Prezidentské voľby SR 2024
Re: Prezidentské voľby SR 2024
Hlavne ludia na Slovensku maju kratku pamat. Pred 4 rokmi ich Pelle zavrel pre 16 nakazenych, posielal ludi do statnej karenteny... a oni ho zvolia. A zvolia ho aj ked je gay a chcu veset Caputovu pre duhove nasvietenie Palaca.
Inak ten Harabin je stelesnenie dusevnej nemoci. Jeho blabot pre Sme sa neda brat inak ako stand-up.
Inak ten Harabin je stelesnenie dusevnej nemoci. Jeho blabot pre Sme sa neda brat inak ako stand-up.
U nich je to schizofrénia, resp. sú skrátka darební. Uňho je to lúbiť si vypiť 
Ja som si po dlhej dobe uzil na telo, alebo v com to Kovacic robil pred par dnami rozhovor s Harabinom. Ten konecne nasiel klucik od tejto truby a spravil z neho trojrocneho kojenca, ktory sa stazuje, ze ho zmanipuloval, pritom mu len donekonecna kladol otazky ako 3 rocnemu decku, ktore sa tvari previnilo, ked mu zoberu nafukovaci kijak, ktorym predtym udieral mladsieho brata.jackb napísal: 12 mar 2024, 17:53 Inak ten Harabin je stelesnenie dusevnej nemoci. Jeho blabot pre Sme sa neda brat inak ako stand-up.
Pozrel som si to Na telo s Harabinom ale žiadna novinka, ten Harabin je patologický klamár a falošný potkan. No ale taký istý je aj Fico aj Pellegrini.
Čo je ale zaujímavé, že na youtube je tam niekoľko tisíc komentárov, kde som samozrejme neprečítal všetky ale čo som to pretáčal tak asi 99% tých, čo tam prispievali vychvaľovali Harabina a že Kovačiča by mali okamžite vyhodiť z Markízy.
Dúfam, že sa mýlim, ale z toho, čo som si tam prečítal sa mi zdá, aj keď v druhom kole bude Pele a Korčok, tam Pele získa nie 55% ale možno aj 70%. Tá veľká nenávisť čo sa šíri aj cez yotube, to sa nedá ani len čítať. To, že v tejto krajine väčšinu ľudí ženie nenávisť je niečo zarážajúce.
Fico, Harabin a im podobní majú v prieskumoch vždy menej ako potom získajú a teraz už aj v prieskumoch suverénne vedie Pellegrini a podľa skúseností keď to bude podobne ako to zvyklo byť vo voľbách tak Pellegrini vo voľbách môže dopadnúť o dosť lepšie ako to už vyzerá v prieskumoch.
Vyzerá to tak, že sa krajina vydá na cestu ako Maďarsko, že krajina bude fungovať ako nejaké Ficove kráľovstvo.
Čo je ale zaujímavé, že na youtube je tam niekoľko tisíc komentárov, kde som samozrejme neprečítal všetky ale čo som to pretáčal tak asi 99% tých, čo tam prispievali vychvaľovali Harabina a že Kovačiča by mali okamžite vyhodiť z Markízy.
Dúfam, že sa mýlim, ale z toho, čo som si tam prečítal sa mi zdá, aj keď v druhom kole bude Pele a Korčok, tam Pele získa nie 55% ale možno aj 70%. Tá veľká nenávisť čo sa šíri aj cez yotube, to sa nedá ani len čítať. To, že v tejto krajine väčšinu ľudí ženie nenávisť je niečo zarážajúce.
Fico, Harabin a im podobní majú v prieskumoch vždy menej ako potom získajú a teraz už aj v prieskumoch suverénne vedie Pellegrini a podľa skúseností keď to bude podobne ako to zvyklo byť vo voľbách tak Pellegrini vo voľbách môže dopadnúť o dosť lepšie ako to už vyzerá v prieskumoch.
Vyzerá to tak, že sa krajina vydá na cestu ako Maďarsko, že krajina bude fungovať ako nejaké Ficove kráľovstvo.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nehovorim, ze nie je zle a ze netreba mobilizovat demokratickych volicov.
Ale komentare pod videami, clankami a na FB vyzeraju tak ako vyzeraju, lebo netoxicki ludia tam uz proste nechodia.
Ale komentare pod videami, clankami a na FB vyzeraju tak ako vyzeraju, lebo netoxicki ludia tam uz proste nechodia.
