu pred YouTubom a dokazu sa detekovat sami.
-
Daniel9911
Professional
Už dlhšie sa mi spomalil youtube, tak dnes som skúsil odinštalovať Adblock a zrazu sa problém vyriešil, čítal som na nete, že sa dá premium predplatiť cez vpn v inej lokalite napr. India, Ukrajina alebo Turecko, kde predplatné je o dosť lacnejší ako u nás. Máte niekto skúsenosti ?
skusal som, nepodarilo sa. Maju tam mechanizmy ako zistit, ze ci pouzivas vpn. Ak niekto skusil a ide to, mozete napisat, ktoru vpn ste pouzili.
sak viem, ale aka vpn, skusal som viacero a uz sa mi nechcelo vyhadzovat peniaze za skusanie debilnych nefungujucich vpn.
Avast SecureLine VPN ma trial verziu do mobilu, tyzden alebo mesiac bezplatne. To na aktivaciu YouTube staci, potom ten Avast odinstalujes.
NordVPN si skúšal?