Vojna na Ukrajine

Diskusie na politické témy...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Vojna na Ukrajine

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Slovan sa opäť dohodol s Rusmi? Šéf Slavie: V tom prípade si spolu nezahráme!

https://sport.aktuality.sk/futbal/clano ... si9BI109Bw
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Denys je tych privelmi optimistickych, ked sa hovori o postupe na fronte, ale je pravda, ze ak aj okupanti postupili do samotnej Avdijivky z juhovychodu, nikam dalej sa nedostali. Bude zaujimave vidiet ako sa ku tomu postavia ini tvorcovia obsahy o Ukrajine, najma ti, ktori uz videli mesto v ruskych rukach. Zvycajne sa dokazu za svoje nespravne vyhodnotenie situacie ospravedlnit. Kiezby to vedeli aj diskuteri.

O tankoch od byvaleho tankistu

Rusko klame o tom, ze na palube zostreleneho lietadla boli ukrajinski vojnovi zajatci.
Myslite, ze ukrajinski PoWs su v Irane, alebo na Blizkom vychode? A podla toho, ako vyzerali vymeneni PoWs na Vianoce: naozaj by ich Rusi vozili lietadlom a nie len tak niekde na korbe nakladiaku? A PoWs by leteli bez ostrahy, len s posadkou lietadla? (citim ale v kostiach, ze dostaneme rusku verziu)
https://www.flightradar24.com/data/airc ... 0#33ba78b2
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Zrejme sa zrutilo lietadlo s ruskou posadkou s nakladom municie a Rusko moze tychto vojakov niekde upratat, kvazi uz su upratani. Ci tam naozaj boli sa nemame ako dozvediet. Po novom ale pri kazdom zostrelenom Ruskom lietadle mozu Rusi povedat, ze tam zostrelili nejakych prevazanych UA vojnovych zajatcov.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

jackb napísal: 23 jan 2024, 22:56 ale hej, kedze odmietas odsudit nasilne odsuny ludi (aj) z Haliče a Volyne. no a tam zomreli tiez tisice ludi. takze Stalinovi neslo bojom s UPA o ochranu civilov. jemu slo o boj s opoziciou.
zas odmietam odsudit nieco, co si teraz spomenul prvy krat :D inak ako vies o co islo Stalinovi?
Masy ludi umierali kvoli Stalinovi celom sovietskom zvaze.
Bagatelizujes boj proti fasistom z UPA.
jackb napísal: 23 jan 2024, 22:56 Vies najst kde je kamera v ukrajinske dedine, ale uz nevies najst hesla kotlebovcov?
tak ty o niecom pises a ja si to mam hladat :D
jackb napísal: 23 jan 2024, 22:56 Preco Rusi a ich poskokovia pisu, ze islo o zamerny utok ZSU? A akosi dovolujes spochybnit Rusov? Ved im veris, ked si vymyslia unasanie ludi na front ci ine zjavne blbosti. Konzistentne.
Ja som povinny suhlasit so vsetkym co trepnu Rusi? tebe musi dobre ...
To ze chytaju ludi po uliciach neni rusky vymysel ale ukrajinska realita, ktoru ty bud nevidis alebo nechces vidiet
jackb napísal: 23 jan 2024, 22:56 Bol vypchaty v mauzoleu. To ani po vojne nestrhli. Pecka, vsak? Si predstav, ze by Banderu uctievali v mauzoleu. Plus opakovane klames, ze Bandera bol v base. On bol v koncentraku. Ako dopadol Tiso, ktoreho uctievanie na Slovensku je "vlastenectvo"? Nemci si ho odniesli az do Rakuska, kde sa vzdal Americanom, lebo vedel ako dopadne.
Ako z mauzolea zasiahol do deja 2. svetovej? :D
Uctievanie Tisa je vlastenectvo? zaujimave, ja mam iny nazor a aj tak nikde nevidim pochodovat tisice ludi s Tisovim portretom za spevu rez a rubaj...
jackb napísal: 23 jan 2024, 22:56 Inak je zaujimave ako sa velmi snazis distancovat od nackov a Kotlebu. Kto ale v Trnave napadol antifasistov, ked mal Kotleba meeting pred 4 rokmi? A komu vtedy nevadilo pouzit chirurgicku rusku a o par mesiacov sa nou uz zadusal, lebo to povedali postavicky z tribuny? Ano. Trnavski ultras. Takze tazko sa zavdusnujes nad pesnickou o cloveku, ktory bol v lagri ako vazen, ked vyspevovanie o Machovi a rubani do hlav je predsa len blizke rovnakej zaujmovej skupine ku akej sa radis. Opakujem to stale: zacni upratovanim u seba a az potom mozes kritizovat inych. Kym mas nick AT, nemas pravo kritizovat fasizmus Ukrajincov.
Trnavski ultras? :D tebe to musi dobre ... par deti napadlo par inych deti, ktore tam isli protestovat proti par magorom a ty do toho pleties Ultras Spartak? keby tam mali dovod ist robit bordel chalani z RBA alebo inej skupiny, tak by to neskoncilo trhanim transparentov a hadzanim kamenov, ale nemali...
AT nebola fasisticka organizacia ako UPA, uz to bud pochop alebo mi daj s tym pokoj

