4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa jackb »

Akože za všetky krivdy, čo sa vám v živote stali, môže Fico a jeho voliči?
Dakujem za opytanie. Nie. Za ich podstatu moze vedenie ZSSR v Moskve. A kedze volici Fica o tom hovoria ako "starych dobrych casoch" a obhajuju sucastny teroristicky rezim tak su. A kedze som kvoli nim musel emigrovat a zaciatky neboli lahke, tak mozu aj za to.

Este som zabudol spomenut: spochybnuju vysetrovanie vrazdy mojho kamarata a jeho snubenice; ludi, ktori vytvorili podmienky na vrazdy zvolili naspat.

Najvyssi vysetrovatel pandemie si vymyslel blud a obtazoval nim Slovensko. Uz sa tesim ako "najde povod virusu". Podla mna ma ten lekarsky diplom z Wishu, lebo medicinu nemozu skoncit niekto s IQ izbovej teploty
https://domov.sme.sk/c/23295231/peter-k ... ribeh.html
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Ja tiež. Ostatne mysliacej menšine to netreba argumentovať, málobunkovcom to nepomôže - majú jednoduchý svet. Respektíve poprú aj vlastnú mater. Problém je, že netuším čo s tým...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Horší než v Itálii. Slováci si půjčují nejdráž v eurozóně - Seznam Zprávy
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... .seznam.cz
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Na celej situacie okolo RTVS je este vtipne, ako boti v komentaroch vicitaju ake je to liberalne mediuma tlaci liberalne nazory. Az na taky maly detail, ze jej sefa vybrala najkonzervativnejsia vlada v nasej historii a sam sa k takym hodnotam hlasi.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

gogo956 napísal: 14 mar 2024, 14:20 Horší než v Itálii. Slováci si půjčují nejdráž v eurozóně - Seznam Zprávy
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... .seznam.cz
Už mi "odborníci" na sociálnych sieťach vysvetlili, že za toto môže Čaputová a Ódor, ktorí zničili a zruinovali Slovensko. :D :D :D Odborníci ale nerozumejú, že na výšku úroku na budúcej pôžičke nemá vplyv to, či som zadĺžený na 58% alebo 58,5% (ak dlhy riadne splácam). Ale výšku úroku ovplyvňuje moje aktuálne správanie. A keď prídem do banky, že si chcem požičať 20 litrov, lebo som si našiel nového skvelého finačného poradcu Huliaka a ten tvrdí, že ľudožrútske medvede už vyliezajú z dier a mám si ísť oddýchnuť na MaleDivy...pracovníčka zistí, že si aktuálne nemôžem dovoliť dovolenku ani pri Balatone...a ja jej pri žiadosti o pôžičku ešte naflusám do xichtu...tak nie je prekvapenie, že mi dajú vyšší úrok ako iným.

Čaputová nezostavovala 4. Ficovej vláde štátny rozpočet na tento rok, ktorý ide "gréckou cestou". Čaputová nenakázala Ficovi robiť politiku na 4 svetové strany, vďaka ktorej sa 3 strany s nami nebavia a tá jedna nás má za užitočných idiotov. Ja viem, že ficovoličom je úplne u prdele, či si požičiame za 3,8...3,7...3...2,5...čísielka horedole. Lenže pri tej požičanej sume má ten rozdiel "v číselkách úroku" hodnotu niekoľkých desiatok miliónov eur. To je škoda, ktorú spôsobil Fico svojou politikou, ale on ju nebude musieť platiť...budeme to platiť my všetci.

Ja by som normálne zaviedol ústavný zákon, že keď napr. cestuješ náhodným národným dopravcom a do cieľa prídeš o 3 hodiny neskôr ako si mal, lebo sú rozdrbané koľaje, vlak ide namiesto 130ky 30kou a prídeš sa sťažovať, tak by ti pani za okienkom bez mihnutia kona a pol slova proste dala kartičku, kde by bolo napísané koľko miliónov železnice potrebujú na opravu, aby tvoj vlak došiel načas a zároveň, akú škodu spôsobil Fico svojimi vyjadreniami, politikou a nomináciou debilov na vysoké štátne funkcie...s takým dodatkom, že keď máš šťažnosti, máš sa obrátiť na doc. Judr. R. Fica, celá jeho adresa trvalého bydliska...a pokiaľ si Fica volil, tak si dostal presne to, čo si chcel a môžeš ísť do riti. :D
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Ludia vidia, ze Fico deficit znizoval a Matovic zvysoval. To aku sekeru Fico nechal v investiciach a ze sa to raz zaplatit bude musiet im je jedno rovnako ako to za akych podmienok vladol Matovic a za akych Fico. Najhorsie je, ze mnohi by to aj chapali, ale oni nechcu lebo priznat si omyl znamena si priznat ze niecomu nerozumies a to je naozaj tazke. Radsej si nechaju znicit zivot a krajinu a obvinia z toho Procka a Sorosa.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

harrison314 napísal: 14 mar 2024, 14:34 Na celej situacie okolo RTVS je este vtipne, ako boti v komentaroch vicitaju ake je to liberalne mediuma tlaci liberalne nazory. Az na taky maly detail, ze jej sefa vybrala najkonzervativnejsia vlada v nasej historii a sam sa k takym hodnotam hlasi.
Tak to dopadne, keď lovíš voliča v dezolátskom septiku, kde je liberál horší ako čert-satan. Potom sa aj z katolibanskej vlády I. Matoviča, ktorá 3,5 roka videla v liberáloch čerta-satana, zrazu vlastne stane liberálno-progresívna vláda. :D Inak fakt na tom riaditeľovi RTVS je liberálne akurát to, že má trans dieťa. Ale za to samozrejme nemôže, ani to z neho liberála nerobí.

