Online prihlásenie a odhlasenie
-
Kukuruku123
Novice
Online prihlásenie a odhlasenie
Pekný večer prajem, rád by som rozlúštil jednu záhadu. Manželke stále ukazovalo že som sa prihlasoval a odhlasoval na messengeri, whatsuppe a instagrame v rovnakom čase ako aj manželkina sestra na svojom mobile. Tým pádom si myslela že sme spoločne v kontakte a že si spolu píšeme cez spomínané sociálne siete. Jednoducho jej ukázalo že sme sa rovnako prihlásili aj odhlásili a problem je na svete. Manželka má telefón po mne (IOS), ale pod svojim účtom. Je na to nejaké vysvetlenie? Vopred ďakujem za každú radu
Re: Online prihlásenie a odhlasenie
Vysvetlenie je, že si píšeš s jej sestrou alebo má tvoja žena paranoje.
Na Messengeri to obcas blbne a ukazuje ta online, aj ked 4 hodiny spis. Tym by som sa neriadil. Ale stale sa da vypnut online stav na Messengeri. Na WhatsAppe to ukazuje pekne a nestane sa, ze by ukazalo, ze si bol naposledy online o 23:10 a ty si v tedy spal. Obcas sa stane, ze si bol online o 19:00 ale WhatsApp ukaze starsi cas, napriklad 18:15, no stava sa to ojedinele. Cize ak si bol online na WhatsAppe co zena pozerala, tak si online bol a jej sestra tiez, tak to je pravda. Na Instagrame si vypni ukazovanie online stavu a je po probleme.
Skor je na mieste otazka, ze preco ta zena podozrieva s kontaktu s jej sestrou a preco ta sleduje? Mozno je cas porozmyslat a dat si messenger typu Signal, kde nebudes mat online status, nastavis si mazanie sprav po 24hod a budes ikognito, lebo pokial zena nema Signal, tak nebude vediet, ze ho pouzivas.
Skor je na mieste otazka, ze preco ta zena podozrieva s kontaktu s jej sestrou a preco ta sleduje? Mozno je cas porozmyslat a dat si messenger typu Signal, kde nebudes mat online status, nastavis si mazanie sprav po 24hod a budes ikognito, lebo pokial zena nema Signal, tak nebude vediet, ze ho pouzivas.
Nevyriešil by sa tento problém keby si jej ukázal chaty s jej sestrou na spomínaných sociálnych sieťach?Kukuruku123 napísal: 27 mar 2024, 19:34 Tým pádom si myslela že sme spoločne v kontakte a že si spolu píšeme cez spomínané sociálne siete.
-
starysomar
Hardcore addict
Práve si Messenger vynútil vytvorenie PINu. Bez neho nenačíta históriu v inom zariadení.
Dávno som si všimol - ešte na Skype, ICQ a ďaľších, že sa šlo prihlásiť naraz na rôznych miestach a zariadeniach a všade ukazovalo celú komunikáciu.
Dávno som si všimol - ešte na Skype, ICQ a ďaľších, že sa šlo prihlásiť naraz na rôznych miestach a zariadeniach a všade ukazovalo celú komunikáciu.