Autoeditácia príspevku po 4 min 22 sek:
jackb napísal: 24 jan 2024, 7:50 Denys je tych privelmi optimistickych, ked sa hovori o postupe na fronte, ale je pravda, ze ak aj okupanti postupili do samotnej Avdijivky z juhovychodu, nikam dalej sa nedostali. Bude zaujimave vidiet ako sa ku tomu postavia ini tvorcovia obsahy o Ukrajine, najma ti, ktori uz videli mesto v ruskych rukach. Zvycajne sa dokazu za svoje nespravne vyhodnotenie situacie ospravedlnit. Kiezby to vedeli aj diskuteri.
ani ty sa nemusis ospravedlnovat za tie "tisice Rusov co denne dostavaju v Avdijivke po hubach" :D ja ta aj tak beriem s rezervou
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Pri Avdiijke zomieraju denne stovky, niekedy tisícky vojakov RF https://www.forbes.com/sites/davidaxe/2 ... -avdiivka/
Nerátal som zranených aj zajatých, takže pravda bude niekde v strede. Vo vojne sa straty niekedy nafukujú, alebo znižujú, je to taktika.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Blastbit napísal: 24 jan 2024, 16:52 Pri Avdiijke zomieraju denne stovky, niekedy tisícky vojakov RF https://www.forbes.com/sites/davidaxe/2 ... -avdiivka/
Nerátal som zranených aj zajatých, takže pravda bude niekde v strede. Vo vojne sa straty niekedy nafukujú, alebo znižujú, je to taktika.
generalny stab UA dava cisla do 1000 mrtvych Rusov denne ne celej Ukrajine

