Hlasovanie za SR :)

O športe...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Woohooo! Sme slavni! :wink:
Molo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Molo »

:aasmile10: :aasmile10: :aasmile10: do riti aj ja to cem vidiet, mi stale pise Can not create DirectShow player
fatcat
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fatcat »

Kód: Vybrať všetko

http://mms.media2.mediacapitol.com/120/joj/2005/NOVINY/2005-12-28_NOVINY_08_Hacknuta_stranka.wmv
^^
Molo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Molo »

fatcat napísal:

Kód: Vybrať všetko

http://mms.media2.mediacapitol.com/120/joj/2005/NOVINY/2005-12-28_NOVINY_08_Hacknuta_stranka.wmv
^^
dik dik dik
:hehe: riadna haluz :hehe: :hehe: :hehe:
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

aj ja som sa riadne smial.. ale ked riadne tak asi takto :smt009
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

lool a este s tym idu za fizlom :shock: :roll:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

hh lol. to je sila :) by som rad videl toho webmastera
fatcat
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:hh lol. to je sila :) by som rad videl toho webmastera
webmastera coho, nhl.com? to aj ja lebo to musi byt dobry typek :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

No yo, aj ked JOJ_ka sa zase potrebovala niecoho chytit a ide z toho robit smiesnu kovbojku, mne zase az tak do smiechu nie je... Bolo naivne si mysliet, ze tymto sposobom urobime nasim hokeistom pozitivnu reklamu- opak je totiz pravdou.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:No yo, aj ked JOJ_ka sa zase potrebovala niecoho chytit a ide z toho robit smiesnu kovbojku, mne zase az tak do smiechu nie je... Bolo naivne si mysliet, ze tymto sposobom urobime nasim hokeistom pozitivnu reklamu- opak je totiz pravdou.
Ja si myslim, ze prave naopak. Podla mna si jednoducho mozu povedat, ze Slovakom fakt mnohi veria a urobia pre to vsetko. :wink:
fatcat
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:No yo, aj ked JOJ_ka sa zase potrebovala niecoho chytit a ide z toho robit smiesnu kovbojku, mne zase az tak do smiechu nie je... Bolo naivne si mysliet, ze tymto sposobom urobime nasim hokeistom pozitivnu reklamu- opak je totiz pravdou.
mno ked si pozriete istu diskusiu na istom hokejovom portali s kade cerpala info aj JOJ prisli by ste na to ze vobec to nemusel robit nijaky hacker, skratka sme to mohli odhlasovat sami, zato ze on napisal
toto vobec nevyzera na hack

Canada
31.92%
Czech Rep.
8.91%
Finland
4.76%
Russia
5.80%
Slovakia
38.08%
Sweden
4.53%
USA
6.00%

ja som sa vcera tiez pokusal nieco spravit ale nemal som cas
document.getElementById('pollForm').choiceId :-*
s&t m@l pl@s
co je pravdaze hovadina ten koniec ale to nie je podstatne, nafulki toto vsetko z jedneho prispevku v diskusi k MS
Tomasito
VIP
VIP

fatcat napísal:mno ked si pozriete istu diskusiu na istom hokejovom portali s kade cerpala info aj JOJ prisli by ste na to ze vobec to nemusel robit nijaky hacker, skratka sme to mohli odhlasovat sami, zato ze on napisal... co je pravdaze hovadina ten koniec ale to nie je podstatne, nafulki toto vsetko z jedneho prispevku v diskusi k MS
Ja mam na salame ten prispevok z JOJ_ky (kritizoval som to tu uz vcera o 9:46). A keby to aj odhlasovalo par jednotlivcov, tak je nenormalne, aby v priebehu par hodin vyskocilo 13,XY% na 35,XY% - pri viac nez 170tis. hlasoch - bez toho, aby si to niekto (webmaster) nevsimol. Sere ma to o to viac, ze ten hokej fuckt zerem a viem si predstavit, aky obraz sme vo svete sportu tymto urobili nie len sebe, ale nepriamo aj nasim chalanom hrajucim v NHL.
p4ra napísal:Ja si myslim, ze prave naopak. Podla mna si jednoducho mozu povedat, ze Slovakom fakt mnohi veria a urobia pre to vsetko. :wink:
Chlape, od tvojho nedavneho prichodu na toto forum ma stale viac prekvapujes svojou logikou uvazovania :roll:
fatcat
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Chlape, od tvojho nedavneho prichodu na toto forum ma stale viac prekvapujes svojou logikou uvazovania :roll:
mno takto, nie je to az tak nemozne, stacilo tam pridat 70tis hlasov, a ked sa to tak vezme, nie je to az tak vela. 8)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Chlape, od tvojho nedavneho prichodu na toto forum ma stale viac prekvapujes svojou logikou uvazovania :roll:
Ja holt rozmyslam inak, ako ty a vacsina ludi tuto.. :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Ja mam na salame ten prispevok z JOJ_ky (kritizoval som to tu uz vcera o 9:46). A keby to aj odhlasovalo par jednotlivcov, tak je nenormalne, aby v priebehu par hodin vyskocilo 13,XY% na 35,XY% - pri viac nez 170tis. hlasoch - bez toho, aby si to niekto (webmaster) nevsimol. Sere ma to o to viac, ze ten hokej fuckt zerem a viem si predstavit, aky obraz sme vo svete sportu tymto urobili nie len sebe, ale nepriamo aj nasim chalanom hrajucim v NHL.
Neviem, preco by sme im mali robit zly obraz. Nehraj sa az na takeho moralistu, kt. v skutocnosti nie si. A co sa tyka hokeja, aj ja ho zeriem, ved so ho hral 10 rokov, ale proste toto by som bral s nadhladom.
Tomasito
VIP
VIP