Za celú éru RTVS a STV si nepamätám, že by čokolvek robili pre menšinového neheterosexuálneho občana. Naopak taká verejnoprávna ČT má už cez 25 rokov reláciu zo života LGBT ľudí.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Teraz som chvilu pocuval Danka a tu pani s odfarbenymi vlasmi: to je proste niečo neuveritelne. Ako po štylistickej, tak po jazykovej tak po obsahovej stranke. Už je možné všetko, aj že zajtra rano pristanu na Hodzovom namesti ufóni, alebo žijeme v nejakej tragikomickej simulacii a nejakí mimozemstania nas maju ako sitcom.
Alebo som mimo ja.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Mozno konspirujem, ale ta nahrhovana skratka STaR a jej preklad do rustiny Zvezda, kde je to nazov armadnej propagandistickej televizie je podozrivy. Idem si poskladat ciapku z alobalu.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Ministerstvo propagandy a nekultury - ked im prejde ten ich zakon, co zrejme prejde, pokym tam nebude nieco na posudenie, tak to bude riadna fraska a zrejme budeme v tomto vytrcat aj nad vanabi diktaturu v Madarsku, kedze mi ked uz nieco robime blbo, tak nech to aspon stoji za to.

Ta predstava, ze sa tam nacucia vsetok dezolatizmus a rozne figurky konspiracnej sceny zacnu mat relacie na verejnopravnej televizii, tak to bude uzas.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ja som pred par dnami zistil, ze dezolat Kotlar, ktory je splnomocnenec vlady na presetrenie covidu, tak byva 500 metrov odo mna a poznam jeho brata. A to jeho brat slusny clovek, taky pohodak, sice s trosku vyssim egom vdaka nebohemu ocovi a peniazoch, ale taky normalny, pravnik zijuci uz v Bratislave. No a jeho brat taky kkt, dezolat, hoci lekar, popierajuci vedu, ale za to partak Simkovicovej v televizii Slovan, kde siria hoaxy.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

neviem co ma za lubom kotlar, ale čo je na tom že chce preveriť financovanie momiek.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Danko pre Startitup: „Zavedieme nový mediálny úrad.“ Nechce, aby novinári robili politiku

https://www.startitup.sk/danko-pre-star ... TiSgPhGaaY

Dankovu nehodu majú ďalej vyšetrovať ako priestupok

https://dennikn.sk/minuta/3884892/?ref=ampm
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

M4jk1:-) napísal: 15 mar 2024, 10:22 neviem co ma za lubom kotlar, ale čo je na tom že chce preveriť financovanie momiek.
Tak toto ma pobavilo. Ved ten clovek nie je schopny vystrit ani to, ze mrtvi ludia sa pochovavaju. A aj keby to vystril, tak co? Podla noveho trestneho zakona, za ktory hlasoval, je to uz premlcane :smt006 Nechal si sa oklamat.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Celkovo tam nabehla neskutočne úbohá galérka. Dorobia hodne zla.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Pozeravam v utorok relaciu Kral na tahu na TA3 a nechavaju tam hlasovat ludi ktory z hosti "ich najviac presvedcil" (i ked je jasne, ze o ich vystupeni v relacii to nie je, je to o ich popularite a privrzencoch danych stran). Su tam vzdy 2 z koalicie a 2 z opozicie. Nejde mi do hlavy, ze smerohlasaci to vzdy totalne s prehladom vyhraju. Asi si zaplatili botov a ti za nich hlasuju, aby v telke vyzerali ako popularni politici...? Alebo sme s IQ na Slovensku naozaj tak zle?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

moze to byt aj tym, ze mladi ludia, resp. volici opozicie ta3/telku vacsinou nepozeraju. Resp. viac sledovatelov na ta relacia z radov volicov smeru ako napr. dochodcov.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Ta relacia vyzera prinajmensom uz kulisami, dost na Flasikov/Ficov/Gasparov styl, dobry rumicek, cigarka, barove kulisy, otazka ci to su vobec kulisy, alebo tam naozaj po skonceni aj nieco nalievaju.
Moderator mi pride tiez dost "nestranny".
Najlepsie na konci pri tom hlasovani, kde hlasuju bud boti alebo to pozera iba dezole scena, rozdavaju zlatu alebo pozlatenu casu s 24 karatoveho zlata.
Videli ste niekedy relaciu kde by diskutujucim politikom na konci odovzdali zlatu casu?... ja len kral na tahu.
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

jackb napísal: 14 mar 2024, 18:02 Mozno konspirujem, ale ta nahrhovana skratka STaR a jej preklad do rustiny Zvezda, kde je to nazov armadnej propagandistickej televizie je podozrivy. Idem si poskladat ciapku z alobalu.
Toto v prvom momente napadlo aj mne, takže sme tu už dvaja konšpirátori... :) Na druhej strane si nemyslím že by tí ľudia boli intelektuálne na takom leveli, že by zvládli takúto symbliku a tak premyslený trolling oponentov.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Mirrorion napísal: 16 mar 2024, 21:02 Toto v prvom momente napadlo aj mne, takže sme tu už dvaja konšpirátori... :) Na druhej strane si nemyslím že by tí ľudia boli intelektuálne na takom leveli, že by zvládli takúto symbliku a tak premyslený trolling oponentov.
Úplné vidím taký Dankov poznámkový zošítok na brainstorming, ako si tam píše národná, slovenská, rozhlas, televízia...spolu to bude NaSRaŤ...hmm, to mi nevychádza, to sa mi budú smiať... :D Si musel pripadať ako génius, keď ho napadlo, že treba vymeniť rozhlas za televíziu a bude z toho také pekné STaR.
Napísať odpoveď