Autoeditácia príspevku po 18 min 8 sek:
jackb napísal: 24 jan 2024, 7:50 A PoWs by leteli bez ostrahy, len s posadkou lietadla? (citim ale v kostiach, ze dostaneme rusku verziu)
Rusi pisu ze tam boli zajatci a 3 okrem posadky robili doprovod. Ukrajinci pisu o raketach do S300.
Ukrajinska pravda najprv pisala, ze ich zdroj v ZSU im potvrdil ze ho zostrelili, neskor to opravili lebo iny zdroj im to nepotvrdil.
To len aby ta kosti neboleli :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Máš aj link? Pretože v tomto linku je udaný počet, ktorý ked si vydelíš necelými 24 mesiacmi RF invázie, tak to výjde mesačne 6200 mrtvych vojakov.
A dalšia viac ako polovica vojakov RF je zranených,zajatých,dezertovaných, ked sa to rozpočíta na mesiace.
https://war.ukraine.ua/faq/what-are-the ... n-ukraine/
Ale musim sa ťa to opytat - tí Arkanovi tigrovia dufam ze uznavas ze boli mafiansky nackovia (nie fašisti) páchajuci genocidu v Juhoslavii.
Edit - omluvam sa za chybný udaj, je to mesačne. Jedno chybné slovo denne/mesačne a význam vety je iný. Este raz sa omluvam.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Blastbit napísal: 24 jan 2024, 17:35 Máš aj link? Pretože v tomto linku je udaný počet, ktorý ked si vydelíš necelými 24 mesiacmi RF invázie, tak to výjde denne 6200 mrtvych vojakov.
A dalšia viac ako polovica vojakov RF je zranených,zajatých,dezertovaných, ked sa to rozpočíta na mesiace.
https://war.ukraine.ua/faq/what-are-the ... n-ukraine/
Ale musim sa ťa to opytat - tí Arkanovi tigrovia dufam ze uznavas ze boli mafiansky nackovia (nie fašisti) páchajuci genocidu v Juhoslavii.
Vieš ty vôbec počítať, či píšeš len bludy, čo ťa zrovna napadnú? Ak by to malo byť 6200 mŕtvych vojakov denne, tak za 700 dní vojny by ich muselo zomrieť na Ukrajine už 4340000 (áno, viac ako štyri milióny vojakov). Už len v tom grafe čo je v linku, ktorý si dal, píšu že z toho celkového počtu, je 150000 vojakov mŕtvych. To vychádza v priemere na 215 vojakov denne. A nie 6200, ako si si ty vysníval :smt104
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Noobsz DJ napísal: 24 jan 2024, 17:41 Vieš ty vôbec počítať, či píšeš len bludy, čo ťa zrovna napadnú? Ak by to malo byť 6200 mŕtvych vojakov denne, tak za 700 dní vojny by ich muselo zomrieť na Ukrajine už 4340000 (áno, viac ako štyri milióny vojakov).
150 000 mrtvych ruských vojakov deleno 24 mesiacov ruskej invázie = 6250 mrtvych mesačne
Pardon más pravdu omluvam sa za chybný udaj, áno vychádza to cez 200 vojakov denne.
jackb
Redeemer
Redeemer

ArkanoviTigrovi napísal: 24 jan 2024, 16:37 zas odmietam odsudit nieco, co si teraz spomenul prvy krat :D inak ako vies o co islo Stalinovi?
Masy ludi umierali kvoli Stalinovi celom sovietskom zvaze.
Bagatelizujes boj proti fasistom z UPA.
Viem presne o co slo Stalinovi, kedze som cital co robil celym narodom. Plus bagatelizovanie stalinizmu ti nepomaha.
tak ty o niecom pises a ja si to mam hladat :D
ja by som ti dal blogy, ale to by si sa rozplakal, ako ked sme v novembri pisali o novinarovi, ktory posobil na Ukrajine. tak si najdi sam. daj si vlastnej medicny.
Ja som povinny suhlasit so vsetkym co trepnu Rusi? tebe musi dobre ...
To ze chytaju ludi po uliciach neni rusky vymysel ale ukrajinska realita, ktoru ty bud nevidis alebo nechces vidiet
Na priklade lietadla sme si ukazali, ako fanaticky suhlasis zo vsetkym co Moskva vymysli
Pozri, prislusnicky a prislusnici ZSU boli v maskacoch v zazemi a Amnesty napisala spravu, ktoru si aj ty maval. Ak by nebol rusky blud, ze na Ukrajine unasaju Ukrajincov bojovat za Ukrajinu, tak je to uplne vsade. Ako ta sprava. Nasiel som to len na "Hindustan News". To sa zda byt
ultratupy bludweb.
Ako z mauzolea zasiahol do deja 2. svetovej? :D
Uctievanie Tisa je vlastenectvo? zaujimave, ja mam iny nazor a aj tak nikde nevidim pochodovat tisice ludi s Tisovim portretom za spevu rez a rubaj...
Presne rovnako ako Stepan Bandera z koncertraku.
Ale tvoj nazor nikoho netrapi. Pre tisice ludi to vlastenectvo je. Aj tesit sa zo smrti cudzincov v nakladiaku. Alebo podporovat agresiu Ruska blokovanim dopravy v Bratislave.
Trnavski ultras? :D tebe to musi dobre ... par deti napadlo par inych deti, ktore tam isli protestovat proti par magorom a ty do toho pleties Ultras Spartak? keby tam mali dovod ist robit bordel chalani z RBA alebo inej skupiny, tak by to neskoncilo trhanim transparentov a hadzanim kamenov, ale nemali...
politici nefasistickych stran su deti? a vyhrazas sa nasilim pre iny nazor? tak to je jasne, ze fanaticky podporujes Rusko a ako nick ma meno genocidnej fasistickej bandy.
AT nebola fasisticka organizacia
bola. sluzila fasistickemu rezimu. darmo sa tu distancujes od Tisa a spevu o rubani. mas nick fasistickej bandy. menit si ho odmietas, tak sa s tym nauc zit. :smt006

