4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa mLuks »

retkvic napísal: 07 jún 2024, 11:29 Keď už sme pri tom, tak za pár dní, bude okrúhle jubileum (11.6.2014) podpisu výstavby nášho najdlhšieho tunela(zatial), hovorim zatial lebo Jožo Ráž už okukoval TBM stroje z Číny...
No to je tak, keď tender na tunel dohodíš kamarátovi. Konzorcium Duha - Salini. Majiteľ Duhy je Remeta, kamarát si spolužiak Rašiho. Tá istá Dúha vyhrala v KE tendre na rekonštrukciu električkových tratí (projekt IKD - integrovanej koľajovej dopravy), kde rekonštrovali úsek od stanice na namestie maratonu mieru, na jednej z ulic meškali 9 mesiacov s prácami, Dostali pokutu? Nie. Prečo? Raši bol primator KE v tom čase.

Potom Dúha robila prestavbu starých kasarní na Kulturpark, ešte za Rašiho primatorovania. Po Po nejakých dvoch rokoch opadavala fasáda z budov. Môžme byť radi, že tie tunely sa nezrútili.

To som niekde čítal, že Ráž dostal za úlohu rozostavať slovensko. Akurát, kto to zaplatí už nepovedal.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

mLuks, nechce sa mi veriť že Bombic by Uhrikovi písal o tom ako ho Kalinak podporuje nakoľko Bombic s Uhrikom/Mazurekom už nejaký rok na seba nadávajú... ohľadom právnej pomoci tam niečo bude s Lassakovou (kandiduje do EP za Smer) ale ona bola najprv Bombicova známa, chodila za ním do Londyna a až potom oznamila ze ide do volieb. (ale detailne to zmapovane nemam).
A ze bez smerakov by sedel, no neviem ako to je myslene ale ak v slovenskej base tak silno pochybujem, tam sa vraj diali také veci, že mal vydavaci súd a slovenská strana nebola schopná poriadne zdôvodniť prečo ho vôbec majú vydat ale detaily neviem, lebo to detailné nesledujem a aj keby, tak je to stále len jeden uhol pohľadu... i keď pre mňa ten viac uveritelnejsi ako napr. píše denník N (malo konkrétne ale hlavne senzacne)...

M142, 1 vecou si ale môžem byť istý - vojaci ZSSR v Karpatoch určite nečakali na koniec SNP aby nas potom prišli "akoze" oslobodit.
mLuks
Addict
Addict

nechce sa ti veriť...nehnevaj sa ale ani mne sa nechcelo veriť, že niekto kto v 2016 staval "hrádzu proti extrémizmu" si bude o pár rokv neskôr vo videu podávať ruku s Uhríkom, obraňovať Mazureka za jeho rasistické výroky a zachraňovať prdel hajlujúcemu Bombicovi. Hold, sme na slovensku tu je možné všetko. Takže to, že sa tomu tebe nechce veriť nemusí znamenať, že by to tak nemohlo byť.

Prepojenie Smeru a Bombica sa teraz pekne začína ukazovať, myslím že je jasné, že smer ho počas pandémie využil ako vstupenku k dezolatnej a antisystémovej scéne, začo mu pravdepodobne ponúkol aj pomoc. Kaliňák ho dokonca obhajoval na tlačovke, že prečo ho media nazývajú extrémistom a nie blogerom. Bez smerákov by sedel, pravdepodobne Uhrík myslel aj britskú väzbu, spomína 15k libier a že bez smeru by nemal na kauciu. Už teraz vidieť, ako je Bombic pod ochrannou rukou Smeru a že sú ochotní sa za neho aj "biť".

