ArkanoviTigrovi napísal: 08 jún 2024, 12:54
Ja som neni ani zatrpknuty, ani ublizeny
akože nie, veď pár postov dozadu si tu písal o tom ako si
nezabudol na vyjadrenia Hanzelovej, ako ti vadili a ako ťa vlastne ona šikanovala, tak jej praješ Bombicovu šikanu, lebo si to "tak trochu zaslúžila"
ja si len o ludoch, ktori pouzivaju slovka ako dezolat na niekoho koho vobec nepoznaju a hodnotia ho len preto, ze sa napr. nedal zaockovat za primitivov, to je cele...
Takže ja potom nemôžem byť pre teba primitiv. Videl si niekde v tom poste aby som písal o očkovaní a o tom, že keď si sa nedal zaočkovať si dezolát? Vysvetlil som ti ako vnímam dezoláta. Si sa našiel v tých mojích slovách? Aj v rodine aj medzi kamaratmi mám ľudí, ktorí sa nedali zaočkovať a nie su dezolátmi, pretože ani jeden z nich nešíril konšiprácie o covide, ani jeden z nich nechodil protestovať, ani jeden z nich nenapádal verbálne či fyzicky zdravotníkov, či očkovaných ľudí, ani jeden z nich sa necítil byť dotknutý a ublížený opatreniami, proste bola to ich voľba nedať sa zaočkovať, tj všetko.
Autoeditácia príspevku po 7 min 24 sek:
A ak ja som pre teba primitív, lebo použijem slovo dezolát na ľudí, ktorých rozum je v dezolátnom stave. Tak mi prosím ťa povedz, čo si myslíš o ľudoch a akým slovom by si ich nazval, ktorí chodili fyzicky a verbálne napádať zdravotníkov a očkovaných ľudí, do očkovacích centier, resp. chceli zabrániť tomu aby sa ľudia dali zaočkovať. Nie je toto náhodou primitívne?