Nedávno boli parlamentné voľby, to je presnejšie ako prieskumy a vieme úplne presne povedať, že koho budú voliť voliči ktorých strán. Smer a strany, ktoré sú s nimi získali nad 1,4 mil. hlasov a čo sú proti nim mali pod 1,2 mil. hlasov. Podľa týchto čísiel môže mať Pele v druhom kole 54%, to viac-menej aj sedí s prieskumami. Vyzerá to nie že zle ale katastrofálne. Nie je ale nemožné, že by predsa vyhral Korčok ale vyzerá to tak, že skôr nie.
Ja osobne som zrušil na FB odber viacerých skupín a stránok a na YT už diskutovať dlhšie nechodím. Sociálne siete sa pre mňa stávajú úplne toxickými a snažím sa dávať si dištanc - aj preto sa vraciam sem, lebo tu je to ešte racionálne... A stále tvrdím, že najhoršie zlo na soc.sietiach sú hlavne dôchodcovia s množstvom voľného času, ktorí sa tam prídu doslova vygrcať pod akýkoľvek status či článok. Seniori proste nezvládli prechod na digitálny vek, najviac hejtu tam tvoria "kvetinkové profily" babičiek alebo ujkovia s fotkou na profilovke z rybačky, či pri traktore.harrison314 napísal: 16 mar 2024, 21:43 Nehovorim, ze nie je zle a ze netreba mobilizovat demokratickych volicov.
-
starysomar
Hardcore addict
Závisí akých ľudí má človek aj vo FB a čomu venuje pozornosť. Vídam veľmi hlúpe komenty bez ohľadu na vek. Potom pozrieš profil dotyčného a je jasný.
Ono je pekne vidiet ked si porovnam diskusiu na sme.sk s tym co vidim na Facrbooku. Vyjde clanok trebars na sme.sk a komentare mozu pridavat len ludia, ktori maju zaplatene predplatne. Cize to vela dezolatov zrejme nebude, lebo oni citaju Hlavne spravy, Ereport, Dennik standard a ine "overene" media. Na sme.sk su diskusie take, ze tam vacsina ludi nadava na Fica, Harabina a pouzivaju sa argumenty, kauzy a ine. No a potom je to skupina/stranka Smecka na Facebooku a tam uz pisu prevazne neandertalci a dezolati, pricom do hociktoreho clanku dokazu pisat o Caputovej ako anerickej prezidentke, ako Soros financuje korcoka, ako chce opozicia a progresivec Korcok poslat nasich vojakov bojovat na Ukrajinu a podobne dristy. Na otazku uz reagovat nevedia alebo pride vysvetlenie, ze niekde som to cital, niekde son to pocul a tak podobne.
Toto je presne to co Fico, Pellegrini alebo Harabin vyuzivaju - sirenie strachu, nenavisti a hoaxy (Pellegrini je v tomto este ta svetla vynimka), no pouzivaju na to najma YouTube, kde vypnu komentare popripade tie kriticke mazu, ale tiez aj monotonne videa na YouTube a mazanie komentarov. Cize bez oponentov, videa na YT a FB, ziadne kriticke otazky novinarov, nic. Len sa postazovat vo videu na Matovica, Korcoka, Caputovu a to staci ludia sa chytia. Toto im vsak Markiza, RTVS alebo JOJ neponuka.
Toto je presne to co Fico, Pellegrini alebo Harabin vyuzivaju - sirenie strachu, nenavisti a hoaxy (Pellegrini je v tomto este ta svetla vynimka), no pouzivaju na to najma YouTube, kde vypnu komentare popripade tie kriticke mazu, ale tiez aj monotonne videa na YouTube a mazanie komentarov. Cize bez oponentov, videa na YT a FB, ziadne kriticke otazky novinarov, nic. Len sa postazovat vo videu na Matovica, Korcoka, Caputovu a to staci ludia sa chytia. Toto im vsak Markiza, RTVS alebo JOJ neponuka.
YT stranka Fica vykazuje jasne znamky ze si plati komenty a lajky. Skuste si niekedy pozriet komenty den stareho videa. Potom sa tam tie normalnejsie aj stratia a ani ich mazat nemusia.
prieskum isposu
1. kolo
Pelle: 37,4
Korcok: 36,6
2.kolo
Pelle: 53,4
Korcok: 46,6
nie je to az take katastrofalne a z mojho okolia nepoznam nikoho, kto by isiel volit Pelleho.
