4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa jackb »

Blastbit napísal: 06 júl 2024, 10:38 Celosvetová propaganda už celé desaťročia skrz filmy a serialy. Tu nejde len o Slovensko. Urobiť z heteráka chlapa ktorý sa vo filme alebo serialy podla scenára musí obliekať za ženu a vystupovať ako žena. Zo ženy heteráčky urobiť podla scenára ženu správajucu sa a vyzerajucu ako chlap.
Bozkávačky chlapov vo filmoch a serialoch, bozkávačky žien to už som videl ako decko. Len teraz z toho akože robia niečo, čo predtým akože nebolo, lenže bolo. " LGBTI boli medzi slachtou " - už aj v Rímskej ríši boli homosexuáli medzi lídrami ríše a vieme ako krvavo rástla táto ríša.
Ide o Slovensko. Alte hex vyskrekovala o "LGBTI propagande na Slovensku" a zamedzeni dotacii pre tie filmy. Tak ta poprosim nehalucinuj bludy. Ja som ti uviedol obsah dvoch slovenskych filmov, ktore vysli 2022 a 2023.
Co sa ale na robi Slovensku? Homosexualny herec hra hetero zvodcu a nacka zaroven.
To, ze ty si videl nieco co si nemal nie je problem existencie nehetero parov. Mas predsa vekove obmedzenia obsahu.
Pre halucinacie ministerky kultu vlastnej osobnosti by napriklad nesmel vzniknut film o Zdenkovi Koubovi, ktory sa narodil ako Zdena a ziskal(a) medaily v roku 1934 v Londyne. To jej/mu urcite hovoril Soros, ze sa musi citit ako muz, ci?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ked SR - tie filmy vyšli vtedy ked ešte plne nevládla táto tupovláda. Oni maju svoju propagandu a ich opozit zase svoju. Jeden s druhým vy*rbať.
No šak narážaš na Kolenika a je naozaj potvrdené že je homosexuál? Ci su to zatial len mediálne a spoločenské fabulácie ? Možno je bisexuál.
To je pravda je vekové obmedzenie, ale nie každý dospelý je tiež zvedavý nato že ked chce pri kukaní filmu jesť a príde záber dvoch bozkávajucich mužov že sa chce na to pozerať. Tak ked heterákovi to nepríde normálne, tak homosexuálovi nepride normálne cenzura.
" urcite hovoril Soros " je všeobecne známe aj zo slovenskej politiky (nielen americkej či ruskej) kto za koho kope, kto komu dáva nielen dary :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Blastbit napísal: 06 júl 2024, 12:46 ale nie každý dospelý je tiež zvedavý nato že ked chce pri kukaní filmu jesť a príde záber dvoch bozkávajucich mužov že sa chce na to pozerať.
Jáj bože, toto myslenie typu "nepáči sa mi to, zakážme to" a zároveň zveličovanie v štýle ako keby od rána do večera 24/7 televízie vysielali len bozkávajúcich sa chlapov...

Ono je to v podstate úplne jednoduché. Keď ti naskočí cievka na čele z toho, že LIDL dal do letáku 1 černocha modela za rok. Tak si rasista. Keď sa ti to isté stane, lebo sa raz za rok natočil film, kde je nehetero postava, tak si proste homofób.

Si kúp baterky do ovládača a potom môžeš prepnúť na to, čo sa ti páči. Problém vyriešený.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko - černosi mi nevadia kým su prisposobivý, pracuju a pod. Filmy a serialy s rôznymi propagandami ideologii sú desaťročia.
Ale mohol by vzniknuť aspon v zahraničí televizny kanál prioritne pre serialy/filmy s LGBT a kto chce si vtedy prepne a pozrie ak chce.
Samozrejme aby to bolo dostupné aj pre slovenských užívatelov a kto je teda podporovatel aj člen LGBT tak bez cenzury by to pozeral.
" ako keby od rána do večera 24/7 " - za desiatky rokov sú natočené stovky filmov/serialov na tematiku LGBT. Tento link dole, aj dalšie sú.
https://filmtoro.cz/filmy/lgbt-filmy/4 . V podstate ked sa napíše do google - filmy a serialy LGBT. Nevidim dovod to pretlačať viac a všade.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Jasné, segregácia je riešenie. Potom si zmyslíš, že ti vadia aj reálni ľudia, nie len tí vo filmoch. Tak prídu ghetá. A potom dobytčáky a konečné riešenie.

