4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

mLuks napísal: 11 jún 2024, 18:54 AT ti na to povie, že to bolo "tak trochu zaslúžené" lebo jeho Hanzelová šikanovala. Inak, ešte väčší výgrc sú tie nenavistné komentáre, ktoré zdiaľala, že jej ľudia (podobní AT) napísali pod jej príspevok o tom, že čakajú dieťa.
Keď verejne prezentujes, že neockovani sú "blbší" ako očkovaní (ZKH sa tak vyjadrovala) tak musíš rátať s tým, že niekto si o tebe môže myslieť ze si primitívna žumpa (áno, myslím si to o nej)...
Rovnako mala rátať s tým, že sa nájde aj par "mysliteľov" ako je ona (len s opačne primitivnimi nazormi) a budú jej to oplacat rovnako alebo dokonca este vulgarnejsie...

Ako prepáč ale ja mam 3 krát covid a nič mi poriadne není, usudim, že očkovanie nepotrebujem (podobne to mam s chripkou), naopak viem, že sú ľudia ktorí to majú opačne a nijak ich neznevazujem a nejaká primitívna žumpa bude kecať o rozumové výbave neockovanych... no myslím si o nej svoje, aj o tých ktorí majú podobné radikálne vaxerske názory.

Autoeditácia príspevku po 18 min :
retkvic napísal: 09 jún 2024, 14:00 Ked sa da ludom moznost vybrat si, tak si vyberu, keby ockovanie nariadili povinne, tak by nikto nemal blbe reci okolo preco ano a preco nie. Najdu sa mudrlanti, no musia sklopit usi a potom su uz ticho.
Aha, tak ja som mudrlant, ktorý mal sklopit usi, byt ticho a dat sa zaočkovať aj keď som to nepotreboval. Výborne...
Ty si mudrlant, ty si mal urobiť to co si ty pre seba považoval za najlepsie alebo to co ti odporučil lekár ak si mal nejaké problémy, namiesto toho mudrujes co majú robiť iní a ako by to malo byt.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Rusifikacia slovenska pokracuje:
- Tato socialna vlada chce schvalit Ficovi dozivotny plat a ochranku, ved preco nie. Ved je socialna, teda pre Fica a SMER.
- Riaditelia divadiel budu defakto kedykolvek odvolatelny ministertsvom kultury a dosaditelni tam len spravni ludia. (Diktatorske rezimy vzdy radi prepisuju historiu)
- Dotacie na kuturu uz nema riadit siroka odborna komisia, ale tiez len ministerstvo, teda jeho komisia, kde vetsinu menuje SImkovicova, ale nebojte ma aj dozorny organ, ktory tiez menuje Simkovicova.
- Cirkev by si mala prilepsit v nasledujucich rokoch o 9, 16 a 25 milionov eur, sice sa skrtaju priepsvky ludskopravnym organizaciam ale na propagandu sa euricka najdu vzdy.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ked niekto nazve skupinu ludi, ktora sa nechce ockovat "blbsi ako ockovani", tak je uplne normalne, ze clovek s velkou skupinou sledovatelov na soc sietach zverejni jeho adresu, siri o nom lzi, snazi sa o kybersikanu, vulgarne mu nadava a vyhraza sa mu smrtou. vitajte v mentalnom svete AT :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Dolinkova u Zaborskeho - pre to tato nechodia vladni politici do medii, lebo moralne a rozumovo neobhajitelne veci sa tazko obhajuju. Kosicka nemconica - ona o nicom nevie, nik to jej nic nepovedal. Kotlar - taka hlava 22, poslali ho tam lebo nemal hlasovat a on hlasoval, o niecom co ministerka sice necitala neanalizovala ale odmieta to, ale teraz ide posilnit medzirezornu komisiu, ktora sa tym ma zaoberat. Lebo je znepokojena situaciu na Slovensku. (pripomina mi to zrusenie zubnych benefitov - Dolikova s Ficom to oznamila, ale po vlne odporu sa k tomu nepriznaval nik). Hlas je proeuropska socialna strana, teda pokial sa na to nespytate jej predsedu alebo vybaleho predsedu.

https://www.youtube.com/live/5oR4KOopxxE
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

M142 napísal: 12 jún 2024, 8:17 ked niekto nazve skupinu ludi, ktora sa nechce ockovat "blbsi ako ockovani", tak je uplne normalne, ze clovek s velkou skupinou sledovatelov na soc sietach zverejni jeho adresu, siri o nom lzi, snazi sa o kybersikanu, vulgarne mu nadava a vyhraza sa mu smrtou. vitajte v mentalnom svete AT :D
Ja nikde netvrdím, že to je normalne...
Ak pôjdeš na zábavu v tričku ktoré uráža napr. UA/RUS a niekto to za to vypadá alebo da po papule, tak to tiež není normalne ale musíš s tým počítať... ak nepocitas, tak sa nesťažuj...

