Už mi "odborníci" na sociálnych sieťach vysvetlili, že za toto môže Čaputová a Ódor, ktorí zničili a zruinovali Slovensko.

Odborníci ale nerozumejú, že na výšku úroku na budúcej pôžičke nemá vplyv to, či som zadĺžený na 58% alebo 58,5% (ak dlhy riadne splácam). Ale výšku úroku ovplyvňuje moje aktuálne správanie. A keď prídem do banky, že si chcem požičať 20 litrov, lebo som si našiel nového skvelého finačného poradcu Huliaka a ten tvrdí, že ľudožrútske medvede už vyliezajú z dier a mám si ísť oddýchnuť na MaleDivy...pracovníčka zistí, že si aktuálne nemôžem dovoliť dovolenku ani pri Balatone...a ja jej pri žiadosti o pôžičku ešte naflusám do xichtu...tak nie je prekvapenie, že mi dajú vyšší úrok ako iným.
Čaputová nezostavovala 4. Ficovej vláde štátny rozpočet na tento rok, ktorý ide "gréckou cestou". Čaputová nenakázala Ficovi robiť politiku na 4 svetové strany, vďaka ktorej sa 3 strany s nami nebavia a tá jedna nás má za užitočných idiotov. Ja viem, že ficovoličom je úplne u prdele, či si požičiame za 3,8...3,7...3...2,5...čísielka horedole. Lenže pri tej požičanej sume má ten rozdiel "v číselkách úroku" hodnotu niekoľkých desiatok miliónov eur. To je škoda, ktorú spôsobil Fico svojou politikou, ale on ju nebude musieť platiť...budeme to platiť my všetci.
Ja by som normálne zaviedol ústavný zákon, že keď napr. cestuješ náhodným národným dopravcom a do cieľa prídeš o 3 hodiny neskôr ako si mal, lebo sú rozdrbané koľaje, vlak ide namiesto 130ky 30kou a prídeš sa sťažovať, tak by ti pani za okienkom bez mihnutia kona a pol slova proste dala kartičku, kde by bolo napísané koľko miliónov železnice potrebujú na opravu, aby tvoj vlak došiel načas a zároveň, akú škodu spôsobil Fico svojimi vyjadreniami, politikou a nomináciou debilov na vysoké štátne funkcie...s takým dodatkom, že keď máš šťažnosti, máš sa obrátiť na doc. Judr. R. Fica, celá jeho adresa trvalého bydliska...a pokiaľ si Fica volil, tak si dostal presne to, čo si chcel a môžeš ísť do riti.