Ahojte,
je tu niekto kto sa venuje cvičeniu? Potreboval by som poradiť ohľadom zakúpenia aminokyselín. Aktuálne beriem tieto Weider Amino Power Liquid. Ich cena je však dosť vysoká. Na druhej strane chápem, že za kvalitu sa platí. Otázne je však, či sú naozaj také kvalitné alebo by ste mi odporúčali niečo iné, resp. kvalitnejšie?
Ďakujem
Aminokyseliny
Re: Aminokyseliny
Zbytocnost
Ako si sa dostal k tomu že si začal brať aminokyseliny?
Kto ti to poradil?
Kto ti to poradil?
Každý tréner a človek, ktorý sa venuje cvičeniu Vám ich poradí, keďže tvoria základný stavebný materiál pre svaly, tkanivá a orgány. Bez dostatočného príjmu aminokyselín by naše telo nebolo schopné rásť, obnovovať poškodené bunky a udržiavať tkanivá v dobrej kondícii.
Vrátim sa k mojej otázke, ktorá neznela, či brať alebo nebrať aminokyseliny, ale aké aminokyseliny by ste odporúčali.
Vrátim sa k mojej otázke, ktorá neznela, či brať alebo nebrať aminokyseliny, ale aké aminokyseliny by ste odporúčali.
v inej téme si napisal ze máš trénera, ktorý ti zjavne radí samé múdre veci, tak sa spýtaj jeho 
Trepeš nezmysli. Mám pocit ako keby si tu píšeme s AI botom.Top napísal: 23 apr 2024, 13:29 Každý tréner a človek, ktorý sa venuje cvičeniu Vám ich poradí, keďže tvoria základný stavebný materiál pre svaly, tkanivá a orgány. Bez dostatočného príjmu aminokyselín by naše telo nebolo schopné rásť, obnovovať poškodené bunky a udržiavať tkanivá v dobrej kondícii.
Nebrať. Neodporúčam. Máš ich dosť z tvojej pestrej stravy ktorú ti poradil každý tréner a človek, ktorý sa venuje cvičeniu.Top napísal: 23 apr 2024, 13:29Vrátim sa k mojej otázke, ktorá neznela, či brať alebo nebrať aminokyseliny, ale aké aminokyseliny by ste odporúčali.