Pár postov dozadu si to o slovenskej strane, ktorá nevedela zdôvodniť vydanie napísal celkom s istotou, dnes už píšeš, že sa tam "vraj diali také veci"

A skús odcitovať nejaké "senzačné" články z denníka N, lebo neviem čo je senzačné na tom, keď napíšu fakty.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

mLuks napísal: 07 jún 2024, 21:55 nechce sa ti veriť...nehnevaj sa ale ani mne sa nechcelo veriť, že niekto kto v 2016 staval "hrádzu proti extrémizmu" si bude o pár rokv neskôr vo videu podávať ruku s Uhríkom, obraňovať Mazureka za jeho rasistické výroky a zachraňovať prdel hajlujúcemu Bombicovi. Hold, sme na slovensku tu je možné všetko. Takže to, že sa tomu tebe nechce veriť nemusí znamenať, že by to tak nemohlo byť.
comu nechapes na vete:
mLuks, nechce sa mi veriť že Bombic by Uhrikovi písal o tom ako ho Kalinak podporuje nakoľko Bombic s Uhrikom/Mazurekom už nejaký rok na seba nadávajú...
Autoeditácia príspevku po 1 min 51 sek:
pandemia, dezolati - fakt ubohe a primitivne, dalej necitam
mLuks
Addict
Addict

to, že na seba nejaký ten rok nadávajú sa vylučuje s tým, žeby si nemohli písať o takýchto veciach? Hlavne ak tam nikde nebolo spomenuté kedy mu to mal Bombic písať. Fico s Pellem na seba tiež nadávali a Fico si pravidelne obtieral ústa o Hlas, keď sa oddelili od Smeru a napriek tomu sú teraz spolu vo vláde:

úbohe a primitívne je to čo predvádzaš ty, stále večne urazený, ofučaný a ublížený, doráňaný za covid.

A keď ďalej nečítaš, tak ďalej ani nepíš radšej.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Primitívny si ty aj s tvojimi primitivnymi výrazmi a ak v nich nevidíš nic primitívne tak mi ta je úprimne ľúto.
mLuks
Addict
Addict

veľmi ťa to bolí na srdiečku, keď niekde vidíš slovo dezolát?

Prepáč, ale ľudia, ktorí chodili verbálne a fyzicky napádať zdravotníkov do očkovacích centier, ľudia ktorí vebrálne napápadli ľudí pred očkovacími centrami, ktorí sa dobrovoľne nechali očkovať, ľudia ktorí verili/veria, že co vakcínach su čipy a oháňali sa nejakou čipizáciou spoločnosti, ľudia ktorí dnes povedia, že zem je plochá ....sa ani inak nazvať nedajú.

Mimochodom, neviem čo sa ti na tom slove nepáči? Ja si myslím, že synonima tohto slova vystihujú tých ľudí, na ktorých poukazujem.
Ak napíšem, že budova je v dezolátnom stave, znamená to, že budova je rozbitá, zanedbaná, spustnutná. Tieto isté slová sa dajú použiť na rozum/vnútro človeka, ktorí verí v čipizáciu spoločnosti cez vakcíny. Slovo rozbitá, môžeš nahradiť slovo zúfalý, pretože aj to je synonimom slova dezolátny. Ak môžem povedať, že myseľ človeka je v dezolátnom stave, prečo nemôžem povedať, že ten človek je dezolát.

Takže kto je pre mňa dezolát? Človek rozumovo/inteligenčne zanedbaný/spustnutý, ktorý je zúfalý a frustrovaný zo svojho života a dôvod jeho zlého života vidí v iných, nie sám v sebe. Vďaka jeho zanedbanému rozumu má tendenciu veriť košpiračným teóriam, (hľadať sprisahanie aj vo farbe kávy, teda v každej blbosti), zvyčajne je bez kritického či logického myslenia a jeho správanie a konanie tomu napovedá.

Mal by si asi vyhľadať psychológa aby ti pomohol sa preniesť cez obdobie covidu, lebo takto budeš zakrpknutý, urazený a ublížený ešte ďalších 20 rokov.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Dezolati sa nazyvaju dezolati pre to, ze ich vnimanie reality je v dezolatnom stave. Vojna je mier, cenzura je sloboda prejavu, diktator zaisti slobodu,...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

mLuks to definoval výborne. No a na "tamto" možno najlepšie vôbec nereagovať.

Som odvoli....
Sama geriatria, taxiky jeden za druhym.
Aby stihli - zavarit...
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

mLuks napísal: 08 jún 2024, 7:30 Mal by si asi vyhľadať psychológa aby ti pomohol sa preniesť cez obdobie covidu, lebo takto budeš zakrpknutý, urazený a ublížený ešte ďalších 20 rokov.
Ja som neni ani zatrpknuty, ani ublizeny, ja si len o ludoch, ktori pouzivaju slovka ako dezolat na niekoho koho vobec nepoznaju a hodnotia ho len preto, ze sa napr. nedal zaockovat za primitivov, to je cele...