fatcat napísal:mno takto, nie je to az tak nemozne, stacilo tam pridat 70tis hlasov, a ked sa to tak vezme, nie je to az tak vela. 8)
Netvrdim, ze je to nemozne... Ale za aku cenu? BTW. pri cca 17_tis. hlasoch 70_tis. hlasov vobec nie je vela...
p4ra napísal:Neviem, preco by sme im mali robit zly obraz. Nehraj sa az na takeho moralistu, kt. v skutocnosti nie si. A co sa tyka hokeja, aj ja ho zeriem, ved so ho hral 10 rokov, ale proste toto by som bral s nadhladom.
Nevies preco? Tak si to daj niekomu vysvetlit. BTW. ja sa tu na rozdiel od teba na nic hrat nepotrebujem priatelu. Nieco mi vadi? Napisem to. Tebe to nevadi? Tvoja vec. Sere ta, ze niekto si dovoluje sport, ktoreho filozofia je fair play vnimat fair? V tom pripade mi ta moze byt akurat luto. Neraz si tu reakcie na svoje "zaujimave" nazory - aj ked boli mnohokrat o hovne a je nimi zamorene cele forum- branil tym, ze mas pravo na nazor, tak sa tym pravom pokus riadit aj v pripade ludi okolo seba.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

looool, najlepsie na tom je ze to bolo o olympiade nie majstrovstvach sveta...teda aspon sa mi zda :hmm: :hmm:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Nevies preco? Tak si to daj niekomu vysvetlit. BTW. ja sa tu na rozdiel od teba na nic hrat nepotrebujem priatelu. Nieco mi vadi? Napisem to. Tebe to nevadi? Tvoja vec. Sere ta, ze niekto si dovoluje sport, ktoreho filozofia je fair play vnimat fair? V tom pripade mi ta moze byt akurat luto. Neraz si tu reakcie na svoje "zaujimave" nazory - aj ked boli mnohokrat o hovne a je nimi zamorene cele forum- branil tym, ze mas pravo na nazor, tak sa tym pravom pokus riadit aj v pripade ludi okolo seba.
Ja ti tvoj nazor neberiem a okrem toho co ti vadi, ze som tu? Ze ti niekto konecne protireci a neprikivuje, ako sliepocka? Ad. tema, vysvetli mi, preco by sme im robili zly obraz? A ako kolega nadomnou uviedol, v skutocnosti ide o olympijske hry a nie majstrovstva sveta.
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Tomasito napísal:Nevies preco? Tak si to daj niekomu vysvetlit. BTW. ja sa tu na rozdiel od teba na nic hrat nepotrebujem priatelu. Nieco mi vadi? Napisem to. Tebe to nevadi? Tvoja vec. Sere ta, ze niekto si dovoluje sport, ktoreho filozofia je fair play vnimat fair? V tom pripade mi ta moze byt akurat luto. Neraz si tu reakcie na svoje "zaujimave" nazory - aj ked boli mnohokrat o hovne a je nimi zamorene cele forum- branil tym, ze mas pravo na nazor, tak sa tym pravom pokus riadit aj v pripade ludi okolo seba.
Lool ja sa pod toto podpisujem tiež. Vidím, že si bol dosť trpezlivý, ale všetko má svoj začiatok i koniec. Bezvýhradne s tebou súhlasím. On nie je Slovák a to veľa vysvetľuje...
K téme: myslím, že info o hlasovaní o umiestnení na OH v Turíne sa dostalo na množstvo slovenských fór a to by nebol problém, ale to že sa začalo hlasovať cez rôzne scripty. Pokiaľ by sme boli trpezlivejší, tak za pár dní by sme sa dostali i na to 1 miesto. Však dovtedy sme boli bez problémov na 2. Škoda.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

stans napísal:On nie je Slovák a to veľa vysvetľuje...
Co tym chcel pan inteligent povedat?
Napísať odpoveď