Autoeditácia príspevku po 2 min 42 sek:
Inak, všetci čo nevolili Smer a Fica majú obmedzenú mentálnu výbavu 🤣
M142
Addict
Addict

presne tak, niekto mi moze nadat alebo dokonca mi jednu uvalit, ale nikto nebude bezat na internet, zverejnovat moje osobne udaje, vymyslat si, huckat ostatnych nech si do mna rychlo kopnu tiez a nebude mi mesiace vypisovat o tom ako som na rade alebo ze mi bude strkat do riti zeravy kutac do riti. toto je davno za oplacanim alebo dokonca za vulgarnejsim oplacanim a chape to kazdy, kto si vidi dalej od nosa.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Nie? Prvé na čo som si spomenul bol chlap ktorý mal na aute rusku vlajku, niekto to zverejnil na fb a hneď tam bolo v komentaroch meno, adresa a reci o rozbití huby až po podpalenie auta...
Môžu za to len ti, čo sa mu vyhrážali, zverejnili údaje alebo aj on?
Podľa mňa v prvom rade on... len na rozdiel od ZKH sa nesťažoval lebo to mal asi v prdeli... ZKH rozostavaná spoločnosť a ešte aj robila zo seba obeť...
Akcia -> reakcia... často reakcia býva neprimeraná ale každý by si mal byt vedomy toho, že ľudia sú vselijaki a môže naraziť na magora...
Ak žiješ v nejakom ideálnom svete tvoja vec, ja vždy rátam s tou horsou možnosťou...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

At nechces si na vyplakavanie ako ti velmi media ublizuju zalozit separatnu temu?
M142
Addict
Addict

no tak ak sa nieco take stalo, kludne mi to ozdrojuj, moc tomu neverim. kazdopadne keby to bola pravda, tak 1. nie je to standart 2. stale to nedosahuje uroven utokov na zkh. 3. kludne sa mohol obratit na policiu a malo to byt presetrene.
to co ocakavas nie je dolezite, dolezite je, ci je ta reakcia v hraniciach zakona, ak nie je, dotycni magori si musia uvedomit, ze za to mozu byt rieseni.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

ArkanoviTigrovi napísal: 12 jún 2024, 8:11 Keď verejne prezentujes, že neockovani sú "blbší" ako očkovaní (ZKH sa tak vyjadrovala) tak musíš rátať s tým, že niekto si o tebe môže myslieť ze si primitívna žumpa (áno, myslím si to o nej)...
Rovnako mala rátať s tým, že sa nájde aj par "mysliteľov" ako je ona (len s opačne primitivnimi nazormi) a budú jej to oplacat rovnako alebo dokonca este vulgarnejsie...
Použíjem tvoje vlastné slová proti tebe.
ArkanoviTigrovi napísal: 03 jún 2024, 22:02 daj nieco konkretne, mna tieto vseobecne keci fakt nebavi citat...
Takže daj konkrétne výroky, presne citované výroky ZHK, daj videá, čo kde a kedy presne povedala, nie tieto všeobecné zvásty, tisíc krát som sa ťa spýtal ako konkrétne teba, tvoju osobu šikonovala, tisíc krát si neodpovedal ničím konkrétnym, len všeobecnými žvástami ako nejakú skupinu ľudí, nejako nazvala. A ty si z toho doteraz ubolený, ublížený, citíš sa byť dotknutý a tak si zatrpknutý a prechovávaš k nej nenávisť.

Keď si tu rumázgal nad tým, že som si dovolil ľudí nazvať dezolátmi, tak som sa ťa spýtal ako by si nazval ty ľudí, ktorí fyzicky a verbálne napádali lekárov a očkovaných ľudí v očkovacích cetrách. Odignoroval si to, toto je tvoj manipulatívny štýl diskusie, vyberáš si na čo budeš odpovedať, čo sa ti nehodí to ignoruješ. lebo by si musel priznať, že tí ľudia sa dezolátmi dajú nazvať, lebo majú rozmu v dezolátnom stave
Ako prepáč ale ja mam 3 krát covid a nič mi poriadne není, usudim, že očkovanie nepotrebujem (podobne to mam s chripkou), naopak viem, že sú ľudia ktorí to majú opačne a nijak ich neznevazujem a nejaká primitívna žumpa bude kecať o rozumové výbave neockovanych... no myslím si o nej svoje, aj o tých ktorí majú podobné radikálne vaxerske názory.
Sú ľudia (teda už nie su, lebo nemlai toľko šťastia ako ty, resp. také zdravie ako ty), ktorí odmietali očkovanie, konšpirovali o covide, čipoch atď a nakoniec aj kvôli covidu zomreli.
Prvé na čo som si spomenul bol chlap ktorý mal na aute rusku vlajku, niekto to zverejnil na fb a hneď tam bolo v komentaroch meno, adresa a reci o rozbití huby až po podpalenie auta...
pic or didnt happend.
ZKH rozostavaná spoločnosť a ešte aj robila zo seba obeť...
cituj, cituj, cituj je štváčske výroky, ukáž ich už konečne, nie len tieto prázdne všeobecné reči.

