4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
a nie je rovnake pravo na slobodu pre sukromnu firmu sa rozhodnut s kym bude spolupracovat? jediny rozdiel ze tie firmy to pravili slusne a ferovo a oni ich tu verejne sikanuju...
A to som si myslel, že po Simkovičovej už nič horšie prísť nemôže
-
starysomar
Hardcore addict
Unavený volič nášho prezidenta dnes popoludní na Trojičnom námestí v strede Trnavy:
Tepša stvorená pre politiku by rada nejakú funkciu za naše peniažky.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ved ma na to tie spravne predpoklady (tym myslim, ze poprie to, pri com sa sama natoci/odfoti)ephramko napísal: 12 apr 2024, 21:28 Tepša stvorená pre politiku by rada nejakú funkciu za naše peniažky.
https://dennikn.sk/3931917/kuffu-usvedc ... -o-orloch/
Sranda, vygooglil som si ten vrtuľník a minulý týždeň, keď fúkal silný vietor, som videl ten vrtulník letieť ponad Senec. Ešte som si pomyslel, že pri troche šťastia ten sku**** papaláš dorazí do ciela poriadne zgrcaný alebo možno bude o jedného papaláša menej. Lebo ten vrtulník je ako zo seriálu MASH a v tom vetrisku mal počas letu chvost vytočený do strany o 30-40 stupňov a hádzalo ho horedole jak na horskej dráhe.
Tak sa to má robiť:
https://www.mediaklik.sk/televizia/clan ... at-nebudu/Koaliční lídri sa dohodli, že ich ministri v Markíze diskutovať nebudú
-
harrison314
Hardcore addict
Myslis zvadazanie diktatury?curta napísal: 13 apr 2024, 0:57 Tak sa to má robiť:
https://www.mediaklik.sk/televizia/clan ... at-nebudu/
Inac curta co hovoris na Ficovu podporu Ukrajiny a zvysovanie dani, ci hromadne prepustanie tisicok ludi?
Nechces to dat na reddit? Je to ako stvorene pre meme - "one time, next time".ephramko napísal: 12 apr 2024, 21:28 Tepša stvorená pre politiku by rada nejakú funkciu za naše peniažky.
EDIT: Tak uz som to tam dal, vytvoril som svoju verziu.
@harrison314
diktatúru nevolených médii tu chcú zavádzať iní
Ficova podpora Ukrajiny ako aj niektoré iné záležitosti sú z obavy, že bruselský cirkus by nám stopol eurofondy
už aj tak dosť dotujeme západnú európu. navyše Fico nie je anjel a trochu ustupuje tlaku "liberálov"
zvyšovanie daní je nutné, prepúšťanie zo štátnej správy je tiež pochopiteľný krok, Matovič a Heger zanechali spúšť
diktatúru nevolených médii tu chcú zavádzať iní
Ficova podpora Ukrajiny ako aj niektoré iné záležitosti sú z obavy, že bruselský cirkus by nám stopol eurofondy
zvyšovanie daní je nutné, prepúšťanie zo štátnej správy je tiež pochopiteľný krok, Matovič a Heger zanechali spúšť
-
harrison314
Hardcore addict
Zaujimave, ze v krajinach, kde je sloboda su slobodne aj media aj treti sektor, ale len v tych, kde je diktatura tak media ma pod kontrolou diktator.
A nie je to podla teba zrada? Ved pred volbami sluboval presny opak. Ako si to vysvetlujes?
A nie je to podla teba zrada? Ved pred volbami sluboval presny opak. Ako si to vysvetlujes?
lebo je to troll, ktory si z ostatnych diskuterov robi srandu
Z redditu som si pozical video ako mlade ucho Fico ochranuje Markízu pred Meciarom a obhajuje jej nezavislost, celkom zle to zostarlo...
Náhodou Fico sľúbil, že zbrane posielať nebude, ale inak bude Ukrajinu podporovať a presne to aj robí.
To len antificovci sa snažia hľadať chyby aj tam, kde nie sú.
A v podstate "liberáli" sú takí idealisti, že čakajú od politikov dokonalosť.
To len antificovci sa snažia hľadať chyby aj tam, kde nie sú.
A v podstate "liberáli" sú takí idealisti, že čakajú od politikov dokonalosť.
-
harrison314
Hardcore addict
Hej hej, cakame, ze politik nebude kmalat, kradnut a zavadzat diktaturu. Ale dobre viem, ze zdravy sedliacky rozum kazde volit len politikov s pokryvenym charakterom, vdaka ktorym sa budu mat vsetci horsie.
Tak dokonalost ... politik ma zastupuje a preto mi pride, ze zakladom pre moje rozhodovanie sa vo volbach je vediet, co mozem od politika cakat az bude zvoleny. Ak napriklad niekto povie, ze Ukrajina sa musi vzdat casti uzemia a nasledne inde povie, ze plne podporuje jej uzemnu celistvost, mam iste pochybnosti. Samozrejme, klamal by som ak by som tvrdil, ze toto vo mne vyvolalo pochybnosti, kedze tie mam o Ficovi uz viac nez dekadu.
Ale uznavam, ze je jednoduchsie si proste vybrat favorita a nasledne prisposobovat svoj nazor a postoj a nazor tomu jeho.
Ale uznavam, ze je jednoduchsie si proste vybrat favorita a nasledne prisposobovat svoj nazor a postoj a nazor tomu jeho.
-
harrison314
Hardcore addict
Presne o to ide, ked niekto klame v tak zavaznych veciach, ako sa mu da vobec verit, ze cokolvek co slubil splni, alebo ze je vobec socialny politik.
-
starysomar
Hardcore addict
Kto že to šíri nenávisť a násilie v spoločnosti?
https://www.facebook.com/reel/690475649776348
https://www.facebook.com/reel/690475649776348
Recht. Bludwebov za 10 rokov mame tony a teraz sa ich postavicky spravaju ako politici. Ty ked nechces aj pravdu napises