Hlasovanie za SR :)
Kód: Vybrať všetko
http://mms.media2.mediacapitol.com/120/joj/2005/NOVINY/2005-12-28_NOVINY_08_Hacknuta_stranka.wmv
-
Molo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
dik dik dikfatcat napísal:^^Kód: Vybrať všetko
http://mms.media2.mediacapitol.com/120/joj/2005/NOVINY/2005-12-28_NOVINY_08_Hacknuta_stranka.wmv
-
mastermind
VIP
-
p4ra
Redeemer
Ja si myslim, ze prave naopak. Podla mna si jednoducho mozu povedat, ze Slovakom fakt mnohi veria a urobia pre to vsetko.Tomasito napísal:No yo, aj ked JOJ_ka sa zase potrebovala niecoho chytit a ide z toho robit smiesnu kovbojku, mne zase az tak do smiechu nie je... Bolo naivne si mysliet, ze tymto sposobom urobime nasim hokeistom pozitivnu reklamu- opak je totiz pravdou.
mno ked si pozriete istu diskusiu na istom hokejovom portali s kade cerpala info aj JOJ prisli by ste na to ze vobec to nemusel robit nijaky hacker, skratka sme to mohli odhlasovat sami, zato ze on napisalTomasito napísal:No yo, aj ked JOJ_ka sa zase potrebovala niecoho chytit a ide z toho robit smiesnu kovbojku, mne zase az tak do smiechu nie je... Bolo naivne si mysliet, ze tymto sposobom urobime nasim hokeistom pozitivnu reklamu- opak je totiz pravdou.
co je pravdaze hovadina ten koniec ale to nie je podstatne, nafulki toto vsetko z jedneho prispevku v diskusi k MStoto vobec nevyzera na hack
Canada
31.92%
Czech Rep.
8.91%
Finland
4.76%
Russia
5.80%
Slovakia
38.08%
Sweden
4.53%
USA
6.00%
ja som sa vcera tiez pokusal nieco spravit ale nemal som cas
document.getElementById('pollForm').choiceId :-*
s&t m@l pl@s
Ja mam na salame ten prispevok z JOJ_ky (kritizoval som to tu uz vcera o 9:46). A keby to aj odhlasovalo par jednotlivcov, tak je nenormalne, aby v priebehu par hodin vyskocilo 13,XY% na 35,XY% - pri viac nez 170tis. hlasoch - bez toho, aby si to niekto (webmaster) nevsimol. Sere ma to o to viac, ze ten hokej fuckt zerem a viem si predstavit, aky obraz sme vo svete sportu tymto urobili nie len sebe, ale nepriamo aj nasim chalanom hrajucim v NHL.fatcat napísal:mno ked si pozriete istu diskusiu na istom hokejovom portali s kade cerpala info aj JOJ prisli by ste na to ze vobec to nemusel robit nijaky hacker, skratka sme to mohli odhlasovat sami, zato ze on napisal... co je pravdaze hovadina ten koniec ale to nie je podstatne, nafulki toto vsetko z jedneho prispevku v diskusi k MS
Chlape, od tvojho nedavneho prichodu na toto forum ma stale viac prekvapujes svojou logikou uvazovaniap4ra napísal:Ja si myslim, ze prave naopak. Podla mna si jednoducho mozu povedat, ze Slovakom fakt mnohi veria a urobia pre to vsetko.
-
p4ra
Redeemer
Neviem, preco by sme im mali robit zly obraz. Nehraj sa az na takeho moralistu, kt. v skutocnosti nie si. A co sa tyka hokeja, aj ja ho zeriem, ved so ho hral 10 rokov, ale proste toto by som bral s nadhladom.Tomasito napísal:Ja mam na salame ten prispevok z JOJ_ky (kritizoval som to tu uz vcera o 9:46). A keby to aj odhlasovalo par jednotlivcov, tak je nenormalne, aby v priebehu par hodin vyskocilo 13,XY% na 35,XY% - pri viac nez 170tis. hlasoch - bez toho, aby si to niekto (webmaster) nevsimol. Sere ma to o to viac, ze ten hokej fuckt zerem a viem si predstavit, aky obraz sme vo svete sportu tymto urobili nie len sebe, ale nepriamo aj nasim chalanom hrajucim v NHL.