To ja mám nejaké iné občianstvo ako ty? Platím iné dane a odvody? Kde berieš tú drzosť sa srať iným ľuďom do života a rozhodovať ešte aj o tom, čo a kde bude kto pozerať...

Už neviem, ako to mám slušne napísať a neviem (ani ma to nezaujíma), čo sa deje v tvojom osobnom živote. Ale tebe dobre je*lo v hlave za posledné 2 mesiace.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Zas neprehánaj že potreba segregácie všetkeho možneho na čo si spomenieme :)
No neviem tvoj príspevok teraz ukazal ze na psychologa zrejme nemáš aj ked ho robíš, lebo inak by si toleroval aj nazor ze cpať neustále do každeho televizneho kanálu LGBT tematiku je už na hlavu. Aby sa mali heteráci neustále pozerať na to, ako sa dvaja muži bozkávajú, ako sa podla scenára musia obliekať za ženy. Chcu si pozrieť film alebo serial ktorý ešte nepoznaju a každu chvilu je stále toto presadzovanie LGBT.
Ja som dal iba možnosť návrhu aby boli spokojné obe strany, nech teda maju aj ludia LGBT svoj vlastný TV kanál na pohodlné pozeranie.
Prečo by aj štátna RTVS ponovom STVR musela podporovať túto tematiku, ked to robia prioritne súkromné stanice zahraničných vlastnikov ?
No daj teda príklady kde mi j*blo za posledné dva mesiace = konkretne priklady tém a príspevkov a prediskutujeme to. :) Inak si chytil flasha.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Blastbit napísal: 06 júl 2024, 12:46 K ale nie každý dospelý je tiež zvedavý nato že ked chce pri kukaní filmu jesť a príde záber dvoch bozkávajucich mužov že sa chce na to pozerať.
sú ľudia, ktorým vadí pohľad na krv a odpadávajú z toho. Títo by podľa tvojej logiky nemali čo pozerať v telke lebo zábery na krv su v trištvrtine produkovaných filmov a seriálov.

Prikláňam sa k ephramkovi, že tebe osobne za posledné mesiace dosť preplo čo sa týka názorov na fóre. Nie len, že si nevzdelaný lebo nevieš aký je rozdiel medzi blogom a redakčným článkom, ale za posledné týždne ukazuješ dosť veľký primitivizmus a jednoduchosť vo svojom zmýšľaní. Či už je téme o bohu, teraz tu alebo aj v iných témach.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

mLuks napísal: 06 júl 2024, 13:54 sú ľudia, ktorým vadí pohľad na krv a odpadávajú z toho. Títo by podľa tvojej logiky nemali čo pozerať v telke lebo zábery na krv su v trištvrtine produkovaných filmov a seriálov.