za cely cas si nedokazal, ze neboli fasisti. a dokonca si spochybnil aj to za co boli sudeni a tak je to dost na hrane zakona.

tu si mozes citat rovno z Haagu co tvoji srbski hrdinovia robili, vratane mien ich obeti. a mozes byt hrdy aky skvely nick mas a koho to fanaticky branis.
http://www.icty.org/x/cases/zeljko_razn ... 70930e.pdf
ani ty sa nemusis ospravedlnovat za tie "tisice Rusov co denne dostavaju v Avdijivke po hubach" :D ja ta aj tak beriem s rezervou
nedostavaju snad? Avdijivku mali dobyt uz oktobri. To, ze tvoji ruski hrdinovia nepostupili nikam priznal aj iny rusofil tu v diskusii. Tak ja neviem uz.
ArkanoviTigrovi napísal: 24 jan 2024, 17:31 generalny stab UA
ten si nazval ministerstvom propagandy, tak co sa nim teraz ohanas?
ArkanoviTigrovi napísal: 24 jan 2024, 17:31 Ukrajinska pravda najprv pisala, ze ich zdroj v ZSU im potvrdil ze ho zostrelili
Takze ho nezostrelili, alebo co sa snazis napisat?
ako vzdy ked sa Rusom nieco kolosalne poserie: zahltia priestor mnozstvom verzii a ich plateni, ale hlavne fanaticki dobrovolni zdielaci im pomozu a kazdu jednu brania.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Polsko bude zázemím ukrajinských F-16 – WN24.cz – World News 24
https://www.wn24.cz/polsko-bude-zazemim ... d=25623784
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

jackb napísal: 24 jan 2024, 22:44 Viem presne o co slo Stalinovi, kedze som cital co robil celym narodom. Plus bagatelizovanie stalinizmu ti nepomaha.
Ty zas nezahovaraj, pisal som o fasistickych vrahoch z UPA, ja nikde neobhajujem zlociny stalinizmu, zas kecas nezmysly.
jackb napísal: 24 jan 2024, 22:44 Na priklade lietadla sme si ukazali, ako fanaticky suhlasis zo vsetkym co Moskva vymysli
S tebou to fak nevyzera dobre, nemavas zachvaty, spavas dobre, neberies ziadne psychofarmaka? ja fak zasnem nad tvojimy dedukciami, ty dokazes vypotit taky zaver, ze ja potom fakt neviem ci to myslis vazne alebo len zo seba robis d....., ako si na toto vobec prisiel?
jackb napísal: 24 jan 2024, 22:44 a vyhrazas sa nasilim pre iny nazor?
kde sa zas komu vyhrazam? zas ti prepina?
jackb napísal: 24 jan 2024, 22:44 za cely cas si nedokazal, ze neboli fasisti. a dokonca si spochybnil aj to za co boli sudeni a tak je to dost na hrane zakona.
to fakt? ja mam dokazovat ze neboli?
Nie, ty si niekoho z niecoho obvinil, tak to dokaz alebo netrep sprostosti.
jackb napísal: 24 jan 2024, 22:44 ten si nazval ministerstvom propagandy, tak co sa nim teraz ohanas?
ano, nazval ale ty tento zdroj uznavas ako doveryhodny, tento zdroj uvadza do 1000 mrttvych ruskych vojakov denne na celej Ukrajine, ty tvrdis ze "tisice Rusov denne dostavaju v Avdijivke po hubach", tak si to bud obhaj alebo bud ticho a neobkecavaj to tym ako som ja nazval UA gen. stab, je to fakt trapne ako odvracias pozornost, tak este raz:
tisice Rusov denne dostavaju v Avdijivke po hubach - odkial mas tuto sprostost? to sa ti snivalo alebo nejaky super hero propagandandisticky kanal?
jackb napísal: 24 jan 2024, 22:44 Takze ho nezostrelili, alebo co sa snazis napisat?
ako vzdy ked sa Rusom nieco kolosalne poserie: zahltia priestor mnozstvom verzii a ich plateni, ale hlavne fanaticki dobrovolni zdielaci im pomozu a kazdu jednu brania.
Ukrajinska pravda su ukrajinske noviny, co tu zase splietas za nezmysly?
jackb
Redeemer
Redeemer