Autoeditácia príspevku po 1 min 4 sek:
starysomar napísal: 08 jún 2024, 9:04 mLuks to definoval výborne. No a na "tamto" možno najlepšie vôbec nereagovať.

Som odvoli....
Sama geriatria, taxiky jeden za druhym.
Aby stihli - zavarit...
zase tento... cim viac pripevkov, tym lepsi adidas :lol:
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ja nie som zaockovany a zatial ma dezolatom nikto nenazval.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

harrison314 napísal: 08 jún 2024, 8:34 Dezolati sa nazyvaju dezolati pre to, ze ich vnimanie reality je v dezolatnom stave.
Ako napr. to ze vojaci ZSSR cakali pokial sa oslobodime sami (flakali sa na dukle, nemali straty a varili borsc) aby sem potom napochodovali len preto aby sme patrili do ich sfery vplyvu...
Ja by som pouzillen ten vyraz, ze to je "pokrivene vnimanie reality" a nemusis si hned nadavat do dezolatov...

Autoeditácia príspevku po 3 min 35 sek:
wladas napísal: 08 jún 2024, 12:54 Ja nie som zaockovany a zatial ma dezolatom nikto nenazval.
stacilo sa nezapajat do debaty napr. na FB pocas kovidu, aj to bolo riesenie, ja som naopak casto videl, ze ludom nadavali len preto, ze nemaju v plane sa ockovat (bez kecov o cipoch)... casto koncili oznaceni za dezolatov, ktori ohrozuju svoje okolie a zelali im plucnu ventilaciu ci dokonca smrt...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

wladas - s dcerami sme na odporucanie nasich lekarov, manzelka nieje na odporucenie svojej lekarky.
Dezolat nieje nikto preto, ze sa nedal ockovat.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Niektoré dezolátske reči = covid je hoax, covid je len soplík nič iné, covid nezabíja / očkovanie zabíja, čipy vo vakcínach, očkovanie je len biznis.
Polarizovanie spoločnosti = nedajte sa očkovať, musíte sa dať zaočkovať, liečenie covidu alkoholom, zbieranie politických bodov na účel nenávisti.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Mna napr. 2 ludia nazivo nazvali dezolatom ked som povedal, ze sa nedam ockovat nakolko som covid mal a nic mi dokopy nebolo (celkovo 3x - myslim :D )...
Dokonca mi jeden primitiv (vysokoskolsky vzdelany) povedal, ze on taketo rozhodnutie povazuje za sebecke lebo nechranim svoje okolie a kazdemu neockovanemu dezolatovi by dal zaplatit cely pobyt v nemocnici v ktorej aj tak skonci na plucnej ventilacii...
Na socialnych sietach bola takychto poslusnych primitivov plna rit, mali reci jak cez kopirak a najsilnejsi "argument" bolo slovko dezolat...
Takto vyzerala nasa spolocnost pocas covidu a niektorym primitivom to zostalo dodnes.
PS: nikoho som neodhovaral od ockovania, nikoho som neriesil ze sa dal zaockovat a o cipoch som tiez nikoho nepresviedcal :D aj tak som bol pre niekoho dezolat a preto ludi, ktori pouzivaju toto slovo povazujem za primitivov, ktori naskocili na modnu vlnu a dodnes sa nezobudili.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Najhoršie keď sa robí nátlak, citové vydieranie, hystéria, podceňovanie situácie atd, " sebecke lebo nechranim svoje okolie " - toto je pravda.
No vtedajšia opozícia (terajšia vláda) má svoj podiel na tom ako aj Olano, Sme rodina. Toto je už na diskusiu do témy Koronavirus a očkovanie.
Slovo dezolat ani ja nepoužívam v bežnej komunikácii, skorej by som použil slovo dezorientovaní ludia čo robia nátlak, vydieraju, hysterčia atd.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

