A nemoze zena normalne varit, ked ju to bavi? Uz za vsetkym takym treba vidiet len sexizmus? Ja ju v domacnosti nedrzim, ale taky je zivot, niekto sa dovrovolne postara o chod domacnosti, iny sa dobrovolne postara o jej financovanie. Sme dvaja dospeli ludia a kazdy ma stale slobodnu volu, manzelstvo nie je vazenie. Tak sa netvarme, ze varit, prat a zehlit je otrokarstvo a ta najtazsia praca, aka existuje, lebo nie je, naplnit pracku a ozehlit pradlo viem aj sam, robil som to tisickrat a je to asi ta najprimitivnejsia a najlahsia cinnost v domacnosti hned po upratovani. Ale vy sa tu tvarite, akoby ste to nikdy nerobili a bolo to narocne ako vystup na Everest, alebo sichta v bani na kobalt.aacid napísal: 26 jan 2024, 15:33 a ty tazis v bani kobalt? hadam existuju aj veci medzi "chudinka musi varit" a "polonaha na onlyfans"? ci v tvojich ociach su len tieto moznosti? nemoze zena normalne pracovat? presne tak ako pracuje muz?
Manzestvo je dohoda, mas to aj na papieri. Ked sa rozvadzas vies presne ze zena ma pravo na polovicu BSM. Vo vztahu "na divoko" je to len na vas, ci si odkladate blocky a pekne sa potom podelite. Darmo sa priecis, ale vztah je obchod, funguje len dovtedy, kym je tam respekt a dovera. Mozno tak vo filmoch pre zalubene 15ky je to len o cistej laske.aacid napísal: 26 jan 2024, 15:33 s tymto tiez veru nesuhlasim, obchod je nieco co ma dohodu, zmluvu, vopred vies co davas a co dostavas.