"AI" rozpoznava nepriatelske ciele.
ArkanoviTigrovi napísal: 26 jan 2024, 18:10 Ty zas nezahovaraj, pisal som o fasistickych vrahoch z UPA, ja nikde neobhajujem zlociny stalinizmu, zas kecas nezmysly.
ArkanoviTigrovi napísal: 24 jan 2024, 16:37 Masy ludi umierali kvoli Stalinovi celom sovietskom zvaze.
Si napisal. Cize zlahcujes zlociny Stalina proti civilom v Halici a Volyni + si zlahcoval Holodomor ako Stalinov nastroj genocidy voci Ukrajincom. Co bol celkom relevatny dovod na formovanie odporu. Ale je jasne, ze ty by si si radsej predstavil, keby Moskva vyzabijala vsektych okrem Rusov.
ArkanoviTigrovi napísal: 26 jan 2024, 18:10 ako si na toto vobec prisiel?
Popieras, ze Rusi vykradaju ukrajinske domy a byty. Vraj ani s tymi znasilneniami ci masakrami to nie je tak, ako pisu skutocne media. Tvrdis, ze ukrajinski muzi musia z ulice rovno na front. A pritom na to nie je ziadny zdroj. Len Hindustan News, ktore siria kazdu moskovsku blost rovnako ako ty. A aj pri lietadle v Bilhorodskej oblasti veris ruskym zvastom. Tak sa neprezentuj ako rusofil, ospravedln sa a ja ti to (mozno) nebudem pripominat.
ArkanoviTigrovi napísal: 26 jan 2024, 18:10 kde sa zas komu vyhrazam? zas ti prepina?
ArkanoviTigrovi napísal: 24 jan 2024, 16:37 chalani z RBA alebo inej skupiny, tak by to neskoncilo trhanim transparentov a hadzanim kamenov
tut
ArkanoviTigrovi napísal: 26 jan 2024, 18:10 to fakt? ja mam dokazovat ze neboli?
Nie, ty si niekoho z niecoho obvinil, tak to dokaz alebo netrep sprostosti.
ano mas. lebo ty mas ich meno ako nick, nie ja. ja som to neobhajoval tym, ze tuto uchylacku fasisticku bandu v Srbsku oslavuju ako hrdinov.
Ja som nikoho neobvinil. Bol to Medzinarodny sudny dvor pre zlociny v byvalej Juhoslaviiv Haagu, ktory ich obvinil. Dostal si obzalobu v originale.
A kedze Milosevicov rezim bol fasisticky a tvoji hrdinovia boli jeho verni sluhovia, tak boli fasisti tiez. Dokaz, ze neboli. Nesnaz sa rozporovat ten Haag. To by bol trestny cin.
ArkanoviTigrovi napísal: 26 jan 2024, 18:10 ty tento zdroj uznavas ako doveryhodny
pochopitelne. je to primarny zdroj. ziadne hranie Telefonu cez rozne obskurne siete a zavadzajuce preklady. primarny zdroj je vzdy cennejsi ako citacie a parafrazy. musis sa s tym naucit zit.
ArkanoviTigrovi napísal: 26 jan 2024, 18:10 propagandandisticky kanal
ty mas co hovorit. tak ako pri tom fasizme :smt006
mas pocit, ze pri tych meat wave attacks nezomiera ani jeden Rus? ze oni su ti superhrdinovia? az tak zeries ich propagandu?
na mieste su otazky:
nemavas zachvaty, spavas dobre, neberies ziadne psychofarmaka?
ArkanoviTigrovi napísal: 26 jan 2024, 18:10 co tu zase splietas za nezmysly?
takze popieras, ze Rusi vzdy zasvinia online priestor milionmi verzii, ktore potom ludia ako ty vsetky zdielate ako pravdu, aj ked sa navzajom vylucuju?
nebolo to len pri MH17. je to pri vsetkom.
no a co teda to lietadlo tento tyzden: zostrelili ho ZSU? nezostrelili? na vyse 60 POWs boli len piati clenovia ostrahy? preco sa nenasli tela tych Ukrajincov? hm? co dnes gavarila Moskva?
o ukrajinskych mediach pises ako o propagandistoch, tak preco si beries do huby Ukrajinsku Pravdu? ved ty jej neveris ani pismeno. plus si akosi zabudol dat link. a kedze systematicky klames, nie je ziadny dovod verit ti :smt006
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