Inak v pondelok vecer, prva debata kosrcok vs pelle na markize.
A co sa tyka komentarov, tak je to presne tak ako pisu viaceri, jednak trolie farmy a tiez to, ze onteligentnejsi ludia sa tomu vyhybaju aj mna to uz prestalo bavit a uprimne zvazujem ci si vobec FB nezrusim, resp. totalne preriedim feeds a stranky.
1. kolo
Pelle: 37,4
Korcok: 36,6
2.kolo
Pelle: 53,4
Korcok: 46,6
nie je to az take katastrofalne a z mojho okolia nepoznam nikoho, kto by isiel volit Pelleho.
Inak v pondelok vecer, prva debata kosrcok vs pelle na markize.
A co sa tyka komentarov, tak je to presne tak ako pisu viaceri, jednak trolie farmy a tiez to, ze onteligentnejsi ludia sa tomu vyhybaju aj mna to uz prestalo bavit a uprimne zvazujem ci si vobec FB nezrusim, resp. totalne preriedim feeds a stranky.
Volebna kalkulacka, celkom roziahla, 42 otazok, mne vyslo 90% Korcok, v tesnom zavese Kubis a Dubovsky, svrty skoncil Matovic so 74%.
https://infovolby.sk/tema/volebna-kalkulacka
https://infovolby.sk/tema/volebna-kalkulacka
Korcoka by som volil aj tak
Tlacovka Ha-ra-bi-na a Kapitáňa bol velky humor. Bud si Pišta zabudol prirule zobrat, alebo ich zapil liehovinou. Ten zije v susedom vesmire.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
myslim, ze tento rok by uplne stacila volebna kalkulacna z jedinou otazkou: "Chcete zit v demokacii alebo totalite?"
Autoeditácia príspevku po 3 hod 12 min 20 sek:
Danko odstupuje v prospech Harabina https://www.aktuality.sk/clanok/CRPdz4f ... -nepomoze/ .
Edit:
pele a (ne)financovanie svojej kampane https://dennikn.sk/3885211/mediabrifing ... legrinimu/
Autoeditácia príspevku po 3 hod 12 min 20 sek:
Danko odstupuje v prospech Harabina https://www.aktuality.sk/clanok/CRPdz4f ... -nepomoze/ .
Edit:
pele a (ne)financovanie svojej kampane https://dennikn.sk/3885211/mediabrifing ... legrinimu/
takze kto sa stane prezidentom asi z velkej casti bude zalezat na tom co povie harabin svojim volicom.
ale kedze harabin je harabin tak je este mozne ze do druheho kola odkaze volicom ze netreba volit nikoho lebo tak ako poslednych 5 rokov aj tych dalsich bude prezidentom on.
ale kedze harabin je harabin tak je este mozne ze do druheho kola odkaze volicom ze netreba volit nikoho lebo tak ako poslednych 5 rokov aj tych dalsich bude prezidentom on.
-
starysomar
Hardcore addict
Bárs by sa odhady netrafili a volilo by viac ľudí pri zdravom rozume. U nás te to 4:1. My po 60-ke Korčoka, dcéry 30 a 33 Korčoka - akurát svokra toho ... má 90, to ju trochu ospravedlňuje.
Verim v mobilizaciu v druhom kole. V druhom tabore nebude.
V Rusku teda jeden diktátorský kandidát ktorý má miesto isté, lebo ved imperiálny režim.
Na Slovensku množstvo kandidátov na prezidenta, z toho až jeden normálny (I. Korčok).
SR ak by malo velmocenské postavenie vo svete, tak diktátorov podobních Putinovi by sa tam našlo hneď desať.
Suma sumárum slovenská politická scéna nie je o moc lepšia od tej ruskej, v mnohých situáciach dosť podobné.
Na Slovensku množstvo kandidátov na prezidenta, z toho až jeden normálny (I. Korčok).
SR ak by malo velmocenské postavenie vo svete, tak diktátorov podobních Putinovi by sa tam našlo hneď desať.
Suma sumárum slovenská politická scéna nie je o moc lepšia od tej ruskej, v mnohých situáciach dosť podobné.
-
starysomar
Hardcore addict
Bárs by si mal pravdu. Môže nastať po vypadnutí kandidáta lúzy situácia, že budú práve zúrivo mobilizovať proti Korčokovi.