Prikláňam sa k ephramkovi, že tebe osobne za posledné mesiace dosť preplo čo sa týka názorov na fóre. Nie len, že si nevzdelaný lebo nevieš aký je rozdiel medzi blogom a redakčným článkom, ale za posledné týždne ukazuješ dosť veľký primitivizmus a jednoduchosť vo svojom zmýšľaní. Či už je téme o bohu, teraz tu alebo aj v iných témach.
No tak ked vedia ze je tam krv tak to nepozru. Ale aj akčné filmy kde je krv maju svoje televizne kanále.
Hej lebo ty ma poznáš a áno bol to blog na hostujucom redakčnom webe dennika ktorý pokladáte za objektívny.
Co bolo ako na tom nepochopitelné, ze autor blogu ziskal skusenosti a zdielal ich aby ludia vedeli o čo sa jedná.
No to že ty a tebe podobní budete spochybnovat zločiny ateistov a zasvinovat temu o nabozenstve je okej pravda ?
No daj tie temy ty hrdina premudrelý, tipujem ze ani linky k nim nedodáš len aby si potvrdil svoje argumenty.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ja sa uz dlhsie cudujem preco nanho reagujete. Minimalne rok ho mam v ignore.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie je to tak dávno ked si na mňa reagoval. Je to detinské si dávat niekoho do ignoru, ale budiš. Je aspoň vidieť ako "tolerujete" aj iný názor.
Nuž ale riadite sa svojimi ideologiami a propagandami a nutne to potrebujete hnať do extremu aj v dalších aktívnych temach na fore.
Ja sa nečudujem tomu, že mnohé desiatky ludí čo sem dlhé roky chodili prestali chodiť práve kvoli tomu. Forum nie je komunitné, ale verejné.

K téme Ficova vláda - https://www.postoj.sk/158573/ustavny-su ... tost-mlcat, https://dennikn.sk/4081519/ukradnu-vam- ... prikladov/
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 06 júl 2024, 13:59 No tak ked vedia ze je tam krv tak to nepozru.
Krv sa môže objaviť aj v rodinnom filme/seriály ako bol napr. Panelák zo slovenskej produkcie. Aj v hocakej komédii ak to scenárista použije do zápletky. To, že sa niekde objaví jedna dve scény s krvou pri nejakej komédií, nebudeme predsa riešiť a kvôli ľuďom ktorým vadí pohľad na krv niečo také zakazovať, alebo presúvať na iné kanály. Rovnako ako nebudeme riešiť keď scenárista použije v zápletke homosexualitu a bude tam záber na dvoch bozkávajúcich sa mužov, nebude to zakazivať ani presúvať na iné programy.
Ale aj akčné filmy kde je krv maju svoje televizne kanále.
Do kanále môžeš tak max spadúť ako teta potopa...a preto ich primárne stanice vysielajú v primetime ako trháky, kinohit a podobné veci. A krv nie je len v akčných filmoch, seriály z lekárskeho prostredia, plicajného atď atď.
Hej lebo ty ma poznáš a áno bol to blog na hostujucom redakčnom webe dennika ktorý pokladáte za objektívny.
Rozdiel je v tom, že redakčný článok podlieha úprave a schvaľuje ho editor až tak je uverejnený. Blogy neschvaľuje nikto z redakcie denníka, ktorý považujeme za objektívny, je to len hosťovanie blogovacej služby.
Co bolo ako na tom nepochopitelné, ze autor blogu ziskal skusenosti a zdielal ich aby ludia vedeli o čo sa jedná.
že to bol len jeho názor (blog) a ty si sa tváril ako keby to uverejnil samotný denník (redakčný článok)
No to že ty a tebe podobní budete spochybnovat zločiny ateistov a zasvinovat temu o nabozenstve je okej pravda ?
zcurtovateľ si. axé zasviňovanie témy? to sa tam nemôže písať o tých zlých veciach, ktoré náboženstvo a veriaci robia len o pekných?
No daj tie temy ty hrdina premudrelý, tipujem ze ani linky k nim nedodáš len aby si potvrdil svoje argumenty.
toľko času nemám, možno neskôr. Vieš, niektorí ľudia svoj život trávia aj mimo internetu, sem prídu si prečítať niečo ale nemajú toľko času aby viedli siahodlhé diskusné vojny. To bol dôvod prečo som ani na teba nereagoval v téme o bohu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie, písal som ze ho uverejnil autor blogu na webe dennika.Tema naboženstva si treba uvedomiť že chyby robia obe strany. Okej nemaš čas čau.
K téme - https://www.aktuality.sk/clanok/FVMTTng ... bne-utoky/ no jo Ustavny súd potvrdil že chyby robí aj opačná strana.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 06 júl 2024, 14:13 Ja sa nečudujem tomu, že mnohé desiatky ludí čo sem dlhé roky chodili prestali chodiť práve kvoli tomu.
a to vieš odkiaľ, že sem prestali chodiť práve kvôli tomu? Všetci tí, čo sem prestali chodiť práve tebe na nos zavesili svoj dôvod odchodu a ty si doma vedieš "knihu odchodov z hojka". Čiže keď budem chcieť odtiaľto odísť, tak mám písať tebe, dobre vedieť.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