a toto bolo podla teba vyhrazanie sa? :D ak tomu nechapes, co je zjavne, tak ti chalani si riesia ine aktivity a nie sprostosti, ktore tu ty popisujes, ziadna skupina z prostredia Spartaka tam nebola zucastnena, bodka
na tvoje sprostosti a domnienky nebudem reagovat, venuj sa teme, nie tomu co nevies dokazat a ja to mam vyvratit :D
a daj uz pokoj, je to trapne a UA sa to vobec netyka...

a teraz k teme:
jackb napísal: 26 jan 2024, 21:38 pochopitelne. je to primarny zdroj. ziadne hranie Telefonu cez rozne obskurne siete a zavadzajuce preklady. primarny zdroj je vzdy cennejsi ako citacie a parafrazy. musis sa s tym naucit zit.
tak preco si potom cucas z prsta sprostosti o tisickach denne v Avdijivke? Neveris ZSU?
a ani toto ma uz nezaujima lebo ako odpoved tu zas bude plno sprostosti aby si zakryl to, ze trebes nezmysly

jackb
Redeemer
Redeemer

ArkanoviTigrovi napísal: 26 jan 2024, 21:59 a toto bolo podla teba vyhrazanie sa? :D ak tomu nechapes, co je zjavne, tak ti chalani si riesia ine aktivity a nie sprostosti, ktore tu ty popisujes, ziadna skupina z prostredia Spartaka tam nebola zucastnena
takze ked sa niekomu vyhrazas pre iny nazor, tak to nie je vyhrazanie sa? rozumiem tomu velmi dobre: pred 4 rokmi boli podporit nackov s nackovskymi trasparentami velebiacimi Tisa a jeho rezim. vraj patriotizmus.
na tvoje sprostosti a domnienky nebudem reagovat, venuj sa teme, nie tomu co nevies dokazat a ja to mam vyvratit :D
a daj uz pokoj, je to trapne a UA sa to vobec netyka...
Obzaloba medzinarodneho sudu su moje domienky a sprostosti? Je to ku teme: v Srbsku obhajujes fasistov, ktori robili rovnake ak nie horsie ciny ako UPA. Pesnicka o Banderovi ti smrtelne vadi a nazyvas Ukrajincov fasistami, ale sam sa ako fasista indentifikujes a tvrdis, ze fasistov maju v Srbsku v ucte.