A keď som ťa poslal za psychológom aby ti pomohol prekonať tvoju covidovú traumu, tak si sa ešte ohradzoval, že tebe nič nie je, že nie si ubolený, zatrpknutý ani nič podobné. Každým jedným postom dokazuješ presný opak. Len nenávisť, nenávisť.

Prečo potom nepocituješ rovnakú nenávisť aj ku Bombicovi, ktorý rozoštával ľudí proti sebe počas covidu? Ktorý sa vulgarne vyjadroval o očkovaných ľuďoch atď atď. Veď priznaj konečne farbu a povedz, že si na tejto alternatívno/dezinformačnej vlne s nimi a tak si nebudeš špiniť vlastný chliev.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

ArkanoviTigrovi napísal: 12 jún 2024, 14:21ZKH rozostavaná spoločnosť a ešte aj robila zo seba obeť...
Mna Zuzka ukludnuje, pravidelne ju pocuvam. O kusok mi zlepsuje nadej ze SR nie je este uplne stratene.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

tu je to zhrnute. Čo k tomu dodať.
Doživotní plat i omezení shromáždění. Slovenská vláda chce po atentátu zavést změny - Aktuálně.cz
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/sl ... d=29893311

Ale ani sa necudujem, ze si volici takychto zvolili, ked pocujem ake nazory maju ludia v okoli. Ruská gubernia..
mLuks
Addict
Addict

Nově by měla být shromáždění zakázaná nejen například u sídla parlamentu, ale také blízko budov, kde sídlí nebo pracuje hlava státu, vláda a soudy či u bydliště nejvyšších politiků nebo jiných osob, kvůli jejichž práci byla demonstrace svolána. V minulosti lidé demonstrovali například u bydlišť prezidentky Zuzany Čaputové, premiéra Fica či někdejšího šéfa vlády Igora Matoviče a v době epidemie nemoci covid-19 také před domy některých známých lékařů.
Náhodou sa stane, že príde zmena vlády, prípadne aj zmena prezidenta a antisystem/dezinfoscená bude chcieť ísť protestovať pred grasalkovičov palác (ako tomu bolo nedávno, keď sa tam vešali po bráne), NRSR a podobne myslíte si, že si budú pamätať, že zákon ktorý im to bude zakazovať schválila vláda Smeru podporovaná dezinfo osobnosťami ako napr. Bombic?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

A teraz si predstvte, ze by nieco take schvalil Matovic-ova, alebo Heger-ova vlada. Fico by spravil 15 tlaciviek, 3 referenda a 8 nelegalnych protestov.
mLuks
Addict
Addict

Jaj, to by bolo...Inak SaSka uvažuje (konšpiruje), či za Lex Atentát sa neskýva náhodou Ficov odchod z postu predsedu vlády (z politiky), keďže je prijímaný narýchlo a viac menej podmienky doživotnej ochranky a renty podľa tohto zákona spĺňa len on.

Pelle má vybevanú doživotnú ochranku a rentu, Ficovi sa nepodarí prezidentská kandidatúra.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

mLuks napísal: 12 jún 2024, 18:32 Náhodou sa stane, že príde zmena vlády, prípadne aj zmena prezidenta a antisystem/dezinfoscená bude chcieť ísť protestovať pred grasalkovičov palác (ako tomu bolo nedávno, keď sa tam vešali po bráne), NRSR a podobne myslíte si, že si budú pamätať, že zákon ktorý im to bude zakazovať schválila vláda Smeru podporovaná dezinfo osobnosťami ako napr. Bombic?
Jasne ze nebudu, budu vykrikovat, ze je to nulitne, protiustavne, a neviem este co. Ved plno pripadov co tam spominaju, tak boli s podporou SMERackych "influencerov" a proxy skupin. Ved Fico sam v case druhej vlny oranizoval nelegalne protesty, ale na to dostal pardon, aby nekrical o cenzure a zatykani opozicie.

