Presne na tu oblast som narazal ale to ze niekto nevolil Zida este neznamena ze je fasista, to zas netvrdim. Daj pokoj s Kotlebom, nekaz mi denjackb napísal: 22 jan 2024, 18:26 Nepouzivaj slovo na m. Iny rusofil ta tu oznaci za rasistu.
Uhm, Zelensky prehral v Lvivskej oblasti a v zamori. Vsade inde vyhral. Ked je v jedinej z 24 oblasti nevyhra, je cela krajina nacisticka? Ked vyhral Kotleba, bol aj zvysok Slovenska fasisticky?
kamera je tam kde je oznacena oranzovo restauracia (odhad podla toho ako je vidiet tie 3 budovy - farebne flaky)jackb napísal: 22 jan 2024, 18:26 mas styri linky, ktore hovoria, ze skutok sa nestal tak ako to chces ty alebo Moskva. napriklad si neodpovedal, kde je ta kamera. ale najdolezitejsie: aky bol podla teba motiv ZSU strielat raketou na vlastne mesto?
skor skopiroval a prilepil, v teme kapitalizmus 29 apr 2018, 8:23jackb napísal: 22 jan 2024, 18:26 Ale ja som take nic nenapisalA prvou vetou o KGB som s tebou dokonca suhlasil.
ja viem, stara blbost, ja som len hladal jeden prispevok o UPA a toto mi tiez vyskocilo
OK, tvoj nazor, je to mozne... obcas by si mohol reagovat takto a aj by sa s tebou dalo bavitjackb napísal: 22 jan 2024, 18:26 ved sa ta pytam. Rusom zozeries kazdu blbost. nedivil by som sa, ze je to daka psyop so zajatcami. len odlakat pozornost od toho ako dezertuju Rusi a ako so totalne neschopni. nic ine.
ale no, boli to v prvom rade kriminalnici kazdeho druhu, to ospravedlnenie bol vtip, mne nezalezi na ich povesti ale prehanat nemusis...jackb napísal: 22 jan 2024, 18:26 podla vsetkych znakov boli fasisti, kedze sluzili fasistovi Milosevicovi. aby som sa ja tebe ospravedlnil, musis dokazat opat.
tym, ze popieras dokazanu ucast AT na genocide sa dopustas trestneho cinu.
preco klames, ze im pripisujem vsetky zlociny v byvalej Juhoslavii? preco by som im pripisoval zlociny bandy okolo Nasera Oriča, Chorvatov ci UČK. ja fasistom z AT pripisujem len to, z coho boli obzalovani v Haagu.
sam si vitazoslavne napisal, ze tieto netvory su v Srbsku oslavovane a Ukrajincom zavidis jednu pesnicku.
prepac, zle som sa vyjadril, skor vsetky srbske zloviny v krajinach byvalej juhoslavie...
nejde vobec len o 1 pesnicku, ta pesnicka bol len priklad ako maju aj normalni ludia na UA posunute hranice toho co je normalne resp. patriotizmus.