Keď verejne prezentujes, že neockovani sú "blbší" ako očkovaní (ZKH sa tak vyjadrovala) tak musíš rátať s tým, že niekto si o tebe môže myslieť ze si primitívna žumpa (áno, myslím si to o nej)...mLuks napísal: 11 jún 2024, 18:54 AT ti na to povie, že to bolo "tak trochu zaslúžené" lebo jeho Hanzelová šikanovala. Inak, ešte väčší výgrc sú tie nenavistné komentáre, ktoré zdiaľala, že jej ľudia (podobní AT) napísali pod jej príspevok o tom, že čakajú dieťa.
Rovnako mala rátať s tým, že sa nájde aj par "mysliteľov" ako je ona (len s opačne primitivnimi nazormi) a budú jej to oplacat rovnako alebo dokonca este vulgarnejsie...
Ako prepáč ale ja mam 3 krát covid a nič mi poriadne není, usudim, že očkovanie nepotrebujem (podobne to mam s chripkou), naopak viem, že sú ľudia ktorí to majú opačne a nijak ich neznevazujem a nejaká primitívna žumpa bude kecať o rozumové výbave neockovanych... no myslím si o nej svoje, aj o tých ktorí majú podobné radikálne vaxerske názory.
Autoeditácia príspevku po 18 min :
Aha, tak ja som mudrlant, ktorý mal sklopit usi, byt ticho a dat sa zaočkovať aj keď som to nepotreboval. Výborne...retkvic napísal: 09 jún 2024, 14:00 Ked sa da ludom moznost vybrat si, tak si vyberu, keby ockovanie nariadili povinne, tak by nikto nemal blbe reci okolo preco ano a preco nie. Najdu sa mudrlanti, no musia sklopit usi a potom su uz ticho.
Ty si mudrlant, ty si mal urobiť to co si ty pre seba považoval za najlepsie alebo to co ti odporučil lekár ak si mal nejaké problémy, namiesto toho mudrujes co majú robiť iní a ako by to malo byt.