Ja si cucam z prsta, lebo ty neveris GenStabu ZSU, ale veris bludom, ktore tara Koňacenko? Ty uz ani vtip nie si.

Chlapce zlaty. Ty si v novembir hystericky jacal, ze co je to za novinara, ktory ma "malo followerov" a das ako zdroj "kanal", ktory ma 66 sledovatelov? Ty si v kazdom poste defkujes do vlastnej dutiny ustnej. Plus, mozno si si nevsimol, ale tie videa su priblizne rok stare. Takze tym, ze pouzivas pritomny cas hlusno klames. Ako vo vsetkom na co si mrhal cas v tejto teme. A skus sa vykrucat dakou novou ukrutnou blbostou, len aby si prekryl to, ako zlahcujes zlociny stalinizmu voci Ukrajincom a zverstva fasistov na Balkane nazyvas "sprostostami a domienkami", ale Ukrajincov braniacich svoju vlast nazves fasistami. Ruske zvery rabujuce a znasilnujuce zastavas. Uprimne som zvedavy ako sa zase pokusis vykrutit.

Co tie Krynky, hm? Na to, ze tam ziadni Ukrajinci byt nemozu, lebo clanok NYT a Mojzis, tak musia tvoje idoly nasadit 10 tisic vojakov. Keby to nebol loz uz pred 5 tyzdnami, tak sa ti prave zlozila ako domcek z karat. A stale sa odmiestas ospravedlnit, ze pomahas moskovskym hovnometom.

Co ta fascinuje na kydani spiny na obete? Na Ukrajine v minulosti aj teraz, alebo na Balkane? Naozaj chcem rozumiet tomu, preco niekto fanaticky brani tych zlych.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Presne toto som čakal, dlhý príspevok ale to podstatné si vynechal 😂 tak to skúsim posledný krát. Odkiaľ si zobral tie tisíce Rusov čo denne dostávajú po papuli v Avdijivke?
jackb
Redeemer
Redeemer

Ked odmietas primarny zdroj - GenStab ZSU, tak mam dat svoje telefonne cislo ruskej socialnej sieti a najst tam niekoho, kto to tam reportuje? Podla mna mas znizenu pricetnost.

To je pozorovatelne aj pri tom, ako fanaticky branis zlo: Rusov pachajucich zlociny voci Ukrajincom - rabovanie, znasilnovanie; ostrelovanie trhov, nemocnic ci skolok raketami - potom venujes tyzden obhajobe toho, ze obhajujes ich lzi, ze to vsetko robi ZSU.
Tak isto je vazny symptom aj to, ako krajinu, kde je prezident Zid a ako ministra obrany ma moslima nazves fasistickou. Lebo par ludi spievalo pesnicku o dakej skupine. Zaroven bagatelizujes genocidu Ukrajincov a krmyskych Tatarov Stalinom a cele to klincujes tym, ze sa hlasis ku srbskje fasistickej bande, ktora bola za svoje zverstva sudena v Haagu, ale to ty nazyvas sprostostami a pripominas aki velki hrdinovia su tieto bestie v Srbsku. A aby nebolo malo, tak este pises, ze ak by v TT boli pocas zhromazdenia fasistov skutocni fasisti, tak by antifasisti dopadli inak.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ArkanoviTigrovi
kvoli comu si sem dal tie videa ohladom odchytavania mužov na ktorých sa vztahuje mobilizacná vyhláška ?
Na Ukrajine je vyhlásený vojnový stav od 02/2022 a vtedy dočasne zanikajú niektoré občianske práva. Toto platí v každej krajine na svete.