Netvrdim, ze je to nemozne... Ale za aku cenu? BTW. pri cca 17_tis. hlasoch 70_tis. hlasov vobec nie je vela...fatcat napísal:mno takto, nie je to az tak nemozne, stacilo tam pridat 70tis hlasov, a ked sa to tak vezme, nie je to az tak vela.
Nevies preco? Tak si to daj niekomu vysvetlit. BTW. ja sa tu na rozdiel od teba na nic hrat nepotrebujem priatelu. Nieco mi vadi? Napisem to. Tebe to nevadi? Tvoja vec. Sere ta, ze niekto si dovoluje sport, ktoreho filozofia je fair play vnimat fair? V tom pripade mi ta moze byt akurat luto. Neraz si tu reakcie na svoje "zaujimave" nazory - aj ked boli mnohokrat o hovne a je nimi zamorene cele forum- branil tym, ze mas pravo na nazor, tak sa tym pravom pokus riadit aj v pripade ludi okolo seba.p4ra napísal:Neviem, preco by sme im mali robit zly obraz. Nehraj sa az na takeho moralistu, kt. v skutocnosti nie si. A co sa tyka hokeja, aj ja ho zeriem, ved so ho hral 10 rokov, ale proste toto by som bral s nadhladom.
-
p4ra
Redeemer
Ja ti tvoj nazor neberiem a okrem toho co ti vadi, ze som tu? Ze ti niekto konecne protireci a neprikivuje, ako sliepocka? Ad. tema, vysvetli mi, preco by sme im robili zly obraz? A ako kolega nadomnou uviedol, v skutocnosti ide o olympijske hry a nie majstrovstva sveta.Tomasito napísal:Nevies preco? Tak si to daj niekomu vysvetlit. BTW. ja sa tu na rozdiel od teba na nic hrat nepotrebujem priatelu. Nieco mi vadi? Napisem to. Tebe to nevadi? Tvoja vec. Sere ta, ze niekto si dovoluje sport, ktoreho filozofia je fair play vnimat fair? V tom pripade mi ta moze byt akurat luto. Neraz si tu reakcie na svoje "zaujimave" nazory - aj ked boli mnohokrat o hovne a je nimi zamorene cele forum- branil tym, ze mas pravo na nazor, tak sa tym pravom pokus riadit aj v pripade ludi okolo seba.
Lool ja sa pod toto podpisujem tiež. Vidím, že si bol dosť trpezlivý, ale všetko má svoj začiatok i koniec. Bezvýhradne s tebou súhlasím. On nie je Slovák a to veľa vysvetľuje...Tomasito napísal:Nevies preco? Tak si to daj niekomu vysvetlit. BTW. ja sa tu na rozdiel od teba na nic hrat nepotrebujem priatelu. Nieco mi vadi? Napisem to. Tebe to nevadi? Tvoja vec. Sere ta, ze niekto si dovoluje sport, ktoreho filozofia je fair play vnimat fair? V tom pripade mi ta moze byt akurat luto. Neraz si tu reakcie na svoje "zaujimave" nazory - aj ked boli mnohokrat o hovne a je nimi zamorene cele forum- branil tym, ze mas pravo na nazor, tak sa tym pravom pokus riadit aj v pripade ludi okolo seba.
K téme: myslím, že info o hlasovaní o umiestnení na OH v Turíne sa dostalo na množstvo slovenských fór a to by nebol problém, ale to že sa začalo hlasovať cez rôzne scripty. Pokiaľ by sme boli trpezlivejší, tak za pár dní by sme sa dostali i na to 1 miesto. Však dovtedy sme boli bez problémov na 2. Škoda.