Ide o Slovensko. Alte hex vyskrekovala o "LGBTI propagande na Slovensku" a zamedzeni dotacii pre tie filmy. Tak ta poprosim nehalucinuj bludy. Ja som ti uviedol obsah dvoch slovenskych filmov, ktore vysli 2022 a 2023.Blastbit napísal: 06 júl 2024, 10:38 Celosvetová propaganda už celé desaťročia skrz filmy a serialy. Tu nejde len o Slovensko. Urobiť z heteráka chlapa ktorý sa vo filme alebo serialy podla scenára musí obliekať za ženu a vystupovať ako žena. Zo ženy heteráčky urobiť podla scenára ženu správajucu sa a vyzerajucu ako chlap.
Bozkávačky chlapov vo filmoch a serialoch, bozkávačky žien to už som videl ako decko. Len teraz z toho akože robia niečo, čo predtým akože nebolo, lenže bolo. " LGBTI boli medzi slachtou " - už aj v Rímskej ríši boli homosexuáli medzi lídrami ríše a vieme ako krvavo rástla táto ríša.
Co sa ale na robi Slovensku? Homosexualny herec hra hetero zvodcu a nacka zaroven.
To, ze ty si videl nieco co si nemal nie je problem existencie nehetero parov. Mas predsa vekove obmedzenia obsahu.
Pre halucinacie ministerky kultu vlastnej osobnosti by napriklad nesmel vzniknut film o Zdenkovi Koubovi, ktory sa narodil ako Zdena a ziskal(a) medaily v roku 1934 v Londyne. To jej/mu urcite hovoril Soros, ze sa musi citit ako muz, ci?