The Unplugged Alpha - aneb preco je svadba nezmysel

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Re: The Unplugged Alpha - aneb preco je svadba nezmysel

Príspevok od používateľa kayko »

aacid napísal: 26 jan 2024, 15:33 a ty tazis v bani kobalt? hadam existuju aj veci medzi "chudinka musi varit" a "polonaha na onlyfans"? ci v tvojich ociach su len tieto moznosti? nemoze zena normalne pracovat? presne tak ako pracuje muz?
A nemoze zena normalne varit, ked ju to bavi? Uz za vsetkym takym treba vidiet len sexizmus? Ja ju v domacnosti nedrzim, ale taky je zivot, niekto sa dovrovolne postara o chod domacnosti, iny sa dobrovolne postara o jej financovanie. Sme dvaja dospeli ludia a kazdy ma stale slobodnu volu, manzelstvo nie je vazenie. Tak sa netvarme, ze varit, prat a zehlit je otrokarstvo a ta najtazsia praca, aka existuje, lebo nie je, naplnit pracku a ozehlit pradlo viem aj sam, robil som to tisickrat a je to asi ta najprimitivnejsia a najlahsia cinnost v domacnosti hned po upratovani. Ale vy sa tu tvarite, akoby ste to nikdy nerobili a bolo to narocne ako vystup na Everest, alebo sichta v bani na kobalt.
aacid napísal: 26 jan 2024, 15:33 s tymto tiez veru nesuhlasim, obchod je nieco co ma dohodu, zmluvu, vopred vies co davas a co dostavas.
Manzestvo je dohoda, mas to aj na papieri. Ked sa rozvadzas vies presne ze zena ma pravo na polovicu BSM. Vo vztahu "na divoko" je to len na vas, ci si odkladate blocky a pekne sa potom podelite. Darmo sa priecis, ale vztah je obchod, funguje len dovtedy, kym je tam respekt a dovera. Mozno tak vo filmoch pre zalubene 15ky je to len o cistej laske.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

to je predsa uplne v poriadku pokial to zenu bavi a spolocne sa dohodne na tom ako budete fungovat. pokial ona chce byt doma a ty chces pracovat za dvoch, preco nie.
ja som reagoval len na jednu jedinu tvoju vetu:
kayko napísal: 22 jan 2024, 8:58 Mne z toho teda vychadza, ze manzelstvo prinasa iba vyhody, lebo mate navarene, mate upratane, postarane o deti, mate si kde vrznut, keby nahodou nejaka polointeligentna ozrata zruda nenaletela na jednu z vasich balicskych fraz.
lebo tato veda je 100% sexisticka, lebo tam nepises o ziadnej dohode a o tom koho co bavi, pises ze manzelstvo je pre muza vyhodne lebo bude mat navarene, upratane a zasexuje si kedy chce.
ale to predsa manzelstvo nie je.
ked sa beriete, ci uz na urade alebo v kostole tak zena nepodpisuje ze ti bude kazdy den varit a roztiahne nohy kedy budes chciet, ani ty nepodpisujes ze ju budes zivit a pracovat za nu.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa starysomar »

Celá táto téma je zvláštna - no ukáže pekne ako čo kto vníma. Môžu sa zobrať dvaja sebeckí jedinci, jeden sebecký a druhý obetaví - a môžu sa zobrať takí, ktorí sa podporujú, pomáhajú, fandia si. Koľko ľudí, toľko chutí - vzťahov, kombinácií, realít.
Niekto myslí viac na seba, niekto na partnera. Svatba je zvyk. Nie nezmysel. Nič však nezaručuje. Dá sa krásne žiť na cukrovú knižku aj mizerne v manželstve. Ako si kto vyberie. Erotika je skvelá, plné brucho tiež. No nefunguje to s prázdnymi hlavami :D
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

praveze funguje, prazdne hlavy maju nastastnejsie manzelstva, lebo neriesia :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Klasický hlod je:
Vzťah funguje, ak sa stretnú dvaja nadržaní nie príliš prieberčiví jedinci :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Hehe toto je kruty omyl, ono tie prazdne hlavy si vedia vytvorit take nelogicke problemy, ze nad tym mysliacemu cloveku len ostava stat rozum. Casto su taki ludia zdrojom uplne sialenych pruserov a impulzivneho spravania :D
Napísať odpoveď