Autoeditácia príspevku po 26 min 42 sek:
Pěšky 600 kilometrů na území nepřítele. Ukrajinci prozradili, jak ničili ruské bombardéry - Novinky
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... .seznam.cz
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Kvôli tomu lebo jackb o tom nepočul.
Nie jackb, žiadni skutoční fašisti, zase splietas sprostosti, ja som písal že žiadna skupina z prostredia ultras Spartak tam nemala dôvod ísť, ak by ho mala, tak by to vyzeralo inak, ale nemala, vieš je rozdiel podporovať Spartak a rozdiel podporovať politickú stranu.
A venuje sa téme:
Odkiaľ máš tie tisíce Rusov čo dostávajú denne v Avdijivke po hube? 😂

Autoeditácia príspevku po 33 min 18 sek:
jackb napísal: 27 jan 2024, 9:44 To je pozorovatelne aj pri tom, ako fanaticky branis zlo: Rusov pachajucich zlociny voci Ukrajincom - rabovanie, znasilnovanie; ostrelovanie trhov, nemocnic ci skolok raketami - potom venujes tyzden obhajobe toho, ze obhajujes ich lzi, ze to vsetko robi ZSU.
to mas zase odkial? :D (okrem toho, ze som napisal o rakete, ktora letela zo severozapadu) je to zas len kazdodenna davka tvojich spinavych klamstiev

Autoeditácia príspevku po 2 min 25 sek:
jackb napísal: 27 jan 2024, 9:44 srbskje fasistickej bande, ktora bola za svoje zverstva sudena v Haagu
a preco je to fasisticka banda? Haagu? Sam si jak Goebbels, 1000 krat opakujes tu istu loz
jackb
Redeemer
Redeemer

Ja sa teme, na rozdiel od teba venujem - vyvraciam kazdu jednu fasisticku a prorusku loz, ktoru sem davas.
Napisal som ti odkial to mam. Ty si uz predtym nazval ten zdroj "ministertvo progagandy". Keby si nebol prokremelsky ignorat, vedel by si, ze je to primarny zdroj, preco bude vzdy relevatnejsi ako ked budes nieco bez linku postovat ty a budes splietat nieco o ruskej socialnej sieti. Sa s tym zmier.

Preco sa zastavas agresorov? V Trnave, v Srbsku ci na Ukrajine? Preco su ti zvery prijemnejsie ako ludia? Preco nazyvas obzalobu ICTY sprostou? To urobis aj ked ine sudyu obvinia tych Rusov, ktori pachaju genocidu na Ukrajine? Aj tych, ktorych rabuju a znasilnuju? Je to len preto, ze ti to nedavaju na tej propagandistickej sieti, ktoru tak ospevujes? Alebo mas na to vsetko aj racionalny dovod? A v com vidis rozdely medzi UPA a SDG?

Mas tu link na obzalobu z Haagu a ty mna obvinis z fasizmu? Ty si skvely diskuter. Tisic krat mas napisane, ze boli fasisti, lebo robili to co robili fasisti a sluzili fasistickemu rezimu. Ty odmietas napisat, preco fasisti nie su, ale mna obvinis zo zlocinu. Velmi plodna diskusia.

Ze sa ku sa o spinavych klamstvach ozyva takyto netvor:
ArkanoviTigrovi napísal: 28 nov 2023, 21:57 masovy vrah aj Zelensky, vojaci jeho rezimu obcas vestrelia raketu napr. na civilnu cast Donecka (nebudem polezovat o umysle) a zabiju par civilistov. Zelenskeho vojaci dokonca zabijaju obyvatelstvo, ktore povazuju za svoje...
ArkanoviTigrovi napísal: 28 nov 2023, 22:22 inak tie zive stity boli vo velkom vyuzivane Ukrajincami v Mariupole
ArkanoviTigrovi napísal: 27 nov 2023, 18:02 Batolata a cipy z praciek si nechaj niekde inde, na mna to neplati...
V kuse vypisujes, ako ZSU zamerne vrazdia svojich ludi, a ked mas vyvetlit preco klames, zvalis to na mna.
Zlahcujes vojnove zlociny Ruska, niektore dokonca obhajujes a vymyslas si zlociny spachane Ukrajinou. Napriklad ako ten utok raketou, kde odmietas vysvetlit, preco by to urobili.
Napísať odpoveď