Vsetko okolo YouTube
Re: Vsetko okolo YouTube
skusal som najznamejsie nejake, aj nordvpn. Ked som sa nahodil na ukrajinu, vzdy mi vyhadzovalo platbu v librach. V ucte bolo nastavene vsetko spravne.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ma niekto volne rodinne predplatne ? jedno miesto, mozno by som dal aj dve nakolko manzelka a svoj ucet a po zruseni rodinneho ktore sme mali dvaja si nevieme teda vobec na tie reklamy zvyknut, to sa neda
-
hojko
Site Admin
Ked som to ja robil, tak cez Nord VPN mi to neslo, ak ma pamat neklame. Potom som skusil Avast, ktory sa tu spominal. Pekne som zapol VPN, ukoncil proces YouTube, nasledne som YouTube zapol (mozno som sa opat prihlasil) a dal si vybrat premium ucet. Ten som zaplatil. Uplne v pohode. Robil som to na telefone s Androidom. Na pocitaci som to neskusal, niekto vtedy pisal, ze to cez VPN hadzalo error. Tak som sa s tym netrapil a rovno to skusil cez mobil. Ale mozno treba skusit na pocitaci, kto vie, mozno to tebe pojde.
-
Daniel9911
Professional
A dalo sa to predplatiť aj na rok ? alebo len mesačne ?hojko napísal: 13 feb 2024, 17:03 Ked som to ja robil, tak cez Nord VPN mi to neslo, ak ma pamat neklame. Potom som skusil Avast, ktory sa tu spominal. Pekne som zapol VPN, ukoncil proces YouTube, nasledne som YouTube zapol (mozno som sa opat prihlasil) a dal si vybrat premium ucet. Ten som zaplatil. Uplne v pohode. Robil som to na telefone s Androidom. Na pocitaci som to neskusal, niekto vtedy pisal, ze to cez VPN hadzalo error. Tak som sa s tym netrapil a rovno to skusil cez mobil. Ale mozno treba skusit na pocitaci, kto vie, mozno to tebe pojde.
Ahojte, naslo by sa pre mna jedno miesto? Cez vpn (avast, nord vpn) ma yt nepusta (hlasi, ze nemoze overit krajinu).. vdaka
Sluzby od Googlu sa stahuju mesacne. Ako YouTube, Gmail, Gemini (Bard). Google to ma tak zauzivane, aj ked mnoho ludi by radsej zaplatilo na rok a bol pokoj. Ale netreba sa bat, staci to cez VPN aktivovat pri prvej platbe a potom uz ziadne VPN netreba, Google si automaticky stahuje podla tej prvej platby a tak sa nestane, ze by ti zrazu o mesiac stiahlo plnu sumu ako je to urcene pre Slovensko. V tomto je to ine u Netflixu, tam to tusim system stale kontroluje.
zalezi
platim si 100 giga miesta a platim to raz rocne, 10 mesiacov za cenu 12
Ak by mal niekto predplatne, tak tu sa pise o dakej sluzbe k zdielaniu - https://fontech.startitup.sk/overili-sm ... ku-sluzbu/ Bude to nieco podobne na styl www.sharesub.com alebo ina alternativa.
-
Daniel9911
Professional
Tak dnes som si kúpil na mesiac AVG VPN aby som skúsil YT Premium predplatiť cez UA a s mojím účtom to nešlo, ale mal som čerstvo vytvorení účet tam mi to nahodilo, ale banka mi stornovala platbu takže teraz mam 1 mesiac zadarmo YT Premium rodinnú verziu, ale nejde mi pridať nikoho do rodiny, stále vypisuje hlášku,
Nepodarilo sa pripojiť k rodinnej skupine
Zdá sa, že nie ste v rovnakej krajine ako osoba, ktorá vás pozvala. Ďalšie informácie
Prosim ta o aky web ide? Chce to odomna platbu za clanok..heker napísal: 15 feb 2024, 0:17 Ak by mal niekto predplatne, tak tu sa pise o dakej sluzbe k zdielaniu - https://fontech.startitup.sk/overili-sm ... ku-sluzbu/ Bude to nieco podobne na styl www.sharesub.com alebo ina alternativa.
Vsak pisem, ze ak by mal niekto predplatne na Startitupe. Ja ho nemam.
-
cORP.
Addict
pozeram som ten clanok, nemam premium no je tam screen a podla screenu som lahko zistil o ktory web ide
https://tyllu.com/
posobi to ako zahranicny web no sidlo je - [email protected]
Hlavná ulica 1587/99
029 56
Zákamenné
Slovakia
Prevádzkovateľom, ktorý určil účely a prostriedky spracúvania vašich osobných údajov je spoločnosť Customized Advisory, s. r. o., sídlo: Hlavná ulica 1587/99, Zákamenné, PSČ: 029 56, IČO: 44 927 711, DIČ: 2022877582, zapísanou v Obchodnom registri Okresného súdu Žilina, oddiel: Sro, vložka č. 78489/L.
cize to bude ono
https://tyllu.com/
posobi to ako zahranicny web no sidlo je - [email protected]
Hlavná ulica 1587/99
029 56
Zákamenné
Slovakia
Prevádzkovateľom, ktorý určil účely a prostriedky spracúvania vašich osobných údajov je spoločnosť Customized Advisory, s. r. o., sídlo: Hlavná ulica 1587/99, Zákamenné, PSČ: 029 56, IČO: 44 927 711, DIČ: 2022877582, zapísanou v Obchodnom registri Okresného súdu Žilina, oddiel: Sro, vložka č. 78489/L.
cize to bude ono
Nemavate v poslednej dobe - par mesiacov - problem s nacitanim posraneho youtube? V kuse mam problem, ze sa mi videa ani za boha nejdu nacitat a sekaju, lezie mi to neskutocne na nervy. Myslel som si, ze ma youtube nejak blokuje, lebo si mozno z nejakeho dovodu mysli, ze pouzivam adblock, alebo moc pouzivam vpn(cez vpn to ide pomaly tak ci tak), alebo co, aj ked mam premium. Ale uz mi to zacalo robit aj na blbej telke. Vsade, kde som spravil test rychlosti hned po tom, co mi blbol youtube aj na pc aj na tv mam stale 500/100 mbit. Optiku z orange. A neni mozne, ze to blbne len mne 
Nope, absolutne ziadne problemy som si nevsimol za poslednych par mesiacov a to travim velmi vela casu na Youtube.
Ziadny problem nemam. Skus zmenit DNS servre v nastaveni netu na 8.8.8.8 a 8.8.4.4.
Niekto volne miesto v rodine?
-
ja_som
Star
Ak má niekto miesto tiež by som rád
ahojte, mal som predplatne za nejake 3 eur vdaka VPN, no prisiel mi mail, ze to budem mat zrusene
Nahodou niekto miesto v rodine? Zaplatim kludne aj na rok dopredu.
Vdaka
Vdaka
Skusil som VPN cez Avast a nic. Videa a reklamy uz boli prisposobene na krajinu kde som bol pripojeny ale cena premium stale rovnaka v €.
Skusal som aj odhlasovanie YT, force stop a nic.
Skusal som aj odhlasovanie YT, force stop a nic.
-
ja_som
Star
ja som nakoniec išiel cez tyllu, 3,9 nie je zlá cena