20% ludi neveri, ze je Zem gulata.
Radost vladnut takym...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Blastbit napísal: 08 jún 2024, 21:38 Najhoršie keď sa robí nátlak, citové vydieranie, hystéria, podceňovanie situácie atd, " sebecke lebo nechranim svoje okolie " - toto je pravda.
No vtedajšia opozícia (terajšia vláda) má svoj podiel na tom ako aj Olano, Sme rodina. Toto je už na diskusiu do témy Koronavirus a očkovanie.
Slovo dezolat ani ja nepoužívam v bežnej komunikácii, skorej by som použil slovo dezorientovaní ludia čo robia nátlak, vydieraju, hysterčia atd.
S týmto s tebou úplne súhlasím. Na jednej strane boli echt blbí ľudia, ktorí sa správali nezodpovedne a boli ešte na to hrdí. A dnes nevieme, koľko ľudí nakazili a zabili. Lebo mŕtvi to už nedosvedčia. Na druhej strane komunikácia vtedajšej vlády bola jedna katastrofa. Ale čo vám o tom budem rozprávať, zažili sme to všetci. Ako keď nám pred Vianocami kázali byť vo svojej domácnosti, ale bolo povolené isť na lyžovačku alebo na Zanzibar a tam sa postretávať v rezorte s ľudmi z celého sveta a potom si to priniesť domov. Ale ísť po týždni doma a po teste za rodičmi, to bola smrť.

Ale nebudem ustupovať a ďalej budem ľudí nazývať pravým menom, keď proste sú dezoláti. Irónia je, že tí istí ľudia bojujú proti woke kultúre a politickej korektnosti. Byť morbídne obézny, nie je zdravé. Ani z debila s IQ 70 nebude Einstein. Pritom vďaka tomu sme sa ako spoločnosť dostali do štádia, že totálný idiot s dokončenou SOŠ bez maturity tu ide poučovať odborníkov s XY ročnou praxou...lebo však aj on má právo na názor. No má, ale my máme zase právo ho s jeho názorom poslať do prdele a nazvať ho dezolátom, keď si nedal ani tú námahu, aby si prečítal viac ako nadpis bulvárneho článku a nechápe ani elementárne fakty danej problematiky, ku ktorej sa vyjadruje.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ja nemam pocit, ze by bola teraz komunikacia statu lepsia. Vtedy bolo OLANO len komunikacne nechopne, teraz je to zamerne a cielene.
mLuks
Addict
Addict

ArkanoviTigrovi napísal: 08 jún 2024, 12:54 Ja som neni ani zatrpknuty, ani ublizeny
akože nie, veď pár postov dozadu si tu písal o tom ako si nezabudol na vyjadrenia Hanzelovej, ako ti vadili a ako ťa vlastne ona šikanovala, tak jej praješ Bombicovu šikanu, lebo si to "tak trochu zaslúžila"
ja si len o ludoch, ktori pouzivaju slovka ako dezolat na niekoho koho vobec nepoznaju a hodnotia ho len preto, ze sa napr. nedal zaockovat za primitivov, to je cele...
Takže ja potom nemôžem byť pre teba primitiv. Videl si niekde v tom poste aby som písal o očkovaní a o tom, že keď si sa nedal zaočkovať si dezolát? Vysvetlil som ti ako vnímam dezoláta. Si sa našiel v tých mojích slovách? Aj v rodine aj medzi kamaratmi mám ľudí, ktorí sa nedali zaočkovať a nie su dezolátmi, pretože ani jeden z nich nešíril konšiprácie o covide, ani jeden z nich nechodil protestovať, ani jeden z nich nenapádal verbálne či fyzicky zdravotníkov, či očkovaných ľudí, ani jeden z nich sa necítil byť dotknutý a ublížený opatreniami, proste bola to ich voľba nedať sa zaočkovať, tj všetko.

Autoeditácia príspevku po 7 min 24 sek:
A ak ja som pre teba primitív, lebo použijem slovo dezolát na ľudí, ktorých rozum je v dezolátnom stave. Tak mi prosím ťa povedz, čo si myslíš o ľudoch a akým slovom by si ich nazval, ktorí chodili fyzicky a verbálne napádať zdravotníkov a očkovaných ľudí, do očkovacích centier, resp. chceli zabrániť tomu aby sa ľudia dali zaočkovať. Nie je toto náhodou primitívne?
Napísať odpoveď