Online prihlásenie a odhlasenie

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Kukuruku123
Novice
Novice

Online prihlásenie a odhlasenie

Príspevok od používateľa Kukuruku123 »

Pekný večer prajem, rád by som rozlúštil jednu záhadu. Manželke stále ukazovalo že som sa prihlasoval a odhlasoval na messengeri, whatsuppe a instagrame v rovnakom čase ako aj manželkina sestra na svojom mobile. Tým pádom si myslela že sme spoločne v kontakte a že si spolu píšeme cez spomínané sociálne siete. Jednoducho jej ukázalo že sme sa rovnako prihlásili aj odhlásili a problem je na svete. Manželka má telefón po mne (IOS), ale pod svojim účtom. Je na to nejaké vysvetlenie? Vopred ďakujem za každú radu
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Online prihlásenie a odhlasenie

Príspevok od používateľa Paťko »

Vysvetlenie je, že si píšeš s jej sestrou alebo má tvoja žena paranoje.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Na Messengeri to obcas blbne a ukazuje ta online, aj ked 4 hodiny spis. Tym by som sa neriadil. Ale stale sa da vypnut online stav na Messengeri. Na WhatsAppe to ukazuje pekne a nestane sa, ze by ukazalo, ze si bol naposledy online o 23:10 a ty si v tedy spal. Obcas sa stane, ze si bol online o 19:00 ale WhatsApp ukaze starsi cas, napriklad 18:15, no stava sa to ojedinele. Cize ak si bol online na WhatsAppe co zena pozerala, tak si online bol a jej sestra tiez, tak to je pravda. Na Instagrame si vypni ukazovanie online stavu a je po probleme.

Skor je na mieste otazka, ze preco ta zena podozrieva s kontaktu s jej sestrou a preco ta sleduje? Mozno je cas porozmyslat a dat si messenger typu Signal, kde nebudes mat online status, nastavis si mazanie sprav po 24hod a budes ikognito, lebo pokial zena nema Signal, tak nebude vediet, ze ho pouzivas.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Kukuruku123 napísal: 27 mar 2024, 19:34 Tým pádom si myslela že sme spoločne v kontakte a že si spolu píšeme cez spomínané sociálne siete.
Nevyriešil by sa tento problém keby si jej ukázal chaty s jej sestrou na spomínaných sociálnych sieťach?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Práve si Messenger vynútil vytvorenie PINu. Bez neho nenačíta históriu v inom zariadení.
Dávno som si všimol - ešte na Skype, ICQ a ďaľších, že sa šlo prihlásiť naraz na rôznych miestach a zariadeniach a všade ukazovalo celú komunikáciu.
Napísať odpoveď