Ono je dost mozne, ze ob dalsie volby to budu vycitat PS-ku, ale to by nebolo nič nové, to sme už zažili pri imigrantoch, alebo pri Ukrajinskej psenici.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Mne ten lex atentát pripadá jak cez kopirák anti LGBT ruské zákony + slovenský papalášizmus. To znenie o tom, že ústavné právo zhromažďovať sa možno obmedziť, ak hrozí stret medzi 2 skupinami alebo ak je ohrozený verejný poriadok. Plus navýšenie poriadkových pokút z 33 (resp. 99) na 1000€. V Rusku bežne od roku 2010 chodili policajti na akékoľvek LGBT zhromaždenie, pričom sa nemuselo jednať o dúhový pride, ale kľudne o malé blbostičky typu, že si nejaké združenie prenajalo na večer kinosálu a chceli tam premietnuť film+diskusia alebo spraviť workshop na nejakú tému, alebp že si LGBT športový klub prenajal telocvičňu. Nikto o tom nevedel, nik si nič nevšimol. Ale aj tak tam proste vždy prišli policajti s tým, že vaša bezpečnosť je ohrozená, občania rozíďte sa. A ak ich poslali do riti, tak rovno policajti pozatýkali ľudí, ktorých prišli chrániť a naparili im pokuty za "narušenie verejného poriadku". Ono keď človek niekoľkokrát mesačne dostane pokutu (každú vo výške mesačnej výplaty) za to, že ako občan chcel využiť svoje práva v podstate len pasívne, ako divák/účastník, tak ľudí veľmi rýchlo prejde akokoľvek občiansky sa prejavovať...a na tú hŕstku odvážnych majú trestanecké kolónie na Sibíri.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ono nemusia ani to, ale vzdy nahlasia ine zhromazdenie a spravni ludia schvalia to prostatne zhromazdenie, aj ked nan nik nepride. Ako tieto zakony poslednych dni su uplne v prdeli. Cakam, kedy Fica vymenuju za dozivotneho premiera, zo zdvovodnenim, ze tym usetria lebo mu nebudu musiet vyplacat rentu a nebudu minat peniaze na ochanku dvom ludom, ale len jednemu.

Autoeditácia príspevku po 12 hod 36 min 9 sek:
Dnes dalsia bomba - do druhehocitania preslo to, ze diskutujuci v online diskusiach (ale len v skutocnych mediach) sa musia preukazat obcianskym - vraj to zvysi doverihodnost sprav (AKO?). Co je horsie ma pribudnut pravo na cenzuru, pardon na opravu. Ked perodikum bude musiet zverejnit vyjaderenie dotknuteho tak ako ho nadiktuje (takze, 5 minut zid 10 minut hitler).

https://www.interez.sk/parlament-posunu ... tifikovat/

S toho co som cital sa to netyka alternativnych medii, vajardenia politickych stran a ich informacnych kanalov.

Takze dalsi krok k dikature. Autori: Roman Michelko, Rudolf Huliak, Andrej Danko a Adam Lučanský
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ArkanoviTigrovi napísal: 12 jún 2024, 14:21 Nie? Prvé na čo som si spomenul bol chlap ktorý mal na aute rusku vlajku, niekto to zverejnil na fb a hneď tam bolo v komentaroch meno, adresa a reci o rozbití huby až po podpalenie auta...
Môžu za to len ti, čo sa mu vyhrážali, zverejnili údaje alebo aj on?
Podľa mňa v prvom rade on... len na rozdiel od ZKH sa nesťažoval lebo to mal asi v prdeli... ZKH rozostavaná spoločnosť a ešte aj robila zo seba obeť...
Akcia -> reakcia... často reakcia býva neprimeraná ale každý by si mal byt vedomy toho, že ľudia sú vselijaki a môže naraziť na magora...
Ak žiješ v nejakom ideálnom svete tvoja vec, ja vždy rátam s tou horsou možnosťou...
ty to mas teda dobre popletene v tej hlave. ak takto rozmyslaju viaceri ludia na slovensku tak sa nemozme cudovat ze to tu takto funguje.

to ze mal na aute rusku vlajku je jeho vec, nie je to nelegalne, nie je to zakazane.
to ze niekto niekto zverejnil jeho osobne udaje je uplne ina vec ktora moze mat pravne nasledky.
rovnako tvoj priklad predtym, mat tricko ktore sa niekomu nepaci je jedna vec, zbit cudzieho cloveka je nieco uplne ine.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

On to nemá popletené. On sa snaží popliesť iných.
Napísať odpoveď