mLuks napísal: 06 júl 2024, 14:24 a to vieš odkiaľ, že sem prestali chodiť práve kvôli tomu? Všetci tí, čo sem prestali chodiť práve tebe na nos zavesili svoj dôvod odchodu a ty si doma vedieš "knihu odchodov z hojka". Čiže keď budem chcieť odtiaľto odísť, tak mám písať tebe, dobre vedieť.
Pretože toho nepremazaneho balastu vo viacerích temach, hádok, netolerovania aj trochu ineho nazoru by boli dovody.
Preto som si takto napísal moj nazor ako by to mohlo byť, že prečo sem nechodia aj mnohí tí čo sem kedysi chodievali.
K téme - Fico to prestrelil stými rečami o rakovine, skor tá jeho podpora komunizmu by bol väčší problem ktorý treba odstrániť.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Blastbit napísal: 06 júl 2024, 13:46 No neviem tvoj príspevok teraz ukazal ze na psychologa zrejme nemáš aj ked ho robíš, lebo inak by si toleroval aj nazor ze cpať neustále do každeho televizneho kanálu LGBT tematiku je už na hlavu. Aby sa mali heteráci neustále pozerať na to, ako sa dvaja muži bozkávajú, ako sa podla scenára musia obliekať za ženy. Chcu si pozrieť film alebo serial ktorý ešte nepoznaju a každu chvilu je stále toto presadzovanie LGBT.
Nikto nie je povinný čapkať tvojim stupídnym názorom plných úplných pi*****... Daj príklad, kde dnes na JOJ, Markíze alebo STV uvidím bozkávajúcich sa chlapov, keď nám totú LGBT propagandu neustále pchajú (mimochodom kto sú tí "oni", čo nám ju pchajú?).

Časť slovenskej verejnosti už je tak zmagorená tými kreatúrami v politike, že keby dnes začalo Mafstory a Fico povie, že je to nenávistná relácia namierená proti mafiánom (po novom "nespravodlivo trestaní ľudia") a ešte plná LGBT propagandy, tak mu zatlieskate...
Prílohy
2da26e71-d4e9-4baf-b55c-e41b659a0abf_dam-urlv5ctea.jpg
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko napísal: 06 júl 2024, 14:30 Nikto nie je povinný čapkať tvojim stupídnym názorom plných úplných pi*****... Daj príklad, kde dnes na JOJ, Markíze alebo STV uvidím bozkávajúcich sa chlapov, keď nám totú LGBT propagandu stále pchajú (mimochodom kto sú tí "oni", čo nám ju pchajú?).

Časť slovenskej verejnosti už je tak zmagorená tými kreatúrami v politike, že keby dnes začalo Mafstory a Fico povie, že je to nenávistná relácia namierená proti mafiánom (po novom "nespravodlivo trestaní ľudia") a ešte plná LGBT propagandy, tak mu zatlieskate...
Tiež nie je nikto povinný čapkať tomu aby sa štátna televizia musela meniť na sukromnu ktorá razí svoju ideologiu.
JOJ - 22:30 Wasabi videl si to ? Ako ked Jean Reno dá po hube v bare tomu chlapovi prezlečenemu za ženu ?
No Mafstory je propagácia toho aby sa muž obliekal za ženu kedže Batthyany hral aj muža-mafiana a ženu-tetu.
Uvedom si to znovu, sme na verejnom fore a nie na fore komunity, každý má právo aj na opačný nazor.
A ja som taký že sa nestotožnujem ani s ideologiami komunistov, náckov, sektárskych strán, ani skalopevných liberálov.
Situácia kedy by chcel nácek zbiť homosexuála, tak by som ochránil homosexuála, ale nechcem aby ma obchytkával napr.
mLuks
Addict
Addict

