juu, eMPiko napisal triezvy prispevok. po tej zeleznici som v to ani nedufal. peklo zacina zamrzat.
ArkanoviTigrovi napísal: 19 jan 2024, 19:46
stale si stojim za tym, ze ich tam cez rieku posielaju na smrt a je to samovrazedna misia, preco to povazujes za "klamstvo"?
radsej mi povedz ake tam ma UA straty alebo ako to je teda, 300 ich tam stale je, 500 znicil "Mojsej", bolo ich tam 800 a sam Mojsej im sposobil 62.5%né straty?
Teraz si daj velky pozor na to co odpovies. Dal som link na to, ako (pro)ukrajinski blogeri cituju Svinčúcha v tom, ako Rusi kňučia na lavom brehu, ze ukrajinske prostriedky EW im nedovolia pouzivat drony. Ako teda mohol Mojzis pouzit minimalne 35 dronov, ak plackal, ze moze pouzit 0? Chces ty, ako rusofil, popierat zdroj proruskych informacii?
Ja som ani nevedel ze ten svincuch je r*bar a vola sa Zvincuk, ty si fakt myslis ze ja ho citam od rana do vecera?
po tom ako si napisal, ze nebudes citat spravy rovno od ukrajinskeho generalneho stabu, povedal by som, ze ho citas aj vo sne.
tak isto si vulgarne dourazal novinarov v skutocnych slovenskych mediach. preto mi z toho vychadza, ze ak chces dake zdroje, musis citat len Svinčúcha, a kedze ako si napisal - ako pravy slovensky rusofil po rusky nevies, musis citat to ako ho prevaria ini.
ArkanoviTigrovi napísal: 18 dec 2023, 16:46
cerpaju info z ukrajinskeho generalneho stabu (skor ministertva propagandy po vzore Goebbelsa)
Kritika na UA = ruska propaganda? si fakt tolerantny
Daj mi nieco k tej "driftujucej rakete", seriozny odkaz, rad si to pozriem lebo uz fakt neviem ako to cele presne bolo (bez ironie)... ano, zdielal som to tu a nepisal o tom len NYT ale aj nejake ine zapadne media
Netusim kde si bol poslednych 10 rokov, ale Rusko je agresor uz od Majdanu. Takze vyliekavat kyble nepriatelskej propagandy na krajinu, ktora sa brani a nezlomilo ju ani barbarske vrazdenie jej civilov je prinajmesom chore.
Teraz uplne vazne. Tyzden si spamoval pre plural o znasilnenych kojencoch a teraz sa plural tam, kde NYT vydali blud jedinemu blbovi a aj tu to bolo rozobrate na subnuklearne castice? Tak isto ako si dal plural pred mesiacom ku tomu bludu o Krynkach? NYT je jedno medium. Ked ho bez pokusu o overnie prelozia ceske noviny, nerobi to v clankoch moskovskeho propagandistu, ktoreho vydavaju o nic viac pravdy, ako do nich vlozil on.
beardie napísal: 21 sep 2023, 12:44
zbezne, co som cital, tak to nemohla byt ukrajinska raketa, lebo odraz "veci" na aute, ktory by potvrdzoval smer rakety z Ukrajinou drzaneho uzemia, pravdepodobne nie je raketa, kedze vybuch nastal este pred moznym dopadom tej rakety
bez ohladu na povodneho majitela, za smrt je priamo ci nepriamo zodpovedne Rusko kvoli jeho imperialnym poziadavkam
https://www.rferl.org/a/ukraine-nyt-mis ... 99514.html
https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/09/19/7420435/
Nabuduce funkciu hladat a uja Googla. Nehryzie.
Inak v tom poste mas daky problem s Bučou. Aby si nespachal trestny cin
PS: Nebudem sa s tebou hadat o tom, ci boli tigri fasisti, nikam to nevedie a prispevky mimo temy budem ignorovat.
nemusis. staci sa ospravedlnit za to, ze si pre jednu pesnicku nazval Ukrajincov fasistami, ked sam priznavas, ze Srbi maju fasisticku bandu za hrdinov.