mám ešte 10 min času, takže lastone.
Blastbit napísal: 06 júl 2024, 14:22 Nie, písal som ze ho uverejnil autor blogu na webe dennika.
así že, keď dennik hosťuje blogovaciu službu, tak to bude uverejne na webe denníka v sekcii blog (dennikn.sk/blog, blog.sme.sk). Podstatné je, že to bol blog, nie redakčný článok.
Blastbit napísal: 06 júl 2024, 14:26 Pretože toho nepremazaneho balastu vo viacerích temach, hádok, netolerovania aj trochu ineho nazoru by boli dovody.
Preto som si takto napísal moj nazor ako by to mohlo byť, že prečo sem nechodia aj mnohí tí čo sem kedysi chodievali.
a možnosti, že si tí ľudia založili rodiny, majú deti, inú prácu atď, posunuli sa vo svojom živote a už nemajú toľko voľného času aby ho trávili na diskusných fórach, ti napadli?

Ephram
A čo pani Mária z Uragánu? :D ...keby Kraus a Marcin písali Uragán teraz, to by bolo toľko kriku. Pred 20timi rokmi verejnoprávna STV vysielala Marcina prezlečeného za afektovanú ženu a nikto to neriešil, v dnešnej dobe by Marcina vešali za to.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Blastbit napísal: 06 júl 2024, 14:22 K téme - https://www.aktuality.sk/clanok/FVMTTng ... bne-utoky/ no jo Ustavny súd potvrdil že chyby robí aj opačná strana.
Chyby?

https://komentare.sme.sk/c/23353243/pri ... entar.html
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

mLuks
No ved áno blog, ale web dennika ak si myslí že autor blogu písal srajdy má mu to vytknuť alebo nechať tak ?
Ved aj Fico tam písaval blogy a teraz má s dennikom N spory. Tak ale niekto má byť zodpovedný za obsah nie ?
Sak aj ty si možno otec a máš rodinu a máš prácu ktorá ťa vyťažuje a nájdeš si sem čas prísť, takže áno napadla.
Na Uragane mi toto nebolo u Marcina sympatické, iným to je jedno, iný by za to vešali - ale to už sú tí extremisti.
V Susedoch boli časti kedy práve homosexuálov dehonestovali. Ako ked sa Laszlo pytal Ildiko prečo tancuje s homosexuálom.

Autoeditácia príspevku po 1 min 57 sek:
Chyby sú zvýraznené bielym písmom. Toto je citované z linku aktualit.
" Zároveň zdôraznila, že rešpektuje nález Ústavného súdu, a teda aj skutočnosť, že v prevažnej časti nevidel protiústavnosť novely trestných kódexov. „O opodstatnenosti podrobiť novú právnu úpravu prieskumu ústavným súdom svedčí to, že niektoré jej časti boli súdom označené za protiústavné,“ dodala."
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Blastbit napísal: 06 júl 2024, 14:38 No Mafstory je propagácia toho aby sa muž obliekal za ženu kedže Batthyany hral aj muža-mafiana a ženu-tetu.
Božemôj... Pred 15 rokmi sa tvoji kamaráti, spolužiaci, učitelia prezliekali za maďarskú babku pestujúcu káááápustu a chodili tak bežne do školy/práce? Vieš ty vôbec význam slova propagácia?

Ale aspoň už viem, ako je možné, že všade vidíš totú LGBT propagandu.

Keď pred 10 (alebo koľkými rokmi) prišla do mužskej módy lososová rúžová, to pre teba musela byť jedna z najťažších životných traum. :D
Napísať odpoveď